Arkadaşlar selamlar. Bunu nasıl açıklayacağımı inanın bilmiyorum. Ama aşk hayatında da arkadaşlık ilişkilerinde de genel olarak başarısız olan biriyim. Sırayla açıklayayım. Eski sevgilimin bana asla arzu, sevgi, saygı duyduğunu hissetmiyordum. Öyle ki, arkadaşları kadar değerli hissetmiyordum. 8 ay boyunca arkadaşlarıyla her buluşmada çekilirken buluştuğumuzda benimle beraber fotoğraf çekilmemesinin beni üzdüğünü açık bir dille dile getirmeme rağmen ne ciddiye aldı ne bir çaba gösterdi, ve bugün Twitterinda biz hâlâ çıkarken bir arkadaşını öperken çektiği bir resmi gördüm. Siz düşünün. Daha kötüsü intihara meyilli olduğum dönemlerde yanımda olmaktansa sabaha kadar partide eğlenmeyi yeğleyen biriydi. Beni kişisel gelişimi için kullandığını hissediyorum. Şu an ayrıldık, hayatını devam ediyor ve ben böyle bir başıma kaldım. Arkadaşlarıma gelecek olursak hepsi kız. Aşırı samimi olduğum bir tane erkek arkadaşım yok üniversitede. Ve bu kızlar aralarında çok samimiyken, grup dışında sürekli konuşurlarken benimle böyle değiller. Ben bir mesaj atmadığım sürece ortada arkadaşlık olmadığını fark etmeye başladım. Etraflarında ilgi veya çeşitli sebepler için tuttukları uydu erkeğim sanırım (Samimi olmadıklarım için geçerli olmayabilir). Ve bu durumdan aşırı bıktım majör depresyon geçiriyorum. Kadınların etrafında uydu erkek olarak tutulmaktan, bir betadan, efendi erkekten başka bir şey olmamaktan ve kullanılmaktan çok yoruldum. Karakterimde değiştirmem gereken şeyler var ancak herkese rest çekerek, radikal kararlar alarak yapmaktansa sizin tavsiyeniz sığınmak istiyorum. Lütfen fikrinizi belirtin arkadaşlar