Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Mücadele Günlüğüm

Desert eagle

Yeni Üye
burayı uzun zamandır takip ediyorum ve artık günlük olarak yazmak istedim sürecimde yaşadıklarımı ve hissetiklerimi

Mevcut durumum genel olarak kötü şuan sıralamak istemiyorum ama kötü durumdayım geçen hafta ailemle kavga ettim ben üniversite okuyorum önceki senelerde de mezun senem oldu,12.sınıfta açık öğretime geçmiştim bu dönemdede arkadaşlarımla görüşmediğim için genel olarak evde oluyordum ve bundan dolayı ev işleri temizlik vs market pazar alışverişi bana kalıyordu bende itiraz etmemiştim çünkü bence herkes çalılıyorsa bu işleri önüne gelen müsait olan yapar ama zamanla beni sömürmeye başladılar yani evde olmamı ön göstererk evdesin yap veya niye yapmadın gibi şeyler uzar gider burasıda kısaca böyle ve son 2 senedir okuyorum haftada 4 gün okula gidiyorum onun dışında evdeyim 3 ay önce sporuda bıraktım ora ayrı bir serüven o kısmı sonra anlatıcam ve bana bu işler benim görevim zorunluluğum gibi davranmaya başladılar bende kavga ettim şuan ailem ile aram kötü

bağımlılıklarıma gelecek olursak
Maladaptive daydreming
Pmo
Bu ikisi benim hayatımı mahvetti uzun zamandır var ve en son 3 sene önce 90 günlük bir sürecim olmuştu ilk ve son bu kadar uzun ve çok iyi bir süreçti aşırı iyiydi ve çok güzel çok iyi sonuçlar elde etmiştim ama o xamanki şevki isteği hırsı bir türlü bulamadım bulamıyorum bakıcaz artık mücadeleyi bırakmayacağım

Ramazan ile birlikte başlamıştım defalarca relapse oldum ama mücadeleyi bırakmayacağım devam edeceğim

Desert eagle

Yeni Üye
7 mart cumartesi

30 sayfa Kuran meali okudum
2,5 saat ders çalıştım
Sabah namazı hariç bütün vakitleri kıldım
Youtubeden videolar izledim
Cs oynadım biraz

Telefondan uygulamaları sildim bilgisayardan veya tarayıcıdan giriyorum

Gün tutmuyorum inşallah hedefim bu bağımlılığı tamamen hayat boyu bırakmak

Bende durum biraz ters üzgün olunca veya yeniden başlarken iyi başlıyorum ama ileri zamanlarda etkiler hafiflemeye başlayınca morelim düzelmeye başlayınca duramıyorum ve relapse oluyorum inşallah bu durumu atlatacağım

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6