Beyler hakkınızı helal edin genelde günlükleri pek okumuyorum , anasayfada görmeyince tek tek basarak girmel üşendiriyor. Kendi günlüğüme bile bildirim panelinden tıklayarak geliyorum.
Birkaç düşüncemi yazmak istedim , bu arada geçen yine bozmuştum şimdi 2. günüme giriyorum.
Aklımdan şunlar geçti , p..noda üç şahıs vardır ; kadın , kadınla yatan erkek ve seyirci. Ve kimse kafanıza seyirci ol diye silah dayamıyor , erkek olduğunuzu hatırlayın ve bir kadının bedenini ekrandan izleyen değil , o kadının istediği erkek olun. İster evlenerek , ister eğlenerek bu sizin hayatınız ama izlemek gerçekten kötü bir uyuşturucudan başka birşey değil. Şu ara izlediğim bir dizide bir bölümde adam eve kadın atıp duruyor kardeşi de bi o odada bi arabada mast yapıyor ve abisine yakalanıp duruyor (sitcom dizi komedi biraz yani) , mast yapan adam cidden çok ezik ve kötü duruyordu. O sırada dışarıdan kendimize baksak hiç yakışmadığını görürüz. 3. Şahıs modundan bakın kendinize , ekrana bakıp elini beceren bir adam ; hangi kız böyle bir adamdan etkilensin ki ?
Ayrıca o kadınlar ne kadar saçma , iğrenç şeyler de yapsa günün sonunda para kazanıyor ama biz para ve zaman kaybediyoruz.
(Burada kadınların yaptığı iyi demiyorum , muhtemelen hepsi uyuşturucu veya alkole düşmüştür çünkü insan doğası böyledir , fahişe katil hırsız vs. Olmak insanı içten içe huzursuz yapar ve bu insanların çoğu bağımlıdır.)
Yine de durum bu , biz kendimize ayıracağımız zamanı çöpe atıyoruz ayrıca dolaylı yoldan para kazanmayı da engelliyoruz. Çünkü çoğumuzun 2000 saate yakın zamaı boşa gitmiştir , doğduğumuzdan beri çeşitli asgari ücretli işlerde toplam 2000 küsür saat çalışsak şu an cebimiz hala para dolu olurdu ve hayat kalitemiz daha yüksek olurdu. Neticede çoğumuz öğrenciyiz kira fatura derdi yok , kazan ye biriktir.
/////
Günlüğü düşüncelerimi yazdığım bir pano gibi kullanıyorum çünkü dert yazmaktansa burada kendime neden p.noyu bırakmam gerektiğini hatırlatıyorum. Son olarak hepinize duacıyım umarım daha temiz ve iç huzurlu hayatlarımız olur.