Öncelikle ne kadar mutlu olduğumu suan kimse tahmin edemez benden başka 12.günümdeyim hiç bu kadar uzun süre bu bagımlılıktan uzak durduğumu hatırlamıyorum.Allah hepinizden razı olsun bu platformda emeği geçen ve burda benim gibi bu bagımlıkta mücadele eden tüm arkadaşlardan.15 yıldır mücadele ettiğim umudumu kestiğim,bırakmak için herşeyi deneyen ben sonunda güzel bir yola girdiğime inandım bu neverfap sayesinde psikolog olmama rağmen daha çok kendimden utandım daha çok üzüldüm ve daha çok yıprandım her dk masa başında bu uygulamaya girip tüm yazıları baştan sona kadar mezun olan arkadaşların yazılarını okuyarak gülümseyerek içten bende böyle güzel enerji dolu ve değerli bir insan olabilirim diye haykırdım şuan uyandım bunu yazmak içimden geldi bilmiyorum 12 güne geçtim ama çok mutluyum çok güzel hissediyorum kararlıyım yapacam 90. Güne gelince 15 yıllık bagımlılık sürecinde benden çaldıklarını anlatacam bu bağımlılığın
imla hataları olabilir maruz görün sizi çok seviyorum iyiki varsınız şuan tek dileğim bundan kurtulmak
Sabırla yolunuza devam edin. 90 gün sonra kısmet olursa mesajınızı okumak isterim.