75% Başarı - Büyük Tehlike
Description
Bu gün dünle aynıydı. Bu durumda tehlikeli bir sonuç bu. Dersleri bitirdim. Ama genel olan sorunlar halının altına süpürülmüş. Şu anda işe yarasa da, bir iki gün daha böyle devam eder ve sonunda sistem çöker. Yarın mutlaka Analiz ve Programı bitirmek gerek. Ekran kurallarına ise tam uymadım. Sürekli mesajları kontrol etmek günün kalitesini ve ruh halimi kötüleştirdi.
Bu gün krizler vardı. Ama bunlara ne kadar kriz demek doğru olur pek emin değilim. Bunlar her zaman olucak. Çünki bağımlı olmayan insanlarda da cinsel arzu var. Beyine yüklenmiş bir şey. Ama bende bu arzu PMO yapmak isteyini de tetikliyor. O yüzden bu arzudan kurtulmak yerine, onu kontrol etmeli, dengede tutmalı, ve irademi artırmalıyım. Düzenin çökmesi bu durumlarda çok tehlikeli oluyor. Krizler artıyor ve irade zayıflıyor. Gece bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Gündüz ise bazı krizler geldi, ani düşünce saldırıları şeklinde. Yendim. Ama normalden daha güçlüydü bunlar, normal olanları ani gelen ve pek etki bırakmayan düşünce saldırıları oluyor. Bunlar farklıydı. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.
Mistakes
Zincir
2. Gün