Nfalin
Yeni Fapstronot
Merhabalar ben 16 yaşında lise 2 öğrencisiyim. çok utangaç birisiyimdir psikoloğa gitmek istiyorum ama utanıyorum. Sadece arkadaş ve ailemle konuşuyorum akrabalarım kuzenlerimle bile konuşmakta zorlanıyorum sesim çıkmıyor (evde aslan dışarda kedi). Sevgilim oldu buluştuğumuzda kendimden utandım hiç konuşamadım ayrıldık. Pmo bağımlısıyım hem de fazla nerdeyse her gün pm yapıyorum çok küçük yaşımda başladım uzun süredir bağımlıyım, sorunda burada fazla izledikçe normalleşiyor ve başka kategorilere kayıyor normal p**** izlerken sıkılıyorum ve başka arayışlara giriyorum ve illegal denilen normal internette bulunmayan şeylere bulaştım sadist gibi bir şey oldum kanlı içerikler izler oldum bırakmaya çalıştım bırakamadım bir daha deneyeceğim ama PBKY kitabında yazan orgazm bağımlısı gibiyim. Vesvese takıntım var dinle alakalı ve farklı pis pis şeyler aklıma geliyor araştırdım herkese oluyormuş ama ben kafama takıyorum rahatsız ediyor. Çok ufak şeylere sinirleniyorum bağırıyorum ağlamak geliyor içimden. Çok küçük yaşta sigara içmeye başlamıştım bıraktım ama canım istiyor alkol ve uyuşturucu tarzı şeyler canım çekiyor ergenlikten büyük ihtimal. İkiye bölünmüş gibiyim ben iyi olmak istiyorum ama bir tarafımda kötü olmak istiyor. Psikoloğa gitsem devlet hastanesi çok iyi değil diyorlar ailem izin verir mi bilmiyorum ve daha yakınım olan insanlarla bile konuşamazken psikologla bunları konuşmam benim için imkansız gibi. Çok büyük bir problemimde yok aslında gitmeye gerek var mı sizce?
Moderatörün son düzenlenenleri: