Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Normal Günlük

kral6666

Yoda
Sabah 8 gibi kalktım.Şans eseri abimi de uyku tutmamış.Kalktım bir baktım abim mutfakta belgesel izliyor.Oturduk beraber 2 saat kadar belgesel izledik.Sonrasında kahvaltı hazırlıklarına başladık ve kahvaltı ettik.Kahvaltı sonrası teyzemi ziyarete gittim ve sonrasında anlamlarla çarşıya indim.Yakın zamanda komşu şehirlerden birine taşınan arkadaşım ve kız arkadaşı ziyarete geldi.Onlarla 18.00 gibi ayrıldık.Kız arkadaşı çok seviyor arkadaşımı öyle ki gözünün içi gülüyor.İmrenmedim değil vallaha, inşAllah bize de nasip olur be. 🥹
Sonrasında eve geldim ve akşam namazını kıldım.Namaz sonrası kitap okudum ve yeğenlerime ödevlerinde yardım ettim.Biraz sonra dişimi fırçalayıp meditasyon yapıp yatacağım.
Süreciniz ve sürecim daim olsun.

kral6666

Yoda
Sabah rüyalandım.Kalkıp duş alıp tekrar yattım ve sonrasında sabah namazına kalktım.Namaz kıldıktan sonra biraz yattım ve rüyamda p*rnografik şeyler gördüm.Kalktım ancak biraz yatakta çarşamba günü iş yerimde yapılacak toplantı ile ilgili 15-20 dakika kafa yordum.Sonrasında tam anlamıyla kalktım ve biraz kitap okudum.Kitap sonrası kahvaltı etmeden önce TRT Spor'da yayınlanan bir programı izledim ve 12.30 gibi kahvaltı ettim.Kahvaltı sonrası öğle namazını kıldım ve sonrasında halama veda etmeye gittim.Sonrasında eve geldim ve biraz maçlara baktım.Maçlara baktıktan sonra yemek yedim ve yemek sonrası bir maç daha izledim.Maç 15-20 dakika önce bitti.Bende şimdi günlüğümü yazıp müsaitse teyzeme veda etmeye gideceğim.Veda sonrası eve gelip namazı kıldıktan sonra dişlerimi fırçalayacağım sonrasında da meditasyon yapacağım.
Psikiyatriye gidiyorum ancak birkaç gündür ek olarak psikolog desteği de almaya karar verdim.Bundan dolayı gün içinde Umut Bural'ın tavsiye ettiği psikologun kliniğini aradım ancak bugün kapalıymış.Yarın tren yolculuğu sonrası ilk işim randevu almak olacak.
Gün içinde çok fazla istek geldi ve çok kereler moral olarak düştüğüm oldu.Ben bunu yeğenlerimden ayrılacak olmaya ve uzun süre onları görememenin hüznüne veriyorum ancak yatmadan yine de günü analiz edeceğim.

La Nuit étoilée

Venüs Yolcusu
Bende psikologa gidiyordum ama 2 3 aydır gidemiyorum acayip etkiliyor gerçekten sorunları zaafları hastalığı irdelemek.Kolaylık dilerim.

kral6666

Yoda
Neredeyse 2 haftadır günlük yazmıyormuşum.
Sürecim devam ediyor dostlarım.Süreçte bir duygusallık var ama niye bilmiyorum.Pmo yapamadığım için mi üzgünüm yoksa pmo yaparak bunca zamanımı boşa harcadığım için mi emin olamıyorum.
Yaklaşık 2 haftada olanları kısa bir özetleyecek olursam;
1-) Memlekete yeğenlerimin yanına gitmiştim,evime döndüm.Evime döndüğüm gün abimler çok büyük bir kavga etti ve o kavga ertesi günde devam etti.Üstüne en yakın arkadaşlarımda kavga etti.Şuan arkadaşlar barıştı.Abimlerde buzları eritiyor gibiler.Stresli bir hafta olduğu için benim için sürecimin en zor günleriydi.
2-)Ehliyet kursuna yazıldım demiştim.7 günlük kurşun 4 gününe gidebildim ama 3 gününe çalıştığımdan dolayı gidemedim.
3-) Psikiyatriste ek olarak psikolog ile de görüşme ayarladım ve pazartesi görüştük.16 Aralıkta tekrar görüşeceğim.
4-) İş yerimde 5 yıldır çalıştığım ekip değişti ve yeni ekibimde eski ekibimden kimse yok.Kafa adamlar denk geldi ama kaynaşacağımı düşünüyorum.
Bugün ile ilgili konuşacak olursam ise;
Sabah 9.15 gibi iş yerinden çıktım ve servise bindim.11 gibi eve geldim ve yemek yiyip direk spor salonuna gittim.Burda 2 saat kadar spor yapıp eve geldim ve dünya satranç şampiyonasına baktım.Sonrasında öğle namazı kıldım.İkindiyi de kıldıktan sonra biraz kitap okudum.Akşam namazına ise camiye gittim ve camiden gelince yemek yedim.Biraz çay muhabbet falan derken yatsı namazına yine camiye gittim.Onun dışında şuan TV izliyorum.Tv sonrası meditasyon yapıp yatacağım.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6