75% Başarı - Tehlike
Description
Bu gün pek iyi değildi. Sabah ders çalışmam başka bir ders ve sorun yüzünden bölündü. Orada kendimi daha iyi kontrol etmem ve hemen derse dönmem gerekirdi. Fazla oyalandım. Çok ciddi bir kontrol hatasyıdı bu. İkinci defa çalışmağa başladığımda dikkatimi toparlamak zor oldu. Zorlanıyordum. Ama bir şekilde bitirdim. Yavaş-yavaş stress dalğası yükseliyordu. Buna neden olan gün içerisindeki belirsizlikler ve ufak hatalardı. Son zamanlar duyğusal olarak iyi değilim ve bunun sonucu olarak iki büyük hata yaptım. Minor Ekran Vakitlerini artırmak ve düşüncelere dalmak. İkisi günün kalitesine ve sakinlilik düzeyine büyük hasar verdi. Sonra bir hata daha yaptım. Bu tam hata değildi, çünki bundan ders çıkardım ve bir daha yapmıycam. Evden uzaktayım diye pek motive hissetmiyordum. Dersi 1 saat erteleyip LOTR izledim. Aslında bu tam olarak yasak değildi. Ama çok büyük bir hataydı ve artık yasak. Çok acil durumlar haricinde Study zamanını bölmek kesin olarak yasaktır. Ondan sonra 2 seans çalıştım. Ama oldukca zorlandım. Artık stress çok yükselmişti ve kendi kontrolümü neredeyse kaybediyordum. Lakin daha sonra durumu kontrol altına aldım. İlk önce traş, sonra spor, ve duş. Bunlardan sonra sağlam düşünce yerine gelmeye başladı. Daha başka hatalarda yaptım. Bunların hepisini yarın akşam analiz edicem.Bu gün gün içerisinde neredeyse kriz yoktu. Arada bir kaç ani düşünce saldırısı geldi ve yendim. Stressden olduğunu düşünüyorum. Uyurken bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.
Mistakes
- kontrol
- Universite sorunu ile fazla oyalandım.
- Evden uzaktayım diye pek motive hissetmiyordum. Dersi 1 saat erteleyip LOTR izledim.
- Minor Ekran Vakitlerini artırmak ve düşüncelere dalmak
Zincir
338. GünKriz Dönemi