Süreç değerlendirmesi 1
Bu süreçte saplanıp kaldığım gibi hissettiğim zamanlarda yapmayı planladığım bi değerlendirme tabi gidişata göre haftalık düzenli bi rutinde olabilir sadece süreç özelinde.
1.Genel süreç değerlendirmesi: Süreç genel olarak orta gidiyor diyebilirim istediklerim yapabiliyo olsamda içimde bi huzursuzluk var anlamlandıramadığım. Overthinke kaymak istiyor beynim sürekli muhtemelen yoksunluktan ama rahatsız edici yani zamanla geçer heralde beyin iyileştikçe(tecrübeli abiler ablalar fikir belirtirse sevinirim).
2.Çarşamba gece yaşadığım derin kriz: Çarşamba dersim olmaması nedeniyle yurttaydım bütün gün ve havanın soğuk olması sebebiyle dışarı çıkamadım ondan dolayı bütün gün yoksunluk yaşadım günü yönetemedim ama asıl hatayı gece yaptım gece yatmaya yakın şaçma bi şekilde bugün niye böyle geçti diye düşünmeye başladım ve genel dopaminsizliğimden dolayı krize girdim sonra çıkmaya yönelik hamle yapmak gerekirken dahada batırdım bu hem benim uykumu hemde ertesi günün sabahını etkiledi.
Yapılacaklar:Çarşamda günü önceki iki günün ders tekrarı yapılacak ve sonraki iki günün derslerine hazırlanılacak+ havalar ısınınca merkeze inicem dışarda vakit geçiricem+bidaha günüm kötü geçerse onu krizde olduğum o an değil sonra sakin kafayla düşünücem:
3.Arada yaşadığım boşa düşüşler: Bir etkinlik yaparken arada odağımı anlık kaybediyorum bundan dolayı da boşluğa düşmüş gibi oluyorum bunla ilgili yaptığım işe daha fazla odaklanmak ve bu gevşeklik penceresini kapamak; çözüm olabilir bide zamanla beyindeki iyileşme artıkça toparlar muhtemelen.
4.Son iki gündür yaşadığım keyifsizlik: Muhtemelen çarşamba geceki kriz ve sonrasındak olaylar+dün geceki oda arkadaşımla ufak kavgamız+ilk hafta diye odadakilerim gelmemesi(biri geldi diğer ikisi yok hala)+sınıftaki agaların gelmemesi filan etkiledi
5.Gördüğüm etkiler: Son 3 günkü olaylar gördüğüm etkilerin üstünü kapadı biraz ama öncesinde odaklanmada artış, enerji artışı, ruh halinde iyileşme gibi etkiler gördüm.
6.Gelecek planlaması: Yurda geldiğimden beri bazı şeyleri tam oturtamadım (uyku ve beslenme ,gün içi odak kayması, kriz yönetimi, zincir metodu) onları toplamak.