crazyvolkan12
Yeni Fapstronot
merhaba dostlar, yazı yazarken ve oyun oynarken ellerim titriyor. bunun fap ile bir ilgisi var mı?
Istahsizlik ve kilo kaybı var mı?
Kardeşim doktora ben bu hastalık yüzünden gittim.ilaç kullandım ama nafile.Bu fap denen illet her hastalığın başıdır. el titremesi ayak üşümesi,sık idrara çıkma. bağırsak çoğu vb. Doktora gidip gitmemek senin tercihindir ama ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. fapi bunu yanında diğer tüm bağımlılık ları bıraktıkça insan özünü dönüyor yavaş yavaş toparlıyorsun.merhaba dostlar, yazı yazarken ve oyun oynarken ellerim titriyor. bunun fap ile bir ilgisi var mı?
Böyle birşeyin fapla ilgili olması çok mantıksız geldi bana. Direkt doktora git sen gecikmeden.
Kardeşim doktora ben bu hastalık yüzünden gittim.ilaç kullandım ama nafile.Bu fap denen illet her hastalığın başıdır. el titremesi ayak üşümesi,sık idrara çıkma. bağırsak çoğu vb. Doktora gidip gitmemek senin tercihindir ama ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. fapi bunu yanında diğer tüm bağımlılık ları bıraktıkça insan özünü dönüyor yavaş yavaş toparlıyorsun.
Yaş ve hormonlarla alakalı olabiliyor. Esansiyel Tremor da olabilir. Bir nöroloğa gözükmeni tavsiye ederim.