Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neverfap'i Bulmam Ve Sonrasındaki Sürecim (Neverfap Günlüğü)

Usta ufak bi tavsiye vermek istiyorum
Anladığım kadarıyla ufak bi döngüye girmişsin bence bi süre odağını süreçten çekip kendi düzenine iç dengene odaklansan daha iyi. Çünkü bu tarz döngüler negatif enerjini atamadığında oluşur yani bunlar sebeb değil sonuçtur
Yani bi süre sürefin katı ilkelerinden biraz uzaklaşıp(çok boşlamadan sadece beynine savaş modundan çıkarıp ) yaşamak lazım
Teşekkürler SEDOU12 mutlaka haklısın benim için sürecin kendisi işlediğinde iyi geliyor öbür türlüsünde başarılarım elimden kayıp gidebiliyor bu sebeple süreç sayısı saymadan bu işte uzmanlaşacağım özellik gelişimsel içerik konusunda bol davranmam şart, gece 22 den sonrada dinlenme moduna geçmeliyim

LOADING... (Sistemdeki bir keşiş mod düzenlemesi sebebiyle geçici süreliğine günlük devre dışı. 2026 bu patlayıcı güce hazır ol!)

Strafe

Yoda
geçmiş olsun defiantwarrior. Merak ettiğim bir şey var sosyalliğin nasıl acaba? Her gün olmasa da haftanın birkaç günü işte/okulda sosyal misin?

Çünkü çok güzel kendine odaklanmış gelişirken bir anlık boşlukta relaps olmuşsun anladığım kadarıyla. Ben de böyle çok relaps oldum. Kendimce sebebi hayattan kopup kendimi geliştirmeye odaklanmamdı. Hedeflerime ulaşmak için çok çalışıyordum ama relaps olmaktan kurtulamıyordum. Sosyalliği artırdıkça pmoya karşı farkındalığım arttı. Sende de bu durumu merak ettim.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6