3 gündür sürecime ara verdim ders çalışmam lazım ama aklım başka yerde. Çok sıkılmaya başlamıştım hiçbir şey yapmak istemiyordum ta ki bu akşama kadar. Bu akşam neden sıkıldığımı ve ne yapmam gerektiğini buldum.
Gün içinde sıkılma sebebim bariz , okula gitmediğimde evde oluyorum birincisi sınav senem bitmiş rahatım ikincisi geçtiğimiz2-3 yıl evdeydim sınavdan ötürü artık ev beni bunaltmaya başladı. Ekstra bu sabah fark ettiğim bir şey kahvaltı yapınca uykum geliyor. Bu yüzden sabah aç karnına ders çalışacağım kahvaltıyı 11’e sarkıtacağım.
PBKY kitabınına 2-3 yıl önce başlamıştım ama o zaman yaşım küçüktü çok işime yaramadı. Bugün başladım okumaya yarın da devam edeceğim.
PMO’yu bırakmaya çalışma sebebim çoğu kişi gibi kendini geliştirme değil. Bir nebze gelişim de olabilir ama asıl amacım kendimi bu davranışı yapmaya yakıştıramamam ve bu yüzden kötü hissetmem. Başarılı olursam kazanacağım şeyin bir iş veya sevgili gibi şeyler olmadığını biliyorum ama huzur kazanacağımı biliyorum. En azından bu iradeyi gösterdiğim için bile kendimi iyi hissedeceğim.
Yarın yeni bir yıl yoldaşlar, hepiniz için umarım güzel bir yıl olur.
Ben yarından itibaren daha farklı birisi olacağıma söz veriyorum. Yarın o olmak istediğim kişiymişim gibi uyanacağım ve günümü geçireceğim.
Yeni yıl açıkçası öyle hedefler koymadım sadece yaptıklarımı yapmaya devam edersem elde edeceğim şeyler asıl önemli .
1) Yurt dışına çıkma planım var.
2) Spora devam
3) Tıp 1.sınıfı başarılı bitirme. ( en kolayı
)
4) Yazımı dolu geçirmeyi istiyorum. Birkaç şehir gezisi, birkaç tatil planı, belki 2.bir yurt dışı ve İstanbul’un gezmediğim yerleri.