hasanmertayd
Merkür Yolcusu
Herkese selam, foruma veri aktaramadım ama sürecimde tekrar devam edip başlayıp başlayıp bozdum. 14-8-5(5'den sonra cheaser ve 2 gün üst üste bozdum). En son sürecime başlarken, su orucu ile denemeye düşündüm ve 24 saat aralıkla hem oruç hemde pmo mod yaparak maximm dopamin kısıtlaması yaptım ve 13 yaşımdan beridir ciddi anlamda içki içmediğim bi an'ım yoktur, max 2 haftada bir içerdim şuanda alkol içmeyeli 29 gün oldu, alkol içtiğim zamanlar sadece; 1 paket-e yakın sigara içerdim, alkol içmediğim için sigarada içmiyorum ve iyileşme etkisi daha da etkili hale geliyor, su orucu sayesinde kriz yönetimi çok başarılı oluyor insan yani hiç yoktan bende öyle oldu, tüm olaylara olgunlukla yaklaşım sunuyor. Son 1 aydır ne libido ne ereksiyon vardı.(pmo yaparken hariç) Şuanda 7.gündeyim hiç bir şey son 1 aydır zevk vermiyordu, son 2 saatde müthiş bi mutluluk doldu içim ve bunu sizinle paylaşmak istedim bu sürecimde inatçıyım bozma olmadan tam ilerleyiş sağlıyacağım her haftada günlüğe haftalık durumumu ekleyeceğim, herkese sürecinde başarılar dilerim.
NOT (7aydır Nofap-da başarılı olmak için çabalıyorum, şunu biliyorum eğer vazgeçersem o zaman kaybedeceğim ama direnip her defasında daha güçlü bir şekilde baş kaldırarak inat edip ben bu illeti yeneceğim diyerek her verdiğin savaşta biraz daha az kalıyor başarıya eninde sonunda sende başarılı olacaksın bende, eski forumda bi yazım vardı, okumayanlar için; daha öncesinden 5 yıl uyuşturucu kullanıp, 4 yıl antidepresan kullanıp, 3 yıl ağır kumar bağımlılığı olan bir insandım ve son 1.5 yıldır hiç birisiyle işim olmadı yendim ha bir de sigara var, başarı için istek inanç ve inat olacak kendin için birşeyler yapıyorsun sürecinin ilerisinde anksiyeteler sana farklı farklı kişileri örnek gösterip seni düşürmeye çalıştığında hayatın boyunca onlarla veya onunla olmayacağına kendine söylediğinde tek gerçek kendin olduğunu anlayıp kendini zorlamadan ilerlemeyeceğine inandığın zaman başarıya doğru ilerliyeceksin sağlam adımlarla tekrardan herkese başarılar: )
NOT (7aydır Nofap-da başarılı olmak için çabalıyorum, şunu biliyorum eğer vazgeçersem o zaman kaybedeceğim ama direnip her defasında daha güçlü bir şekilde baş kaldırarak inat edip ben bu illeti yeneceğim diyerek her verdiğin savaşta biraz daha az kalıyor başarıya eninde sonunda sende başarılı olacaksın bende, eski forumda bi yazım vardı, okumayanlar için; daha öncesinden 5 yıl uyuşturucu kullanıp, 4 yıl antidepresan kullanıp, 3 yıl ağır kumar bağımlılığı olan bir insandım ve son 1.5 yıldır hiç birisiyle işim olmadı yendim ha bir de sigara var, başarı için istek inanç ve inat olacak kendin için birşeyler yapıyorsun sürecinin ilerisinde anksiyeteler sana farklı farklı kişileri örnek gösterip seni düşürmeye çalıştığında hayatın boyunca onlarla veya onunla olmayacağına kendine söylediğinde tek gerçek kendin olduğunu anlayıp kendini zorlamadan ilerlemeyeceğine inandığın zaman başarıya doğru ilerliyeceksin sağlam adımlarla tekrardan herkese başarılar: )