Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Basit Günlük

Start

Uranüs Yolcusu

80% Başarı - Tehlike​

Description​

Bu gün iyi geçti. Düzen içinde bir sorun olmadı. Sadece sürekli mesajlara baktım günün ilk yarısı. Ama bu gerekliydi. Aslında gerekli değildi, ama normal bir durumda değildi. Günün ikinci yarısı kontrol altına almayı başardım. Ama Şahsi Kimlik sorunları bu gün daha da aktivdi. Bu konuda düşünüyorum.
Bu gün gün içerisinde krizler vardı. Ama çok değildi. Gece yüzüstü uzandım. Ama bir düşünceye daldığımı hatırlamıyorum uykudayken. Bir az uyanınca normal duruma geçtim. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

• Kontrol
    • Sürekli mesajları kontrol etdim. Çok büyük hata.

Zincir​

355. Gün
Kriz Dönemi
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

Start

Uranüs Yolcusu

80% Başarı - Tehlike​

Description​

Bu gün iyi geçti. Düzen içinde bir sorun olmadı. Şahsi bir sorunda bir ilerleme gösterdim. Ama Şahsi Kimlik sorunları devam ediyor. Bu gün dinlenme günüydü. Güzel geçti. Uyudum ve müzik dinledim.
Bu gün gün içerisinde krizler vardı. Ama çok değildi. Günortası uyurken, bilinçli değilkin tam olarak, yüzüstü uzandım. Ama bir düşünceye daldığımı hatırlamıyorum uykudayken. Uyanınca normal duruma geçtim. Ama gec geçtim bir az. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

356. Gün
Kriz Dönemi
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

Start

Uranüs Yolcusu

77% Başarı - Tehlike​

Description​

Bu gün ne iyi ne de kötü geçti. Sabah dinlenme zamanına dahildi. Kaliteli dinlendim. Bir az uyudum, müzik dinledim, ve s. Günortasında 4 seans ders çalıştım. Odaklanmam zayıftı. Bu genel bir sorun ve çözmek için veri topluyorum. Ama günün ikinci yarısının geneline yayılan bir stress durumu vardı. Nedenini bilmiyorum. Ama teorik değil, pratik bir şey günün kalitesini zayıflatdı ve gün stressli geçti. Tahminim bu. Bu soruna direkt neden mi emin değilim, ama gün içerisindeki bazı hataları buldum: 1) B. 2) Kendini pozitiv hissettirmemek. 3) Fazla belirsizlik. 4) Farkındalığı çok fazla kaybetmek. Bunlar önemli sorunlar ve günün kalitesini düşürüyor. Yarın genel bir Study analizi yapıcam ve aynı zamanda bu problemleride çözücem. Ya da başarısız olucam. Artık spora da başlamak istiyorum.
Bu gün gün içerisinde krizler vardı. Ama çok değildi. Gece uyurken, bilinçli değilken tam olarak, yüzüstü uzandım. Ama bir düşünceye daldığımı hatırlamıyorum uykudayken. Uyanınca normal duruma geçtim. Ama gec geçtim bir az. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

• kontrol
    • B.
    • Kendini pozitiv hissettirmemek.
    • Fazla belirsizlik.
    • Farkındalığı çok fazla kaybetmek.

Zincir​

357. Gün
Kriz Dönemi
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

Start

Uranüs Yolcusu

75% Başarı - Tehlike​

Description​

Bu gün ne iyi ne kötü geçti. Ama bazı önemli dersler öğrendim. Sabah ders çalışmadan önce bir az uyudum. Normalden fazla yorğundum. Dersi 3 seans çalışmayı başardım. Stress fazlaydı. Yemekten sonra stress hala geçmedi. Tehlikeli bir ekran döngüsüne girdim. Bunu farketince tez çarenin bundan uzaklaşmak olduğunu anladım. Müzik ve s. hiç bir şey olmadan sadece uzandım ve sonunda uykuya daldım. Baya uyudum yine. Uyandığımda kendime gelmiştim. Ders çalışmaya başladım. Ama yine 2 seans oldu. Stress artıyordu. Bu sefer sorunun ne olduğunu anlamıştım. Düzende bazı boşluklar var. Uzun zamandır devam eden. İlk önemli boşluğu doldurmay başardım. Core Routines-leri ve Kuralları bir düzenli hale getirdim. Belirsizlikleri yok ettim. Ama bazı yeni belirsizlikler oldu. Bazıları çözüldü, çözülmesi gerekenlerde bulunacak ve çözülecek. İkinci sorun, Study Routine ile ilgili. Buraya geldiğimden düzgün bir hedefi tutturamadım. 4-4 seansı başaramadım. Bu sebepten hedefi düşürüyor ve 4 - 3 - (1) formatına geçiyorum. Şimdi önemli olan sürekliliği sağlamak. Bundan başka gün içerisinde stress yaratan bazı sorunlarda var. Ufak, ama etkisi büyük sorunlar. Onlarıda çözmek gerek. Bu akşam yapıcakım, ama dersten zaman olmadı. Yarın bitiricem.
Bu gün gün içerisinde krizler vardı. Ama çok değildi. Gece uyurken, bilinçli değilken tam olarak, yüzüstü uzandım. Ama bir düşünceye daldığımı hatırlamıyorum uykudayken. Uyanınca normal duruma geçtim. Ama gec geçtim bir az. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

358. Gün
Kriz Dönemi
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

Start

Uranüs Yolcusu

50% Başarı - Tehlike​

Description​

Bu gün kötü geçti. Son zamanlardakı bazı değişiklikler büyük hataları beraberinde getirdi. Büyük hatalar yaptım. Yanlış düşüncelerle haraket etdim. Ama önemli dersler çıkardım. Şu anda düzen bir daha dağıldı. Gün içerisinde çok az bir düzen kaldı. Haftalardır devam eden durum bu gün en yüksek noktaya ulaştı. Ekranlarla çok, kalitesiz, ve adddiction-style tarzında vakit geçirildi. Bu çok ama çok tehlikeli bir durum yarattı. Hemen düzeltilmezse tamamile kaybedile bilir. İlk önce genel bir düzen kurulmalı ve sonrasında kendine gelindiğinde durum analiz edilmeli. Günlük yazmak bu işi kolaylaştırıyor. Gün sonunda yazmak insanın dikkatini yeniden kendine yönlendiriyor.
Bu gün gün içerisinde krizler vardı. Tehlikeli krizler. Düzenin bozulmasıyla yeniden geldiler. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

0. Gün

Son düzenleme:

Start

Uranüs Yolcusu

Güncelleme​

Son zamanlarda bir az kötü günler yaşasam da, önemli dersler çıkardım. Özet olarak, genel düzenime 5 ekim-de bir ara verdim. Sadece minimum çalışma süresini bitiriyordum. Geri kalanında ya dinleniyor, ya da üniversite derslerini çalışıyordum. Kendimi bulmakda zorlanıyorum ve derse ilgim kalmamıştı. Şimdi de devam ediyor. Aslında derslere ilgim yeniden artdı, ama kendimle hala barışık değilim. Bu şahsi sorunlar ama çok daha pratik sorunlara neden oldular. Fazla ekranlarda vakit geçirmeye başladım. Videolar izliyor, mesajlaşıyordum, ve s. Böyle gün geçtikce kendi düşüncemi kaybetmeye başladım. Sürekli yeni bir şeyler izliyor, mesajlaşıyor, mesajları kontrol ediyordum. Ama kendini düşünmek, odaklanmak, ve s. bunlar kayboluyordu. Aynı zamanda bazı Core Routines-leri de değiştirdim. Artık uyku ve ekran süresi kurallarına uyulmuyordu. O dönemde bunun zararı yok diye düşünmüştüm. Gerçekten de, kısa dönemde pek zararı olmaz. Ama bu 1 aylık bir süreye yayıldı. Gitdikce daha çok tenbelliye ve addiction-style davranışlara yöneldim. Kendi kontrolümü ise iyice kaybettim. Beynim sürekli beni odaklanmakdan uzaklaştırdı. En sonunda bununda bir bağımlılık olduğunu anladım. Ama harakete geçemedim. Şu anda ilk defe bir şeyler yapıyorum. Nedenini ve s. detaylıca analiz edicem. Ama bağımlılıktan tam anlamıyla kurtulamadığımı anladım. Süreç bunlarıda kapsamalı. Tam olarak bütün bağımılılıklardan kurtulmak gerek. Birisi devam ederse zaten hayat yine mahv olur. Kötü alışkanlıklar başka, bağımlılıklar başka. Zaten böyle giderse en sonunda süreç de bozulur. O yüzden yeni bir karar aldım. Artık "Süreç" bütün bağımlılıkları kaplayacak. Şimdi aktiv olarak devam eden ve son 1 yılda (yani bu gün) bozduğum ekran bağımlılığı en önemlisi. Bu kaybedilirse, digerleri de kaybedilir. O yüzden bu günü 0. gün olarak kabul ediyorum.

Son 1 yılda bozulan 'süreçler':
  • Ekran Bağımlılığı Süreci
  • Müzik1 ve Odak kaybetme Süreci

Start

Uranüs Yolcusu

70% Başarı - Tehlike​

Description​

Bu gün bir az daha iyi geçti. Ekran bağımlılığı sandığımdan da kötü bir düzeye ulaşmıştı. Neredeyse PMO bağımlılığının yerini alıyordu. Bu gün sabah analiz yapıcaktım. Ama stressli bir gündü. Daha yeni toparlanmaya başlamıştım. O yüzden başaramadım. Dikkatimi toparlayamadım. Ama mesajları kontrol etmedim, kahvaltı yaptım, ve ekranlarda düzenli olarak zaman geçirdim. Günortasında ise psikolojik durumum bir az daha düzeldi. Derse başladım. Müzik1-den uzak durdum. Genel olarak çoğunlukla başarılı oldum. Ama bunların uzun vadeli olması için durumu detaylıca analiz etmem ve bir plan yapmam gerek. Şimdilik kısa vadeli bir kaç önlem aldım, durumun daha da kötüleşmemesi ve bir az kendime gelmek için. Yarın bu planlamalı yapıcam.
Bu gün gün içerisinde krizler vardı. Tehlikeli krizler. Sebebi gece olan rüyanlaymı. Uyanmağa çok az kala oldu. Hatta uyandığımda oldu bile denebilir. Ama rüyalanma olduğundan eminim. Çünki rüyanı net hatırlıyorum, araba falan sürüyordum. Alakasız bir şeydi. Ama o zaman olduğundan eminim. Ama yinede üzerimde psikolojik bir baskı oluşmuştu. Bir korku durumu, süreci kaybetmekli ilgili. Bunların illüzyon olduğunu biliyordum ve zorda olsa onları yendim. Genel olarak daha hassastım tetikleyicilere karşı. Ama akşama doğru azaldı. Böyle durumları bitirmek için bütün bağımlılıklardan tam olarak kurtulmak gerek. Yoksa 1 yıl+ sürecin hiç bir anlamı olmaz. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

1. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

70% Başarı - Tehlike​

Description​

Bu gün dünle aynı geçti. Genel olarak bir toparlanma başladı. Ama çok erken dönemde. Doğru adımları atmazsam hemen bozulur bu düzen. Gün kalitesiz geçiyor. Bunun sebebi detaylı bir planımın olmaması. Yarın sınav var, bu sebepten bir analiz yapamadım. Analiz ve plan olmayan her gün negative etkiliyor süreci. Ekran bağımlılığı kötü durumda. Sürekli mesajları kontrol etmek ve YouTube izlemek isteği var. Boş durduğumda sürekli izlemeye yeni bir şeyler arıyor ve ya mesajları kontrol ediyorum. Bu günü çok kalitesiz yapıyor. Yarın akşam dersden dönünce bu durumu çözücem.
Bu gün gün içerisinde krizler vardı. Tehlikeli krizler. Gece düşünceler falan geldi. Ama rüyadayken oldu. Uyandığımda kontrolü geri aldım. Ama rüyada olması gün içerisinde bir şeylerin yolunda gitmediğini gösterir. Gidişat iyi değil. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

2. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

75% Başarı - Tehlike​

Description​

Bu gün dünle aynı, ama üniversitede olduğum için bir az daha iyi geçti. Genel olarak bu gün pek sorun olmadı. Ama bir ilerleme yok. Eve geç geldim ve ders çalışmam gerek. Ama yarın sabah bu durumu düzeltmek için gerekeni yapıcam. Artık sınavlar neredeyse bitdi. Ekim ayı genel olarak başarısız geçti.
Bu gün neredeyse kriz yoktu. Bazı ani düşünce saldırıları geldi, ama yendim onları. Gece sanki bir şeyler oldu gibi, ama bilincim çok zayıftı. Uykudaydım. Hatırlamıyorum artık. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

3. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

70% Başarı - Tehlike​

Description​

Bu gün genel olarak orta-kötü geçti. Hala ekran bağımlılığı devam ediyor. Burada ciddi sorunlar var. Ama çözüm stratejimin yanlış olduğunu düşünüyorum. Günlük rutinime ara verip düşünerek çözmeye çalşıyordum sorunu. Ama düşünemiyordum. Sürekli bir şekilde dikkatim dağılıyor ve günler boşa gidiyordu. Artık günlük rutinime devam edicem. Minimum düzeyde. Bu şekilde düşünmek için fırsat olucak. Yoksa bu durum diger bağımlılıkları tetikliyor sadece. Genel olarak şu andaki durum kötü. Ekran bağımlılığı yüksek, sürekli mesajları kontrol ediyor ve yeni izleyecek bir şeyler arıyorum, şahsi olarak sorunlar fazla. Bütün bunlar adım-adım ben farkında olmadan gelişti. Bu sorunu çözmek ve bir daha böyle bir duruma düşmemek gerek. Aslında şahsi sorunlar yüzünden gelişti bu. Ama her zaman dikkatli olmalı ve şahsi sorunların hayat düzenini bozmasına engel olunmak gerek.
Bu gün krizler vardı. Ama pek güçlü değillerdi. Gece bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Günortasında pek kriz olmadı. Akşama doğru film izlerken tetikleyici sahneler oldu ve bir az etkiledi. Ama kendimi toparlamayı başardım. Yine de genel durum bu krizleri artırıyor. Bu durumu hemen çözmessem, sonuçları kötü olucak. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

0. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

50% Başarı - Büyük Tehlike​

Description​

Bu gün genel olarak orta-orta geçti. Bir az disiplin sağladım. Ama durum hala çok tehlikeli. Tam anlamıyla Core Routines ve Rules uyğulanmıyor. Bu da bütün dengeni bozuyor. Ama düşünmek yerine iş yapmak tekniği işe yaradı. Yarın bunu uyğuluycam. Sabah 08-de uyanıcam ve programı uyğuluycam. Mesajları kontrol etme kurallarına tam uyucam. Yoksa durum kötüleşiyor. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.
Bu gün krizler vardı. Düne nazaran güçlü krizlerdi. İçinde bulunduğum durum yüzünden oluyor bunlar. Bütün hazz dengesi bozuldu neredeyse. Bunu acilen düzeltmek gerek. Yarın için pratik bazı çözümler planladım. Gece çok tehlikeli bir kriz geldi. Neredeyse düşüncelere dalıyordum. Sonuç olarak düşünceye dalmasam da, böyle giderse ona varır ve en sonunda son darbe krizine bile dönüşe bilir. Aşırı tehlikeli bir durum. Aşırı dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

0. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

65% Başarı - Büyük Tehlike​

Description​

Bu gün düne göre daha iyi geçti. Genel olarak daha sakin geçti. Programı tam olarak uyğulayamadım, ama dünki hatalara düşmedim. Yine de ekran kullanımı fazlaydı. Sabah ve günün çeşitli zamanlarında ekranlarda addiction-style tarzı zaman öldürdüm. Bu da günün kalitesinde ve ruh halimde negativ sonuçlara neden oldu. Yarın bu hatayı mutlaka düzeltmek gerek. Ama düşünme, pratik ol taktiği işe yaradı bu seferde. Yarın sabah ve günortasındakı çalımaları zorunlu, ama çok da zor planlamıycam.
Bu gün neredeyse kriz olmadı. Gece yine yarı-uykuluyken bir şeyler oldu. Ama bu sefer daha çok bilinçliydim ve engelleye bilirdim. Ama tam engelleyemedim. Su içmek için uyandığımda tamamen kendime geldim ve düşünceleri kontrol altına aldım. Yüzüstü uzanmadım. Ama üzerimde bunu yapma için güçlü baskı vardı, yani kriz! Bu duruma neden olan sebep çok daha derin. Genel olarak hayatı düzene salmak gerek, yoksa bu durum düzelmiycek. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

1. Gün

kral6666

Yoda
Hocam anladığım kadarıyla siz pmo yapmadınız ama diğer bağımlılıklardan dolayı süreci sıfırladınız değil mi ?

Start

Uranüs Yolcusu
Hocam anladığım kadarıyla siz pmo yapmadınız ama diğer bağımlılıklardan dolayı süreci sıfırladınız değil mi ?
evet, ekran bağımlılığı yüzünden. Aslında o da değil. Genel olarak düzeni koruyamadım. Bir düşüş yaşadım ve bu tehlikeli oldu. Bu düşüşü bir daha yaşamamak için süreci sıfırladım ve süreci genel olarak düzen süreci yaptım.

Son düzenleme:

Start

Uranüs Yolcusu

75% Başarı - Büyük Tehlike​

Description​

Bu gün düne göre daha iyiydi. Genel olarak duyğu durumumu düzeltdim ve bir az pratik stabillik kazandım. Film izledim. Telefon kurallarına uydum (akşam bir istisna oldu, ama pek iyi olmadı). Ama hala sorunlar devam ediyor. Bu sorunları çözmek gerek. Tam olarak Programı takip etmedim, ders çalışsam da. Lakin bu dağınık dönemde zinciri hiç kırmadım, her gün minimum çalışma süresini doldurdum.
Bu gün neredeyse kriz olmadı. Gece bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Sadece film izlerken bir sahneden tetiklenmek ister gibi oldu. Ama bu sefer heç duyğu durumum, hem de genel iradem güçlenmişti. Tetiklenmeyi yendim. Gece yatmazdan önce psikolojik bir baskı oldu, krize karşı hassaslık diye tarif etmek doğru olur bir az. Lakin bunun bir illüzyon olduğunu anladım ve yendim. Yine de genel durum düzelmedikce krizler bitmez. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

2. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

Description​

Bu gün dünle aynıydı. Bu durumda tehlikeli bir sonuç bu. Dersleri bitirdim. Ama genel olan sorunlar halının altına süpürülmüş. Şu anda işe yarasa da, bir iki gün daha böyle devam eder ve sonunda sistem çöker. Yarın mutlaka Analiz ve Programı bitirmek gerek. Ekran kurallarına ise tam uymadım. Sürekli mesajları kontrol etmek günün kalitesini ve ruh halimi kötüleştirdi.
Bu gün krizler vardı. Ama bunlara ne kadar kriz demek doğru olur pek emin değilim. Bunlar her zaman olucak. Çünki bağımlı olmayan insanlarda da cinsel arzu var. Beyine yüklenmiş bir şey. Ama bende bu arzu PMO yapmak isteyini de tetikliyor. O yüzden bu arzudan kurtulmak yerine, onu kontrol etmeli, dengede tutmalı, ve irademi artırmalıyım. Düzenin çökmesi bu durumlarda çok tehlikeli oluyor. Krizler artıyor ve irade zayıflıyor. Gece bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Gündüz ise bazı krizler geldi, ani düşünce saldırıları şeklinde. Yendim. Ama normalden daha güçlüydü bunlar, normal olanları ani gelen ve pek etki bırakmayan düşünce saldırıları oluyor. Bunlar farklıydı. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

2. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

Description​

Bu gün dünle aynıydı. Bu durumda tehlikeli bir sonuç bu. Dersleri bitirdim. Ama genel olan sorunlar halının altına süpürülmüş. Bu gün Analiz yapıcaktım, ama olmadı. Bunun nedenini anlamak gerek. Sabah uyandığımda uykuluydum. Saat 12-de yemek yedim (doktora gidicektim 2-de) ve uyudum. Uyanınca doktora gitdim. Eve dönünce ders çalıştım ve sonra başka bir yere gitdim. Ama sorun bundan daha derin. Genel olarak kontrol bende değil. Sürekli odaklanmamı zorlaştıran düşünceler dönüyor beynimde. Sürekli bir şeyler izlemek ve ya mesajları kontrol etmek isteyi var. Bu ikisi ciddi ölçüde insanı zayıf düşürüyor. Kurallar var, ama uyamıyorum. Lakin böyle devam ederse en sonunda bütün düzen yeniden çökücek. Yapmak gereken sadece kendini zorlamak ve ne olursa olsun Analiz ve Programı bitirene kadar kurallara uymak. Tek yol bu.
Bu gün krizler vardı. Gece bir şeyler olduğunu hatırlamıyorum. Rüyada bazı şeyler gördüm. Yüzüstü uzanmışım uyurken. Gündüz ise ciddi krizler geldi. Saf hazz isteyen krizler idi. Bunun nedeni şuanki bozulmuş düzendir. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

3. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

40% Başarı - Büyük Tehlike

Description​

Bu gün kötü bir gündü. Telefon kurallarına uydum. Ama sorun bundan değilmiş. Asıl sorunun artık odaklanmış bir şekilde, sakince düşüne bilecek bir durumda olmamam. Çok stressli geçiyor günler. Beynim sürekli düşünce ile kaynıyor. Kendime odaklanamıyorum. Bu da başka olayları tetikliyor ve zincirleme bir şekilde daha kötü oluyor. Bunu düzeltmenin yolu yapılacak işler belirlemek ve mutlaka, istisnasız bir şekilde hepsini yapmak. İşler çok zorlayıcı ve s. olmamalı, sadece meşğul etmeli ve stress seviyyesini düşürmeli. Bunun için bazı net kurallar var:

1. Mutlaka ilerlemeni Program-da işaretle.
  2. Her şeyi zamanında yap. Hiç bir istisna söz konusu değil.
  3. Görevleri gerçekci yap, fazla zorlayıcı olmasın.
  4. Bunları başarmanın tek yolu, kendini zorlamak bunları yapmaya. Başka yolu yok artık. Minimum seviyye burası.
Bu gün krizler vardı. Gece bir şeyler olduğunu hatırlamıyorum. Ama genel olarak krizlere karşı hassastım. Günortasında uyumaya çalışırken direkt olarak bir beta-düşünce krizi geldi. Çok tehlikeli bir krizdi. Artık her şeyin kötüye gittiğinin en büyük göstericilerinden biri. Durum düzelmesse, sonunda bu süreç-de kaybedilecek. Bu durumu düzeltmeli ve bir daha bu hatayla düşülmemeli. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

0. Gün

Start

Uranüs Yolcusu

40% Başarı - Büyük Tehlike

Description​

Bu gün kötü bir gündü. Sabah stressli bir şekilde uyandım. Sinirlerim fazla gergindi. Programa uymaya çalıştım, ama yapamadım. Sinirden bir iş yapamıyordum. Yarın bu durumu düzeltmenin bir yolunu bulucam.
Bu gün krizler vardı. Gece bir şeyler olduğunu hatırlamıyorum. Gündüz uyurken uykuda çok fazla rüya ve kriz geldi. Yüzüstü uzanmıştım yarı-uykudayken. Genel olarak krizlere karşı hassaslık artıyor. Durum gitdikce kötüleşiyor. İrade dayanıyor krizlere, ama şimdilik. Bir noktada zincir kırılacak böyle giderse. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.

Mistakes​

Zincir​

0. Gün

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6