Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

NOFAP Başlangıç Günlüğüm{Hedef 90 Gün}

hasanmertayd

Merkür Yolcusu
Devam ediyorum sayı saymayı takıntı haline getirmek yerine devam yazıp sadece süreç içinde(özgür olduğum bilincinde) olmak yeterli gün sayımı sürecimi kötü etkilediğini fark ettim ve bunu düzelttim düzenli alkol sigara kullanımını kesmemin yanında kafeini tamamen 0 ladım biraz zaman geçti ve çok rahatladım kafein beni çok sinirli sabırsız anksiyeteli hissettiriyordu yoğun kullanımımımdan kaynaklı olabileceğini tahmin ediyorum nofap da 34 günü atlattım yakın bir zamanda ama şunu fark ettim nofapı sağlam bir zemine inşa etmediğim, şuanda alkol sigara kafein yok, soğuk direnci 45dakikalık yüksek eforlu kardiyo var bu şekilde ilerleme de krize neredeyse hiç girmedim bakalım ilerleyen aşamalarda neler olacak paylaşmam gerektiğini düşündüğüm bir şey olduğunda günler veya haftalar içinde eklemeler yaparım

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6