24 Ocak 2026: Kendim de dahil 40+ kişinin bu bataktan kurtulmasına yardımcı olduk. 3 haneli, 400 üstü gün sayılarındayız bu arkadaşlar ile.
Kalan 1000 civarı kullanıcımız ise relapse döngülerinde, ancak uygulamanın bu döngü sürelerini (relapse olmama süresini) uzattığını raporluyorlar.
Taktik basit: Kalkan seviyesini her gün %100de tutup kalkan geçmişi grafiğini yeşilde tutmaya çalışıyoruz. Gerisi kendiliğinden geliyor.
Ben bu akşam bıraktım, bundan böyle yapmaycağım diye bişey yok. Özellikle ağır bağımlıysanız, İlla ki döngüye tekrar gireceksiniz. Ama 0. gün sendromunu yaşamamak adına "genel iyileşme" skorunuzu uygulamadan takip etmek te çok işe yarıyor, motivasyonu kırmıyor. Bir PMO ortalama %3.5 iyileşme düşürüyor. (3.3-3.6 arası) bu durumda haftada 1e indiren biri bile iyileşmeye devam edecektir. Olay kaç gün yapmadığımız değil, büyük takvimde kaç günün yeşil, kaç günün kırmızı olduğunun dengesinin yeşil lehine değişiyor olması. Azalta azalta bitiriyoruz.
Adım adım.
Bu uygulama değerli Neverfap üyeleri, ve Türkiye için bedavadır. Forumun ve topluluğun amacına uygun olarak sizler için uygulamayı güçlendirmeye ve ücretsiz sunmaya devam ediyoruz, destekleriniz için teşekkür ederiz.. yapay zeka ve makaleler gibi ek fonksiyonları bir defaya mahsus 399 tlye alabilirsiniz sonsuza kadar yararlanabilirsiniz, bu tamamen uygulamanın sunucu vb. giderlerine destek olmak amaçlı zaten. Asıl fonksiyonlar ücretsizdir.
Up +