Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Normal Günlük

kral6666

Yoda
Sabah 10 gibi kalktım ki baya uyumuşum normalde en fazla 9 gibi kalkardım.Kalktıktan sonra kahvaltı hazırlamaya koyuldum ve gidip ekmek aldıktan sonra kahvaltı ettim.Kahvaltı sonrası biraz TV izleyip öğleden sonra ehliyet kursu için fotoğrafçıya gidip fotoğraf çekildim ve dün verdiğim kanın sonuçları ile beraber ehliyet için sağlık raporu ile uğraştım.Tabi aile hekimliğinde sıra beklemek falan derken saat 15 oldu.Öğle namazını kılıp dışarı çıktım ve ikindi namazına camiye gittim.Sonrasında kursa gidip belgeleri teslim ettim ve abimin ayakkabısını aldım.Dönüşte alışverişe gittim ve sonrasında eve gelip yemek yedim.Yemek sonrası çay içtim ve geçen gün çağırıldığım halısaha maçına doğru yola çıktım.Maçtan daha demin çıktım ve şuan eve gidiyorum.Kazandık tabi ki ama baya paslanmışım 3-4 aydır oynamıyorum normaldir.Onun dışında sağolsunlar ekip iyi oynadığımı falan söyledi.
Eve gidip yatsı namazı kılıp kitap okuyacağım ve meditasyon yapıp yatacağım.
Süreciniz ve sürecim daim olsun.

kral6666

Yoda
Sabah 5.45 gibi kalkıp duş aldım.6.20 gibi servise binmek için yola çıkıp 6.40 gibi servise bindim ve serviste uyudum.8.15 gibi işyerine geldim ve 9 gibi işe başladım.10 gibi kahvaltı ettim ve işin başına döndüm.İş sonrası 14 gibi öğle yemeği yedim ve işe tekrar döndüm.Saat 18 gibi spora gittim ve çalıştım.Sonrasında PC baktım.
Şuan kitap okudum ve namazların sonuncusunu da kıldım.Meditasyon yapıp yatacağım.
Gün boyu aklıma bir p*rno yıldızı ismi takıldı ve kafamda dönüp duruyor ara ara ama sorun değil çünkü ben artık bağımlı değilim ve o iğrenç bataklığa bidaha dönmeyeceğim.

kral6666

Yoda
Sabah 9.15 gibi işten çıkıp servise bindim.Eve gelmem ve kahvaltı etmem derken saat 12 oldu.Sonrasında biraz durup cuma namazına gittim.Cuma namazı sonrası eve geldim ve biraz TV izledim.Abimle dışarı gidip klozet kapağı aldım 😅. Sonrasında eve gelip yemek yedim.Yemekten sonra uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşım aradı ve onla görüştüm. Görüşme sonrası ikindi namazı kıldım ve akşam namazına camiye gittim. Namaz sonrası eve gelip biraz YouTube baktım.Saat 19 gibi PBKY kitabından birkaç bölüm okudum ve sonrasında maça baktım.Aslında maça biletim vardı ancak bizim arkadaşlar soğuk diye yan çizdiği için bende gitmedim.Ne ise yatmadan meditasyon yapıp zaman olursa biraz daha kitap okuyacağım.
Aklıma takılan bir p*rno yıldızı var.Saçma sapan yerlerde aklıma geliyor ama pabuç bırakmam artık.O bataklık kurudu.

kral6666

Yoda
Bu sabah erkenden kalkmak zorunda kaldım çünkü rüyalanmıştım.Sabah namazı kılacağım için duş aldım.Sonrasında sabah namazını kıldım.Sabah namazı sonrası uyumaya çalıştım ama pek uyuyamadım.Biraz kitap okudum ve kalkıp kahvaltı hazırladım.Kahvaltı sonrası biraz TV izleyip spora gittim.Sporda biraz sosyalleştim ama gerçek şu ki yalnızken aşırı depresifim şu ara sanırım flatline etkisinden emin değilim.Spor sonrası eve gidip öğle namazını kıldım ve biraz TV izledim.İkindi namazına camiye gittim.Camiye gitmek garip bir şekilde iyi hissettirdi.Camiden gelip yemek yedim ve biraz YouTube takıldım.Youtube sonrası meditasyon yaptım ve sonrasında maça baktım.Maç sonrası biraz dizi izledim ve şuan yatacağım.
Şu sıra özellikle sabahları umutsuz desem umutsuz değil,stresli desem değil nasıl desem dokunsam ağlayacak gibi oluyorum.Flatline diye tahmin ediyorum hayırlısı.Saç dökülme problemim var 4-5 yıldır ve bu sene aslında ektirmek istiyordum ancak henüz o kadar saçımda eksilme olmadığı için ekmediler.Biraz dert ettim ama hayat bu yine de kız arkadaşı bulmaya çalışmaya karar verdim.
Ne ise süreciniz ve sürecim daim olsun.

kral6666

Yoda
Sabah 8.30 gibi kalktım ancak yattığım yerde biraz uzandım.Saat 9.30 gibi kalkıp kahvaltı hazırladım ve kahvaltı sonrası TV izledim.Sonrasında bir arkadaşımla uzun bir görüşme yaptım ve öğle namazını kıldım.Öğle namazı sonrası biraz kitap okuyup meditasyon yaptım.İkindi namazı için camiye gittikten sonra abimi ziyarete iş yerine gittim ve orda ortak bir tanıdığımızla sohbette edip yemek yedim.Saat 20 gibi arkadaşlarla AVM'de buluştuk ve sinemaya gittik.Şuan aradayken günlüğümü yazayım dedim.
Gün boyu çok tetikleyici gördüm.Umuyorum ki ilerleyen günlerde bir krize neden olmayacak.

kral6666

Yoda
Sabah 5.45 gibi kalktım ancak çok yorgun uyandım çünkü dün eve gelip yatmam 1.15 gibi anca oldu.Kalktıktan sonra duş aldım ve biraz oyalanıp servise binmek için yola çıktım.6.35 gibi servise bindim 7 gibi de uyumaya çalıştım.Ara ara uyanıp uyumalar ile 9.10 gibi kuruma geldik.Kuruma geldikten sonra kahvaltı edip işe başladım ve 13 gibi öğle yemeği yedim.Sonrasında 18.30 gibi spora gittim ve çalıştım.20.15 gibi salondan çıkıp duş aldım.Yatmadan önce yatsı namazını kıldım ve pbky okudum.Dişimi fırçalayıp, meditasyon yapacağım sonra da yatacağım.

kral6666

Yoda
Gece Sabah namazına kalktığımda rüyalandığımı farkettim ve mecburen iş yerinde olduğum için geri yattım.Sabah 9.15 gibi iş yerinden servise binip 11 gibi eve geldim.Kahvaltı ettikten sonra spora gittim ve çalıştım.Spor sonrası eve gelip öğle namazı kıldım ve sonrasında dizi izledim.Dizi sonrası yemek yedim ve tekrar dizi izledim.Biraz sonra maç başlayacak ancak ben ondan önce hem pbky okuyacağım hem de meditasyonumu yapacağım.

kral6666

Yoda
Sabah 9 gibi kalktım ve gelecek misafir için alışverişe gittim.Alışveriş sonrası kahvaltı ettim.Sonrasında TV izleyip öğlen namaza gittim.Namaz sonrası yemek yapmaya başladık.Sonrasında arkadaşlarım geldi ve yemek yedik.Sonrasında sohbet ettik ve saat 20 olana kadar sürdü.O zamandan bu yana TV izliyorum.O yüzden kitap okuma, meditasyon ve yürüyüş yapamadım.Yatmadan önce kitap okuma ve meditasyon yapacağım.

kral6666

Yoda
Sabah 5.45 gibi kalktım ve duş aldım.Servise binmek için durağa geldim ancak 5.45'te kalkacağım için erken yattığım için servis grubunda saat 23.50 gibi yazılan servislerin 30 dakika erkene çekildiği bilgisini almam ancak 6.40 gibi oldu.Hemen yola çıktım ancak işe gelmem 9.40 gibi oldu.Sonrasında kahvaltı ettim.Bugün yoğun bir gündü ve öğlen yemeği yedikten sonra tekrar işe döndüm.Akşam 18.30 gibi spora gidip 20.10 gibi çıktım.Gece 04.00-08.00 arası nöbetim olduğu için az dinlenmeye çekildim.Az önce pbky okudum ve şimdi de meditasyon yapıp yatacağım.
Bugün ilacımı almadığım ve 30 günden fazladır kullandığım için istekler yoğunlaştı ama yoğun bir kriz yaşamadım çok şükür.

kral6666

Yoda
Dün yazmayı unuttuğumu bugün fark ettim 🥺
Sabah 9 gibi kalktım ve kahvaltı hazırlamaya koyuldum.Sonra duş aldım ve kahvaltı ettim.Kahvaltı sonrası biraz TV baktıktan sonra kuzenimle telefonda sohbet ettik.Sohbet sonrası hava soğuk olmasına ve kar yağmasına rağmen spor engel tanımaz diyerek spor salonun alma gidip çalıştım.Spor sonrası arkadaşım eve bıraktı.Eve 14.30 gibi geldim ve öğle namazı kıldım.Namaz sonrası az telefona baktım.İkindi namazı için ise camiye gittim.Camiden sonra maç izledim.Akşam namazına yine camiye gittim.Camiden dönüşte maç izlerken youtubeda 1-2 p*rno yıldızının olduğu tetikleyici bir video gördüm,aslında video bu iğrenç şeyin zararlarını anlatsa da ekran fotosu tetikleyici geldi.Ne ise ki yoğun bir krizden ziyade biraz istek oluştu ve çok şükür bertaraf ettim.
Akşama doğru arkadaşlarım geldi.Abim,ben ve arkadaşlarım sohbet ettik ve maç izledik.Az önce gitti arkadaşlarım ve bende dişimi fırçalayıp meditasyon yaptım.Günlüğümü yazdıktan sonra kitap okuyup yatacağım.

kral6666

Yoda
Dün yazmayı unuttum yine bundan sonra unutmamak için alarm kuracağım.
Sabah 6.25 gibi kalktım ve duş aldım.8 gibi trenim vardı ancak biraz rötar yaptı.8.15 gibi trene binip 14.15 gibi indim.Trende telefona bakmadım ve kitap okudum.Ablamın evine geldikten sonra yemek yedim ve sonrasında yeğenimle biraz oyun oynadım. 16.00 gibi sakal traşı için berbere yeğenimle beraber yürüdük ve 17.30 gibi eve geldik.Hava aşırı soğuktu ve benim mont yerine sadece paltom vardı.O yüzden baya üşüdüm.Eve gelip yemek yedikten sonra TV baktım ve az önce meditasyon yaptım.Namazların hepsini kıldım ve birazdan huzur içinde uyuyacağım.

kral6666

Yoda
Sabah 7 gibi kalkıp duş almak zorunda kaldım çünkü rüyalanmıştım.Sonrasında sabah namazını kılıp yattım ve 9 gibi kalktım.Sonrasında annemi dişçiye götürdüm ve gelip kahvaltı ettim.Kahvaltı sonrası biraz takıldım ve yeğenlerimle oynadım.Akşama doğru ise kitap okudum ve biraz gezindik.Meditasyon yapıp yatacağım.

kral6666

Yoda
Bugün dünden çok farklı bir şey yapmadım.Rüyalanma olmadı ancak onun dışında oldukça benzer bir gündü.O yüzden çok farklı şeyler yazmayacağım. Bugün Umut Bural'a psikolog tavsiyesi sormuştum.Bana bir psikolog tavsiyesi verdi.Aralık ayının ortasından itibaren ona gideceğim.

kral6666

Yoda
Bugün dünden çok farklı bir şey yapmadım.Memlekette olduğumdan ve bir iç anadolu şehri olduğundan dışarısı soğuk.Meditasyon ve kitap okuma rutinimi devam ettiriyorum.Yürüyüş keza elimden geldiği kadar yapıyorum.Onun dışında çok farklı bir durum yok.Ablam ve ailesi ile zaman geçirmek beni baya mutlu ediyor ancak pazartesi onlardan ayrılacak olmak bir o kadar üzüyor.Bakalım ne olacak göreceğiz.
Süreciniz ve sürecim daim olsun

Bugün dünden çok farklı bir şey yapmadım.Rüyalanma olmadı ancak onun dışında oldukça benzer bir gündü.O yüzden çok farklı şeyler yazmayacağım. Bugün Umut Bural'a psikolog tavsiyesi sormuştum.Bana bir psikolog tavsiyesi verdi.Aralık ayının ortasından itibaren ona gideceğim.
merhabalar, günlüğümüzü sürecimin başından beri ilgiyle takip ediyorum. ilk defa bu sürecin içindeyim, 29 gün oldu. Rüyanlanmalar genellikle ne kadar sıklıkla oluyor. 29 gündür hiç rüyalanmadım. onun için soruyorum. süreciniz daim olsun

kral6666

Yoda
merhabalar, günlüğümüzü sürecimin başından beri ilgiyle takip ediyorum. ilk defa bu sürecin içindeyim, 29 gün oldu. Rüyanlanmalar genellikle ne kadar sıklıkla oluyor. 29 gündür hiç rüyalanmadım. onun için soruyorum. süreciniz daim olsun
Merhaba. Öncellikle desteğin için teşekkür ederim.Rüyalanma ile ilgili sabit bir tarih yok ne yazık ki kişiden kişiye hatta yemeden içmeye kadar değişen bir durum.Ben şuana kadar bu süreç içersinde 3 kez rüyalandım sanırım.Rüyalanmanın kötü yönü sabit olmadığı için olur olmadık yerlerde rüyalanmak sıkıntı oluyor.Örneğin ben iş yerinde ve misafirlikte rüyalandım. Rüyalanmamak kötü bir şey değil keza rüyalanmakta öyle.O yüzden bunu dert ediyorsanız etmeyin dostum.

kral6666

Yoda
Sabah 8 gibi kalktım.Yeğenimi okula götürdüm ve sonrasında ekmek almak için dışarı çıkıp 30 dakika kadar yürüdüm.Eve geldikten sonra aile üyelerim 10'a kadar yatmayı tercih etti.Ben bu sürede kitap okudum.10 gibi kalktıklarında beraber kahvaltı hazırladık.Kahvaltı sonrası TV bakıp cumaya gittim.Cuma sonrası alışverişe gittik sonra eve gelip dinlenip tekrar alışverişe gittik.Sonrasında yeğenimi de alıp mezarlık ziyareti yaptım.Babam vefat edeli neredeyse 5 sene olacak ama ben onu çok özlüyorum.Bir şeyler söyledim.Umarım duymuştur.Mezarlıkta 1 yaşında bir çocuğun mezarını gördüm ve bu beni baya düşündürdü.Ziyaret sonrası halama gidip yemek yedim ve biraz konuştuk.Sonrasında eve gelip TV'de yarışma izledim.Sonrasında Neverfap haftalık sohbetine katıldım ve şuan TV izleyip sonrasında yatsı namazını kılacağım.Meditasyon yapmayı da unutmayacağım.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6