Yakında daha fazla olacak81
Kaldı %10
Bu arada bu görüntüyü epey özlemişim :
Yeni forumun ilk mezunu olma şerefini sana bırakıyoruz
Yakında daha fazla olacak81
Kaldı %10
Bu arada bu görüntüyü epey özlemişim :
Ağır krizler olduğu zaman kendini ne ile motive ettin? Pmodan kurtulmaya çalışırken hangi faydalı alışkanlıklar edindin? Özel şeyler hariç ilk 1 ay ne yaptın?93
Evet,mezun oldum soru varsa alabilirim.
PMO yaparken ki bitik halimi tüm ayrıntılarıyla kağıda yazdım.Ve bu illeten eğer kurtulamazsam hayatımda ne tür başarısızlıklar ve sıkıntılar yasayacagimi da yazdım.Daha sonra bağımlılıktan kurtulursam nasıl bir insan olacağımı ve hayallerimi nasıl birer birer gerceklesecegini de aynı kağıda yazdım.Krizler geldiğinde bu yazıyı okudum bende etkili oldu.Aslında bundan bir önceki 100 günlük surecimde bu tekniği kullandım.Bu surecimde "doğru bakış açısı" yazısını kendime ilke edinerek sonsuza doğru yola çıktım.O yazıyı okumanı şiddetle tavsiye ederim.İlk 14 gün zor gerçekten ama kendin için savaşmak zorundasın.Bu surecimde 40 gün gym'e gittim.İnanılmaz faydalı oldu.Spor nofap'i kolaylaştırır..Ağır krizler olduğu zaman kendini ne ile motive ettin? Pmodan kurtulmaya çalışırken hangi faydalı alışkanlıklar edindin? Özel şeyler hariç ilk 1 ay ne yaptın?
Bozmamıştır diye düşünüyorum,bağımlılığı kafasında tamamen bitirmişti,gelip güzel bir başarı hikayesi yazarsa güzel olur.Yeni forumda malesef 90'ı geçenler başarı hikayesi bırakmadan gidiyorlar;gerçi rezonans pandemide yeterince fayda göremediğim için daha ileriki günlerde yazıcam demiştiEğer bozmadıysa şuan 170'leri geçmiş olması lazım Rezonans bekliyoruz. ??
Aynen. Burdan yöneticilere sesleniyorum. Lütfen süreci bitirenler mezuniyet hakkında yazı yazmadan gitmesinler. Biz çok motivasyon oluyoruz. Bize örnek oluyorlar. Söz veriyorum size efsane bir yazı yazacağım.Bozmamıştır diye düşünüyorum,bağımlılığı kafasında tamamen bitirmişti,gelip güzel bir başarı hikayesi yazarsa güzel olur.Yeni forumda malesef 90'ı geçenler başarı hikayesi bırakmadan gidiyorlar;gerçi rezonans pandemide yeterince fayda göremediğim için daha ileriki günlerde yazıcam demişti
Benim eski forumda bir mezuniyet yazım vardı söz eski site açılsın düzenleyip atacağım yazmazsam uyarın beniAynen. Burdan yöneticilere sesleniyorum. Lütfen süreci bitirenler mezuniyet hakkında yazı yazmadan gitmesinler. Biz çok motivasyon oluyoruz. Bize örnek oluyorlar. Söz veriyorum size efsane bir yazı yazacağım.
yapabileceğimiz bir şey yok ki , keşke herkes yazsa ama kişilerin kendi tercihine kalıyor.Bir söz de ben vereyim mezun olursam bende efsane bir yazı bırakıcamAynen. Burdan yöneticilere sesleniyorum. Lütfen süreci bitirenler mezuniyet hakkında yazı yazmadan gitmesinler. Biz çok motivasyon oluyoruz. Bize örnek oluyorlar. Söz veriyorum size efsane bir yazı yazacağım.