Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Basit Günlük

40% Başarı - Büyük Tehlike

Description​

Bu gün kötü bir gündü. Sabah stressli bir şekilde uyandım. Sinirlerim fazla gergindi. Programa uymaya çalıştım, ama yapamadım. Sinirden bir iş yapamıyordum. Yarın bu durumu düzeltmenin bir yolunu bulucam.
Bu gün krizler vardı. Gece bir şeyler olduğunu hatırlamıyorum. Gündüz uyurken uykuda çok fazla rüya ve kriz geldi. Yüzüstü uzanmıştım yarı-uykudayken. Genel olarak krizlere karşı hassaslık artıyor. Durum gitdikce kötüleşiyor. İrade dayanıyor krizlere, ama şimdilik. Bir noktada zincir kırılacak böyle giderse. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

0. Gün
Ben de hedeflediğim alanların birkaçında ciddi krizler geçiriyorum değerli Start. Senin bu yaşadıklarına benzer hisleri yaşıyorum. Döngü haline getirmek çok önemli. Arka arkaya seriler gelmesi gerekiyor. Eminim çözersin.

Start

Uranüs Yolcusu

70% Başarı - Büyük Tehlike​

Description​

Bu gün düne göre daha iyi bir gündü. Sabah zamanında uyandım. Acil durum planı yaptım. Genel olarak, pratik çözümlerle genel durumu düzeltmeyi ve sağlıklı düşünmeye başlayınca da genel bir Analiz yapmayı içeriyor plan.
Bu gün krizler vardı. Gece bir şeyler olduğunu hatırlamıyorum. Gündüz bir az krizlere karşı hassastım. Ama durumu bir az toparladığım için krizlerde de bir az zayıflama vardı. Ama genel olarak sorunlar hala düzelmedi. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

1. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

73% Başarı - Büyük Tehlike​

Description​

Bu gün düne göre daha iyi bir gündü. Sabah zamanında uyandım. Rutinleri zamanında yaptım. Genel olarak diger günlere nazaran daha disiplinli bir gündü. Stress seviyyesinde azalma vardı. Ama hala yüksek stress var ve disiplin tam anlamıyla (temel disiplin) oturmadı. Yarın bu sorunu düzelticem. Lakin, artık sağlıklı düşünmeye ve enerjimi geri kazanmaya başlıyorum yavaş-yavaş.
Bu gün krizler vardı. Gece bir şeyler olduğunu hatırlamıyorum. Gündüz krizler düne göre daha az ve zayıftı. Sadece ani düşünce saldırıları geliyordu, ama onlarda dünki kadar etkili değildi ve krizlere karşı daha az hassastım. Ama vaziyyet hala düzelmedi tam olarak. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

2. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

73% Başarı - Büyük Tehlike​

Description​

Bu gün düne göre daha iyiydi. Dün kontrolü fazla kaybetmiştim. Mesajları kontrol etmiş sürekli ve gece uyuma zamanında film izlemiştim. Büyük hatalardı. Bu gün daha disiplinli geçti. Ama böyle gitmez. Yarın mutlaka bunu çözücem. Ne olursa olsun. Zaman daralıyor.
Bu gün krizler vardı. Gece bir şeyler olduğunu hatırlamıyorum. Gündüz krizler zayıftı. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

4. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

75% Başarı - Tehlike​

Description​

Bu gün orta geçti. Son günlerde bir mental düşüş yaşadım yine. Bazı şeylerde hata yapıyordum, o yüzden toparlanamıyordum. Pratik hataları anladım ve bir acil durum planı ile düzetdim. Stress seviyyesini düşürdüm ve artık günler daha stabil geçiyor. Bu hafta sonu genel bir Analiz yapıcam, sağlam düşünmek için şartlar hazır olduğunda. Son günler çok stressli geçmişti. 2-3 gündür toparlaya bildim.
Krizler bu gün vardı. Gün içerisinde pek olmadı, ama genel olarak son 2 günde şiddeti artdı. Sebebini tam bilmiyorum, ama son 1 aydakı durumun etkileri. Dün gece gelen krizleri yendim. Krizler şöyle oluyor: ani düşünce olarak kafamda beliriyor. 1 saniye ve gidiyor. Ama bunun gerçekleşme frekansı artınca zorlanmaya başlıyorsun. Ama bu ilk gün krizi gibi değil. Uzun dönemde sizi yavaş-yavaş da bitire bilir, bir anda da bitire bilir. Dün gece rüyalanma olmuştu bu krizler yüzünde. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

• Fazla Ekran Güncellemelerini kontrol etdim.
  • Music 1

Zincir​

0. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

70% Başarı - Tehlike​

Description​

Bu gün düne göre zayıf geçti. Sabah alarmı erteledim. Bunun hata olmayacağını sandım, çünki son zamanlar bu konuda pek sert kurallar uyğulamıyorum. Amma ciddi sorunlar yaratdı. Günün kalitesini azaltdın. Bundan sonra uyanma saati erken olmayacak, ama alarm da ertelenmeyecek. İkinci bir hata olarak sabah telefonu kontrol etdim, bir behane ile. Ne olursa olsun bunu yapmamak gerekirdi. Stress seviyyesini çok artırıyor bu. Ondan sonra bazı arkadaşlara mesaj yazdım. Bu da hataydı. Şu an stress düzeyi yüksek bir zamanlardayım. Nedenini anlamaya çalşıyorum. Bu da ancak bir az sakinleşmekle olur. Arkadaşlara yazarak yeni sorunlar yaratmak durumu kötüleştiriyor.
Krizler bu gün vardı. Günün ilk yarısında neredeyse kriz yoktu, sadece bir saniyeden bile kısa ani düşünce salıdırları oldu bazen. Ama günortası uykusunda, uyku çok stressli oldu. Uyku felci çok yaşandı, lucid rüya gibi bir şeyler oldu. İyi bir deneyim değildi. Rüyada da çok fazla kriz ve tetiklenme içerikleri oldu. Genelde bu durumlarda böyle olur. Uykuda bunun kriz olduğunu anlamıştım, ama rüya da engellemek daha zor krizleri. Yine de çok büyük bir hataydı ve çok kötü sonuçlana bilirdi. Uyandığımda ise ağır bir kriz oldu. Neverfap sürecinin ilk günlerindeki gibi bir krizde. Bence, 50% kriz, 50%-de istekdi. Krizler zaman geçtikce azalır, ama istek tam öyle değil. Bunu nasıl hall ediceğimi bulucam. Ya da başarısız olucam. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

• Fazla Ekran Güncellemelerini kontrol etdim.
  • Sabah alarmı erteledim

Zincir​

1. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

70% Başarı - Tehlike​

Description​

Son günlerde report yazmadım. Hem moral düşüklüğü, hem de zaman yetmemesi yüzünden. Bu bir hataydı. Genel olarak günler çok stressli geçiyor. Sürekli sinirlerim gergin. Bunun kaynağı çok daha derin bir sorun. Sadece tek bir şeye bağlanmıyor. Bunu çözmek gerek. Ama ilk önce genel durum bir sakinleştirilmeli. Bunun için bazı kurallar ve rutinler belirledim. Lakin, onlarda bazı boşluklar vardı. Son 2-3 gündeki gözlemlerimle bunların bazılarını buldum. İnsanlarla iletişim, sabah alarmı erteleme, Program-da gerekenden fazla esneklik yapma, duyğusal düşünmek (rasyonel düşünmemek). Bu sorunlar gün içerisinde stress seviyyesini artırıyor. Bunları çözücem. Ya da başarısız olucam. İlaveten, her ne durumda olursam olayım artık mutlaka her gün report yazıcam. Bu çok önemli. Genel olarak, duyğusal düşüncelerin, moral bozukluklarının hiç bir zaman esas işleri durdurmasına izin verilmemeli. Bu çok büyük hata.
Krizler bu gün vardı. Güçlü krizlerdi. Yendim, ama zorlandım. Gece de rüyalanma oldu. Bu krizler bu uzunluktakı bir Neverfap süreci için doğru değil. Krizler her hangi bir tetiklenmeden ve ya PMO-ya karşı zayıflıktan kaynaklanmıyor. Yani onların payı çok az, 10% falan. Bunu krizlerin kendisinden anlamak mümkün. Mesele aşırı düzeyde stress-den kaynaklanıyor. Beyin kendini sakinleştirmek için hazz arıyor. Bu yüzden bir çok şeyden saldırıyor (ekran bağımlılığı, mesaj bağımlılığı, abur-cubur isteyi, ve s.) Bu durum düzeltilmezse, sonuçları çok ciddi olucak. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

1. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

70% Başarı - Tehlike​

Description​

Bu gün düne göre bir az daha iyiydi. Genel olarak stressli, ama başarılı bir gündü. Sabah zamanında uyanamadım. Alarm çaldığında güçlü bir baş ağrısı vardı, mecbur yeniden uyudum. Uyandığımda 1 saat geç olmuştu, ama fazla sorun değildi. Ders çalıştım, yemek yedim, ve bir az uyudum. İkinci ders çalışma zamanı stress çok yükseldi. Ama rasyonel düşünmeyi başardım ve sakinleştim bir az. Genel olaraksa, stress sürekli yüksek düzeydeydi. Bunu araştırdım bir az. Stress bozukluğunun neredeyse bütün etkilerini yaşıyorum. Nedenini belirlemek için bir az düşündüm. Şu anda sınav ve ders stressi var. Ama anlamsız. Çünki başarılıyım. Bu sadece yüzeysel bir şey. Asıl nedenini bulucam. Ya da başarısız olucam.
Krizler bu gün vardı. Güçlü krizler yoktu. Ama sürekli düşünce ani düşünce saldırıları oldu. Bir anlık aklıma düşünceler gelip gidiyordu. Stress azaldıkca, bunlarda azalıyor. Gece bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

• İnsanlarla fazla iletişim kurdum - Bu sorunu çözmek gerek.
  • Yemek bir az fazla oldu
  • Mesajları kontrol etdim sürekli

Zincir​

2. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

70% Başarı - Tehlike​

Description​

Bu gün düne göre bir az daha iyiydi. Genel olarak, stressli olsa da, düne göre daha azdı. Çünki stressi artık rasyonel olarak karşılamayı öğreniyorum. Bu gün stressin gerçek nedenini anlama konusunda önemli bir ilerleme kaydettim. Mesajları kontrol etdim yine kuralsız olarak. İnsanlarla iletişim kurdum. Burdakı sorun başka. Bunu yapmazsam çok daha stressli oluyorum. O yüzden sadece yasak koymakla değil, bu yasağı nasıl uyğulamakla da ilgili düşünüyorum. Temelsiz olursa, fazla uzun dayanmaz yasak.
Krizler bu gün vardı. Güçlü krizler yoktu. Ama sürekli düşünce ani düşünce saldırıları oldu. Bir anlık aklıma düşünceler gelip gidiyordu. Stress azaldıkca, bunlarda azalıyor. Gece bir şey olduğunu hatırlamıyorum, sadece yüzüstü uzanmak gibi bir şey olduğunu hatırlıyorum yarı-uykudayken. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

3. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

80% Başarı - Tehlike​

Description​

Bu gün iyi bir gündü. Günün büyük bir bölümü üniversitede geçti. İlk defa üniversitedeki restorana gitdim, sosyal ortamda bulundum bir az, dersi boş verdim. İnsanlarla bir az vakit geçirdim ve s. Genelde sevmem böyle şeyler. O arkadaşlarda zaten benim konuşacağım tipde değiller. Ama bir az değişim çok iyi geldi. Eve geldiğimden beri stress yok. Odaklanmam güçlendi dersde. Sabah uyanma konusunda ve s. kendimi zorlamadım. Kaçta uyandıysam uyandım. Bu konuda düşünücem. Çok önemli bir deneyim ve sonuç idi benim için bu gün.
Krizler bu gün neredeyse yoktu. Gece bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Ama direkt kriz olmasa da, çok tehlikeli bir şey oluyor bazen ve sonucu ani relapse ile sonuçlana bilir. Hiç bir aşama geçmeden, kazayla direkt relapse çok yıkıcı olur. Buna baya dikkat etmek gerek. En son Neverfap sürecinin ilk haftalarında olmuştu bu. Ama son zamanlar artan ani düşünce saldırıları ile bir az artdı. Genel olaraksa, stress bitince ani düşünce saldırıları da bitdi. Tetiklenme ve kriz zaten her zaman azdı. Yine de durum düzelmiş değil, geçici bir şey bu. Stress problemi tam düzelmeden düzelmez. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

4. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

80% Başarı - Tehlike​

Description​

Bu gün iyi bir gündü. Ders çalışma zamanı stress yoktu. Mesajları yine kontrol etdim, ama daha düzenli ve stressiz şekilde. Genel olarak stress yoktu. İstediğim kadar ders çalışmayı başardım.
Krizler bu gün neredeyse yoktu. Gece bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Genel olarak ani düşünce saldırıları oldu. Onlar daha sık oluyor son zamanlar. Ama direkt kriz ve ya direkt tetiklenme (etkili ölçüde) yok. Yine de daha genel durum düzelmedi. Ani düşünce saldırıları iyi değil. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

5. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

75% Başarı - Tehlike​

Description​

Bu gün iyi bir gündü. Günün çoğu üniversitede geçti. Bazı şahsi sorunlar devam ediyor. Hayatdakı normal sorunlar. Ama stress yoktu neredeyse bu gün. Music1 hatasına rağmen stress yoktu. Son zamanlardakı hayat stilindeki değişiklik bir şeylere sebep oldu, olumlu anlamda.
Krizler bu gün neredeyse yoktu. Gece bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Genel olarak ani düşünce saldırıları oldu. Onlar daha sık oluyor son zamanlar. Ama direkt kriz ve ya direkt tetiklenme (uzun etkili ölçüde) yok. Yine de daha genel durum düzelmedi. Ani düşünce saldırıları iyi değil. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

6. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

75% Başarı - Tehlike​

Description​

Bu gün ne iyi, ne de kötü bir gündü. Genel olarak sınavdan sonra bir rahatlama günüydü. Ama bazı şahsi sorunlar pratik sorunlara neden oluyor. Artık bu durumu kontrol altına almanın zamanı geldi. Stress seviyyesi orta-zayıf idi.
Krizler bu gün vardı. Günortasında güçlü bir kriz geldi. Düşünce saldırıları da fazla oluyor bir az. Nedeni instagramın keşfetinde fazla vakit geçirmem sanırım son bir kaç günde. Tek bir post tetiklenmeme neden olmuyor. Ama fazlası bilinç altında bir krize dönüşüyor zaman geçdikce. Krizler düzenli hale gelirse çok tehlikeli olur. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

8. Gün

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6