Sertleşme konusunda gözle görülür bir faydasını gördün mü dostum?390+ günden ben de selam gönderiyorum herkese.![]()
Sertleşme konusunda gözle görülür bir faydasını gördün mü dostum?
Paws sendromu etkileri nasıl gidiyor ?390+ günden ben de selam gönderiyorum herkese.![]()
Paws sendromu etkileri nasıl gidiyor ?
Sormak istediğiniz herhangi bir soru varsa cevaplamak isterim.
Ağırlık kaldırıyor musunuz? Daha doğrusu spor salonuna gidiyor musunuz ? Sürece olan etkisi nasıl oluyor? TeşekkürlerEtkiler yok denecek kadar azaldı. Çok daha iyiyim. Teşekkürler
Ağırlık kaldırıyor musunuz? Daha doğrusu spor salonuna gidiyor musunuz ? Sürece olan etkisi nasıl oluyor? Teşekkürler)
Süreçte odaklanamama sorununu nasıl astınız? Mesela bir kitap olacaksınız ama aklınıza pmo geliyor ikide bir ve odaklanamıyorsunuz kitabaBen sadece uzun yürüyüşler yapıyor ve bisiklet spor ile ilgileniyorum. Spor salonuna hiç gitmedim. Hareket etmenin her türlüsü olumlu açıdan çok iyi geliyor.
Süreçte odaklanamama sorununu nasıl astınız? Mesela bir kitap olacaksınız ama aklınıza pmo geliyor ikide bir ve odaklanamıyorsunuz kitaba
Hergün 40 dk okuyorum kitap okuma süreçten beri dinlenme tatil günleri hariç sürekli okudum ve 80 in üzeri kitap bitti bu süreçteKitap okumaya olan taakatin nasıl tatil günlerinde 3 saat iş günlerinde ise yarım saat verimsiz ancak üstü olmuyor 22. Gündeyim
Aleykumselam390+ günden ben de selam gönderiyorum herkese.![]()
390+ günden ben de selam gönderiyorum herkese.![]()
Aralıksız devam ediyorum spora daha odaklanır ve istekli bir halde spor yapıyorum öyle bir etkisi olduAğırlık kaldırıyor musunuz? Daha doğrusu spor salonuna gidiyor musunuz ? Sürece olan etkisi nasıl oluyor? Teşekkürler)
Enerji artışıNe gibi faydaları oldu?
Dostum kaç defa rüyalandın ben 70 li günlerdeyim ve rüyalanmıyorum390+ günden ben de selam gönderiyorum herkese.![]()
1 yıl içerisinde yanlış hatırlamıyorsam eğer, 5-6 kez rüyalandım. Tetikleyicilere bakmazsanız eğer rüyalanma süresiz uzayacaktır.Dostum kaç defa rüyalandın ben 70 li günlerdeyim ve rüyalanmıyorum
Nofap haricinde dopamin detoksu yaptın mı ya da şekerden falan uzak durdun mu?Enerji artışı
Cinsellik algım düzeldi
Daha mutluyum
Daha tatminkarım az şeyle mutlu olabiliyorum
Odaklanmada artış(en büyük fayda burada)
Daha temiz cilt
Daha maskülen benlik diyebilirim