Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Normal Günlük

kral6666

Yoda
22.10.2024-Gün 18
Sabah 9.15 gibi servise bindim ve eve doğru yola çıktım.11 gibi eve gelip kahvaltı ettim ve biraz TV izledim.12 gibi yatıp biraz uyudum ve sonrasında kalkıp spora gittim.14.30 gibi salondan çıktım eve geldim.Biraz YouTube baktım ve sonrasında yemek yedim.Yemek sonrası biraz yürüyüşe gittim ve 19.15 gibi eve geldim.Şuan TV izliyorum.Meditasyon yapıp sonrasında yatacağım.
Süreciniz ve sürecim daim olsun.

kral6666

Yoda
23.10.2024-Gün 19
Sabah 9 gibi kalktım ve biraz düşündükten sonra kahvaltı hazırlamaya koyuldum.Saat 10 gibi kahvaltı ettim ve sonrasında TV izledim.Kitap okuduktan sonra dışarıda ailemle belli işlerimizi hallettim ve eve geldim.Ne yazık ki terör saldırısı sonrası üzücü bir gün oldu.Haberlere baktıktan sonra biraz kafam dağılsın diye maça bakıyorum.Maç sonrasında yatsı namazı kılıp biraz kitap okumayı düşünüyorum.Yatmadan önce meditasyon yapıp sonrasında yatacağım.

kral6666

Yoda
24.10.2024-Gün 20
Sabah 9 gibi kalktım ve kahvaltı hazırlığına giriştim.Kahvaltı sonrası TV izledim ve 13 gibi spor salonuna doğru yola çıktım.Spordan 14.30 gibi çıktım.15 gibi eve gelip öğle namazı kıldım.Biraz YouTube takılıp sonrasında yemek yedim.Yemek yedikten sonra kitap okudum.18.30 gibi evden çıkıp 30 dakika kadar yürüyüp arkadaşlarla buluştum.21.50 gibi eve geldim ve şuan maçı izliyorum.
Bugün meditasyon yapamayacağım.Yarın telafi edeceğim.

kral6666

Yoda
25.10.2024-Gün 21
Sabah 5.40 gibi kalkıp duş aldım ve servise binmek için yola çıktım.6.35 gibi servise bindim ve serviste biraz uyudum.8.20 gibi işe geldim ve işlerle ilgili önceki ekipten bilgi aldım.10 gibi kahvaltı edip işe başladım.12.40 gibi öğle yemeği yiyip cuma namazına gittim.14 gibi tekrar işe başladım ve 17.30 gibi işimi bitirip biraz dinlenmeye çekildim.Sonrasında 20.30 gibi maça baktım ve şuan yataktan yazıyorum.
Kitap okumadım veya meditasyon yapmadım ancak bunları yapmadan yatmayacağım.
Gün boyu belli tetikleyicilerinde etkisiyle istekler geldi ancak kriz durumu yaşanmadı.

kral6666

Yoda
26.10.2024
Sabah 9.15 gibi işten çıkıp servise bindim.Serviste biraz kitap okuduktan 10.30 gibi eve geldim ve kahvaltı ettikten sonra biraz TV izledim.TV izledikten sonra 30 dakika kadar uyudum ve biraz PBKY baktım.Saat 12.45 gibi spor salonuna doğru yola çıktım ve 13 gibi salona vardım.Bugün omuz ve kol günüydü.İyi bir çalışmadan sonra 14.30 gibi salondan çıktım ve eve gelip duş aldım.Öğlen namazını kıldıktan sonra yemeğin yanına salata yaptım.Yemek sonrası çay içip sonrasında yürüyüşe gittim.Yeni eve geldim.Meditasyonumu yapıp sonrasında maç izledikten sonra yatacağım.

kral6666

Yoda
27.10.2024-Gün 23
Sabah 9.15 gibi kalktım ve kahvaltı için hazırlık yaptım.Kahvaltı ettikten sonra biraz TV izledim ve saç ekim muayenesi için yola çıktım.12 gibi kliniğe gelip muayene oldum.Henüz saç ekimi olamayacağımı ve kök hücre tedavisi yaptırmam gerektiği söylendi.Gün için arayacağımı söyledim ve klinikten ayrıldım.Eve gelmem 13.30 gibi oldu.Eve gelip öğle namazı kılıp sonrasında biraz YouTube takıldım.Youtube sonrası 1 saat kadar yürüyüşe gittim.Eve geldiğimde meditasyon yapayım dedim ancak meditasyonu beğenmediğim için yarıda bırakıp maça bakmaya başladım.O zamanda bu yana maç izliyorum.Yatmadan önce kitap okumayı düşünüyorum.
Gün boyu belli başlı istekler geldi ancak yoğun bir kriz olmadı.

kral6666

Yoda
28.10.2024-Gün 24
Sabah 9 gibi kalktım ve kahvaltılık almaya alışverişe gittim.Alışveriş sonrası eve gelip kahvaltı hazırladım.Kahvaltı sonrası biraz TV izledikten sonra öğle namazını kıldım.Namaz sonrası biraz kitap okuyup sonrasında 14.40 gibi yürüyüşe gittim.15.40 gibi eve geldikten sonra biraz YouTube takıldım.Youtube sonrası dizi izledim.Sonrasında yemek yedim.Yemek sonrası maça bakmaya başladım.Meditasyonu maç bitince yapacağım.
Gün boyu istekler geldi ancak ciddi bir kriz yaşamadım.

kral6666

Yoda
30.10.2024-Gün 26
Dün yazmayı unuttum 🥹 İş yerinde kitap okuma ve meditasyon rutinimi yerine getirmedim ne yazık ki ancak iş yerinde arkadaşlarla ile oyun falan oynadık.Sosyallik rutinlerimin aksine her zaman yerine getirebildiğim bir şey değil 🥺
Ne ise bugüne gelirsek;
Sabah 9.15 gibi servise bindim ve serviste dün yapmadığım kitap okuma rutinimi yerine getirdim.10.40 gibi eve geldim ve kahvaltı ettim.Kahvaltı sonrası biraz TV baktım.13.00 gibi dün gece nöbet tuttuğumdan dolayı biraz uyudum.Kalktıktan sonra biraz YouTube bakıp 15.15 gibi yürüyüşe gittim.16 gibi eve gelip namaz kıldım ve YouTube baktım.17.30 gibi yemek yedim ve şuan meditasyon yapacağım.
Dün gece garip rüyalar gördüm.Bazıları p*rnografikti ancak bir sürpriz ile karşılaşmadım.
Not: Ehliyet ve yüzme kursuna yazılmaya karar verdim.Yakında fiyat araştırması yapıp kendimi geliştirmek için ihtiyacım olan bu eğitimleri alacağım.

kral6666

Yoda
31.10.2024- Gün 27
Sabah 9 gibi kalktım ve kahvaltı için hazırlık yaptım.Kahvaltı ettikten sonra biraz TV izledim.Saat 11.45 gibi spor salonuna gitmek için yola çıktım.12 gibi salona vardım ve çalışmaya başladım.Sırt idmanı sırasında ne yazık ki belimi sakatladım.İdman sonu 15 dakika kadar yürüyüş yaptım.14 gibi salondan çıktım ve eve gelip öğle namazını kıldıktan sonra biraz TV izledim.Sonrasında yemek yedim.Yemek sonrası meditasyon yaptım ve kitap okudum.Bugün sırtımdan dolayı yürüyüşe gidemedim.
Gün içinde istekler geldi ancak krize dönüşmedi.

kral6666

Yoda
01.11.2024-Gün 28
Sabah 5.45 gibi kalkıp duş aldım ve 6.35 gibi iş yerime gidecek servise bindim.8.20 gibi servise geldim ve iş öncesi arkadaşlar ile muhabbet ettim.9 gibi işe başladım ve 10 gibi kahvaltı ettikten sonra işe döndüm.Öğlen yemeği sonrası cuma namazı kıldım ve tekrar işe dönüp çalıştım.Akşam 17 gibi akşam yemeği yedikten sonra işe döndüm.Gün içinde meditasyon ve kitap okuma yapamadığım için onları yapmadan yatmamaya karar verdim.
Bu vardiya da eskiden sevdiğim kız vardı.2-3 yıl önce flört etmiştik ama birbirimizi tanımıyormuş gibi yaptım.Eskiden gözlerinin içi gülermiş gibi gelirdi,şimdi ne ise.

kral6666

Yoda
02.11.2024
Sabah 9.15 gibi servise bindim ve eve doğru yola çıktım.Yol boyunca kitap okudum ve 10.30 gibi eve gelip kahvaltı ettim.Kahvaltı sonrası biraz uzanmıştım ki arkadaşlarım telefonda oyun oynamak için çağırdı.40 dakika civarı oyun oynadıktan sonra duş aldım ve saç dökülmesi için tavsiye edilen kök hücre tedavisini yaptırmaya gittim.Kafama iğne batması hissi hoş değildi ancak çok acı hissetmedim.İşlem sonrası 15 civarı eve geldim ve öğlen namazını kıldım.Sonra tekrar arkadaşlar ile biraz oyun oynadık.Saat 17 sonrası maç izlemekle geçti.Kafamda pansuman olduğundan bugün yürüyüşe gitmedim.Büyük ihtimal yarın da gidemeyeceğim.Yatmadan önce meditasyon yapıp yatmayı düşünüyorum.
Gece yine garip rüyalar gördüm.Bunların bazıları p*rnografik rüyalardı.İsteklerde geldi ancak pabuç bırakmam. Yalnız garip bir şekilde namaz kılarken aklıma takılan ünlü bir p*rno yıldızı var.
Ne ise hepsini birlikte yeneceğiz. Süreciniz ve sürecim daim olsun.

kral6666

Yoda
03.11.2024-Gün 30
Sabah 9.15 gibi kalktım ve biraz oturduktan sonra kahvaltı hazırlamaya başladım.Kahvaltı ettikten sonra belgesele baktım.13.30 gibi öğle namazını kılıp sonrasında 14.30 sonrası bu zamana kadar maçlara baktım. Arada öz şefkat meditasyonu yaptım tabi.Maç bitimi sonrası şuan dizi izliyorum. Yatmadan önce kitap okuyup sonrasında yatacağım.
İstekler geldi ancak hepsini yendim ve yeneceğim.Kafamda pansuman olduğu için yürüyüşe gidemedim.

kral6666

Yoda
Sabah 9.15 gibi kalktım. Kalktıktan sonra kahvaltı hazırlığına geçtim ve kahvaltı hazırladım.Kahvaltı ettikten sonra biraz Tv'de belgesel izledim. Biraz YouTube baktım.Sonrasında öğle namazını kıldıktan sonra annemin hastane randevusu için yola çıktık. Üniversite hastanelerinde hem randevu almak hem de kayıt açtırmak gerekiyormuş. Ben hep devlet hastanesine gittiğim için bilmiyordum o yüzden 13.50 olan randevumuz için muayeneye ancak 15.50 gibi girebildik. Hastane çıkışı annemi dışarıda yemeğe götürdüm ve biraz yürüyüş yaptık.17.30 gibi eve geldim ve biraz YouTube takıldım.19.15 gibi 30 dakika kadar kitap okudum ve az önce meditasyon yaptım. Kalan zamanımda TV izleyip sonrasında yatacağım.
Bu aralar istekler yoğunlaştı ancak sadece istekler değil.P*rnografik rüyalarda arttı.Bunları küçük canavarın can çekişmesi olarak yorumluyorum.

kral6666

Yoda
Sabah 9.15 gibi kalktım. Kalktıktan sonra kahvaltı hazırlığına geçtim ve kahvaltı hazırladım.Kahvaltı ettikten sonra biraz Tv'de belgesel izledim.Biraz YouTube sonrası berbere gittim.Şehirdışından bir arkadaşım şehrime gelmiş, dün aramıştı ama bugün anca dönebildim. Uğrayacağım dedi ancak gelmedi. Berber sonrası duş aldıktan sonra YouTube baktım.Namazlarımı ihmal etmedim hatta akşam namazı için camiye gittim.Camiden sonra eve gelip kitap okudum.Sonrasında TV izledim ve birazdan meditasyon yapıp yatacağım.Geçen gün belimi ağrıttığım için spora gitmedim ve yürüyüş yapmadım.Rutinlerimi bozmayı sevmiyorum.Perşembe günü sabah işten geldiğim gibi spora gideceğim.
Gün içinde istekler geldi ancak kriz haline gelmedi.Sorun şu ki gün içinde 2-3 kez sanki histeri krizi geçiyormuşum gibi dokunsan ağlayacak haldeydim.
Süreciniz ve sürecim daim olsun.Destekleriniz için minnettarım dostlarım.

kral6666

Yoda
Dün işteydim ve baya kaytardım.Kitap okumadım ve meditasyon yapmadım ancak sosyalleştim.Bir arkadaşım başka bir şehre taşınacağı için veda etmeye geldi.Bundan sonra iş yerinde de olsa rutinlerimi bozmayacağım.

Sabah 9.15 gibi işten çıktım ve servise bindim.Servisten indikten sonra biraz kahvaltılık alıp eve geçmem 11'i buldu.11.40 gibi kahvaltı bitince az TV bakıp spor salonuna gittim.Spor salonunda çalıştıktan sonra 14.30 gibi eve geldim ve öğle namazı kıldım.Sonrasında biraz TV bakıp sonrasında biraz uyudum.Uyku sonrası yemek yedim ve çay içip az TV baktım.19 gibi kitap okumaya geçtim ve kitap okudum.Kitap okuma sonrası meditasyon yaptım.Şuan TV izliyorum ve maçları izleyeceğim.
Gece 00.00-04.00 arası nöbetim olduğu için uykusuz kaldım.Gün içinde uyuma şansım olmadı, akşam ise ben yatmak istemedim.Maçları izledikten sonra yatacağım.

kral6666

Yoda
Bayadır günlük atmıyordum.Bugün atayım dedim.Daha doğrusu günlük atmadığım günler ne yaptığımı yazacağım ki artık günlükleri düzgün atmaya da karar verdim.
Son 6 günde yaşananlar:
-Ehliyet kursuna yazılmayı uzun zamandır düşünüyordum zaten sonunda yazıldım.Aralıkta derslere başlıyorum.
-Spor rutinimi asla bozmadım ve az çok fark etmeden gidiyorum.
-Kitap okuma rutinimi 1 gün dışında bozmadım.
-Kadın futbol maçına gittim.Bjk-Gs arasındaydı.Normalde Fenerliyim ama baya güzelmiş Bjk stadı ki hem de Beşiktaş semtine gitmek için bahane oldu.
-Dün akşam arkadaşlarımla buluşup 3-4 saat goygoy yaptık.
Bugün olanlar;
-Sabahtan kalkıp ehliyet için sağlık raporu gerekiyor ki bugün onun için kan verme işlemi ile uğraştım.
-Kahvaltı sonrası spora gittim.
-Geçen ay psikiyatriste gittigimi söylemiştim zaten bugün kontrole gittim.Doktorla 30 dakika kadar konuştum ve tedavimin baya iyi gittiğinden bahsetti.Bidahaki ay da böyle devam edersem görüşme süresi normalde ayda 1 kez ama bunu 1.5 ayda 1 kez yapabiliriz.İlaçlara devam et dedi.
-Metroda baya kitap okudum ki İnce Memed'in 3.ciltini bitirdim.
İşte böyle dostlarım.Bu ay daha yapacaklarım var.Umarım sizin de hayatınız güzel gidiyordur dostlarım sağlıcakla kalın.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6