Merhaba dostum,
Hepimiz bu noktada burada oluyoruz zaten. Kendi içimizde biriktirdiğimiz ve kimseye anlatamadığımız durumları burada anlatmak iyi geliyor. Hoş geldin.
Öncelikle senden ricam forumdaki okunması gereken yazıları bir okuman. Birçok kaliteyi yazı forumda çoktan paylaşıldı ve birçok konu konuşuldu. Hala cevaplar bulamıyorsan (veya yanıtlar üretebiliyorsan) düşüncelerin , fikirlerin hepimiz için değerli.
Dürtüler konusuna gelince; ben bu sorunu çözmenin en büyük yolunun farkındalık olduğunu düşünüyorum. Dürtü ve arzu ve gerçek istek arasındaki farkı anlayabildiğinde artık kendini çok salak gibi hissediyorsun. Yapmak istemediğini ve bunun aptalca olduğunu kendine söylemene bile gerek kalmayabilir. Unutma; bir şeyi yapmak isteseydin ve zamanın az olmak zorunda olmasaydı bunu düşünürdün. Düşünmüyorsan, bir sorun var demektir. Düşünmekten kaçıyorsan bir sorun var demektir.
Diğer sorun için forumda gezinmeni tavsiye edeceğim. Farklılıklar bekleme, kölelikten kurtulan bir adam için en büyük farklılık özgürlüktür. Arkanda siyah gölgeler olmadan yaşamak eminim yetecektir. Zor günler olacak, bağımlı olsan da olmasan da ama artık sen arkanda senin yerine karar veren biri olmadan bunlar üzerine düşünecek ve karar verebileceksin. İşte en büyük farklılıkta bu olacak. Kim bilir? Dene ve gör! Belki de sen bize hiç fark etmediğimiz bir şeyi anlatırsın.