Bu yılın başında tuttuğum bazı notları buraya yazıyorum. Aslında bunlar sadece küçük bir kısmı; yazmadığım ama denediğim, mücadele ettiğim çok daha fazla an var.
15 Ocak 2026, 14:00
Bu sürece başladığım an.
21 Ocak 2026
Kafamın içinde bir savaş var; iyi ile kötünün savaşı. Artık iyi olanı seçmeye karar verdim. Zaman zaman ikilemler yaşıyorum, şüpheye düşüyorum ama her seferinde yeniden kazanıyorum. Bunu tek başıma yaptığımı düşünmüyorum; bana o gücü veren Allah. Bu sayede ayakta kalıyorum. Bundan sonraki süreçte Allah’ın benim yanımda olduğunu biliyorum. Bu da bana büyük bir rahatlık veriyor. Şüpheler ve kararsızlıklar hâlâ var ama Allah’ın beni koruduğunu bilmek bana yetiyor.
26 Ocak 2026
Bugüne kadar birçok yolu defalarca denedim ama başarılı olamadım. Sonunda kendi başıma ne kadar yetersiz kaldığımı anladım. Bu yüzden artık Allah’ın beni koruduğunu, bana destek, güç ve kuvvet vereceğini biliyorum. Gerisi umurumda değil.
27 Ocak 2026
Bu süreci bozdum. Ama yapacak bir şey yok. Bu bir süreç ve ben mücadele etmeye devam edeceğim. Bugünü kaybettim ama yarını kazanacağım inşallah. Yeniden başlıyorum.
19 Mart 2026
1.gün bitti, 2. günün içindeyim. Saat 21:50. Zor geçiyor. Her dürtü geldiğinde elimi yüzümü yıkıyorum.
Ertesi gün tekrar bozmuşum.