70% Başarı - Tehlike
Description
Son günlerde report yazmadım. Hem moral düşüklüğü, hem de zaman yetmemesi yüzünden. Bu bir hataydı. Genel olarak günler çok stressli geçiyor. Sürekli sinirlerim gergin. Bunun kaynağı çok daha derin bir sorun. Sadece tek bir şeye bağlanmıyor. Bunu çözmek gerek. Ama ilk önce genel durum bir sakinleştirilmeli. Bunun için bazı kurallar ve rutinler belirledim. Lakin, onlarda bazı boşluklar vardı. Son 2-3 gündeki gözlemlerimle bunların bazılarını buldum. İnsanlarla iletişim, sabah alarmı erteleme, Program-da gerekenden fazla esneklik yapma, duyğusal düşünmek (rasyonel düşünmemek). Bu sorunlar gün içerisinde stress seviyyesini artırıyor. Bunları çözücem. Ya da başarısız olucam. İlaveten, her ne durumda olursam olayım artık mutlaka her gün report yazıcam. Bu çok önemli. Genel olarak, duyğusal düşüncelerin, moral bozukluklarının hiç bir zaman esas işleri durdurmasına izin verilmemeli. Bu çok büyük hata.
Krizler bu gün vardı. Güçlü krizlerdi. Yendim, ama zorlandım. Gece de rüyalanma oldu. Bu krizler bu uzunluktakı bir Neverfap süreci için doğru değil. Krizler her hangi bir tetiklenmeden ve ya PMO-ya karşı zayıflıktan kaynaklanmıyor. Yani onların payı çok az, 10% falan. Bunu krizlerin kendisinden anlamak mümkün. Mesele aşırı düzeyde stress-den kaynaklanıyor. Beyin kendini sakinleştirmek için hazz arıyor. Bu yüzden bir çok şeyden saldırıyor (ekran bağımlılığı, mesaj bağımlılığı, abur-cubur isteyi, ve s.) Bu durum düzeltilmezse, sonuçları çok ciddi olucak. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.
Mistakes
Zincir
1. Gün