Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sedou12'Nin Arınma Ve Gelişim Yolculuğu

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 2
Bugün sabahtan derse gittim öğleden sonra konferans vardı ona katıldık sonra merkeze inip işlerimi hallettim sonra yurda geçtim klasik yurt gecesiydi .Bugün küçüklü büyüklü bi dünya saçma olay yaşadım onlar enerjimi çaldı biraz ama genel olarak iyiydi duygü yönetimi ve günü nasıl daha çok doldururum diye çalışma yapıcam yarın neverfap açısından rahattı gene güne puanım 6.4/10

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 3

Bugün gene klasik derse gittim geldim başkada anlatıcak bi olay yok uykum car yatıcam şimdi raporu geciktirdim normalde daha önce yazıcaktım neyse yarına kismet güne puanım 6.2/10

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Eveeet geri geldim gene hemen arada yaşananları anlatıyım:çok meşgul olduğum bi sürece girmiştim quizler deneyler ödevler filan bide klasik eşek yüküyle stresste konunca üstüne patladım tabiki niye süreç hakkında *ok gibi davrandım o süreçte sonrası dikiş tutmadı tabi bende ara veriyim biraz dedim sonuçta iyi alışkınlıklar edinmiştim çok geriye gidemezdim ya (gidermişim) en son dedim oğlum sen bu hayatı böyle yaşayamıyorsun bu olmaz hani gene dönecen neverfapa hazır olmayı filan bekeleme hani çünkü fap yapmama rağmen dopaminsizlik yaşıyorsun şuan iyice gömülmeden harekete geç

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Hemen bundan sonraki süreç mentalitesini anlatıyım: Bugüne kadar hiç bir zaman potansiyelimi tam olarak gerçekleştiremedim çok yaklaştığım oldu ama tam değildi. Şimdiki amacım potansiyelimi %100 gerçekleştirmek ne kadar sürerse sürsün bu süreç

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
3.part olarakta planı yazıyım artık hedefi küçültük aylık senelik değil haftalıj hedef koyucam bu seferki hedef:

-Vizelerim geldi onlara çalışıp güzel not almak
-Hayatımı tekrar rayına oturtmak
(Bunu açıyım hemen)
-uyku düzeni, düzenli beslenme, günümü dolu dolu geçirmek ve stress yönetimi.

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 1
Bugün dersim sabahtandı gittim 3 gibi okul bitti sonra merkeze inip işlerimi hallettim biraz yürüyüş yaptım aşağıda sonra yurda çıkıp deneyin raporunu hazırladım sonra biraz dinlenip yarınki iki quizimr çalıştım sonra odadakilerle sohpet oyun filandı şimdide bunu yazıp yatarım
Gün değerlendirmesi:ilk gün olduğu için zorlandım tabi uzun süre olmuştu ondan normal güzel karşıladım yarın tekrardan neverfap materyalleri okumaya başlıycam nihai sürec olarak değerlendiriyorum bu yolculuğu(hem neverfap hem mentalitem) olarak gördüğüm için "ultimate life guide" tarzı bişey hazırlamak istiyorum
Güne puanım 6/10( genel olarak ortalama bi gündü)

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 2
Bugün gene sabahtan giddim iki tane quizim vardınınları hallettim sonra deney raporunu teslim ettim sınrasında yurda gelip dinlendim yarın vizelere çalışmaya başlıycam
Gün raporu:bugün zor bi gündü krizler sert geliyor zamanla azalacağınj biliyorum ama tabi genede çok canımı yakıyor güne puanım 3/10

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 3

Bugün sabah kalktım uykum açıkana kadar takıldım sonra derse başladım
3 seans(1 seans 2 saat şuanlık) ders çalıştım vizelerim için bunlar teorik çalışmaydı yarın pratiğe başlıycam
Sonrasında arkadaşlarla takılma oyun muhabbet filan birazdan yatarım heralde
Gün notu:Bugün daha iyi gibiydim odağım istediğim seviyede değil ama işimi görüyor şuanlık zamanla gelişicek oda kriz namına daha iyiydi güne puanım 6.5/10(ortalama bi gündü)

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 4

Bugün sabah kalkım oda arkadaşlarımla kahvaltı yaptık odada sonra birax ders çalıştım sonrasında arkadaşıma ders çalıştırdım odaya geldikten sonra yemeğe gittik sonrasında devam ettim derse şimdide yatıcam
Gün raporu:Bugün gün içinde duygularım iki uc arası değişti gibi sabah kalktığında kötüydü sonra bi kahve içtim enerji patlaması yaşamış gibi oldum sonra bi ara sinirlendim(dersler ve odayla alakalı normalde olmaması gereken şeyler) o sinir geçtide sonrasında pilim bitmiş gibi oldu eğer devam etsrydi şiddetli bi krize girebilirdim hemen durumu toplamaya çalıştım ve genel olarak başardım
Güne puanım 6/10
Beynim boşa düşerse (dopamin eksikliğinin farkına vararsa krizler çok şiddetli oluyor

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
RELAPS

sebebi:yaşadığım stressli günü(3 sınav ve hiç biri istediğim gibi gitmedi+sosyal problemler) sonucu odanın boş olduğu bi anda fap yaptım
yapılacaklar:hayatımda yaşadığım en rahatsız edici anlarından biriydi o relaps anı ve bu bana bişey farkettirdi ben prime SEDOU12 ye göre şuan baya acınasıydım şuan beni o görse karşısında utancımdan değil iki büklüm 100 200 büklüm olurdum o yüzden seçilecek tek bi yön kaldı prime mentaliteye geri dönüş

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
bu dönüş acılı olucak çünkü ben bu noktaya 1 günde gelmedim koskaca 6 yıl aldı bu kadar düşmem 1 günde çıkamam ama o noktaya tekrar çıkıcam bu sefer kararlıyım hiç bi şey o relapse anındaki o acıncak halimi unutturamaz O yüzden bu benim nihai sürecim olucak bu artık fap yaptın yapmadın mevzusu değil eğer böyle gidersem elimde hayat diye bişey kalmıycak bu SEDOU12 nin son PERDESİ (neden bu kadar sert bi mentala girdin diye soran olursa prime ile şuanki arasındaki farkları yazarım bi girdi olarak)

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 1
Bugün sabah erken kalkıp okul gittim sabah diferansiyel öğleden sonrada dinamik sınavlarım vardı ikiside genel olsrak ortalama geçti(bu iyi bişey çünkü birinde ters köşe yapmıştımhoca diğeride her şeyden sormuş )sonra yurda geçip biraz dinlendim rahatladım sonra yarınki sınavlara çalıştım sonrasında arkadaşlarla sohpet muabbet ve oyunla günü kapadık
Gün raporu:Gün içinde çeşitli krizler olsada genel olarak direndim dünkü kırılmadan sonra kafayı toplamak zorladı güne puanım 5.5/10(ortalama bi gün başlangıç için kafi

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 2
Bugünde sabahtan okula gittim sınavlarıa girdim yurda geldim sonrasında yurda döndüm biraz dinlendim ders çalıştım öyle klasik gübdü oda arkaşım sevgilisi küsmüşler galiba o sıkıntı olabilir
Gün raporu:bugünde krizler geldi idare ettim geme güne puamıö 6/10

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 3 ve 4
Öncelikle perşembe iki sınavım arası 6 saat vardı ondan sınav sonrası merkrze gidip ders çalıştık sınra diğer dınava girdik genr merkeze indik sınavların bitmesi üzerine bi yemek yedik sonra takıldık aşağıda garip bi çekim yaşadık bi kızla uzun süre kesiştik sonra kız bana yöneldi bende kızın bana yöneldiğinden emin olduktan sonra bende ona yöneldim sonra kız bi anda utanıp çekildi(kıp kırmızı oldu umarım utanmıştır başla bişey değildir) öyle olunca bende utandım devamını getiremedim sonrası agalarla takılmaca.
Sıra cumada
Bugün bişey olmadı çünkü eve geldim dinlenişe geçtim
Gün raporları:Genel olarak iyiydi arada krizler gelsede idare edebildim sınav haftası sonrası biraz boşluğa düştüm bunla ilgilenmem lazım

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 5 ve 6
Genel olarak idare ederdi babam rahatsızlandı(üşütmüş korkuttu bizi reyiz)
Ondan günler griydi yani diycek çok bişey yok yarın 1.hafta oluyor

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Yeni hafta yeni hedefler olucak tabikide
-Oluşturduğum temel gün düzenini devam ettirmek
-Yatak toplamayı rutin haline getirmek
-Hergün 10 sayfa kitap veya 10 bölüm manga okumak(bu başlangıç sonra artırcam)
-Ders çalışma düzeninin temelini atmak

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Babamın hastalığı daha ciddiymiş (Karaciğer enfeksiyonu) onla koştururken maalesef relapse oldum yoğun streesten dolayı sonra toparlanamadım şuan babam daha iyi topladı baya ama ben mental olarak toplanamadım ondan tekrar deneyemedim bugün sabah iyi kalktım normalde aklımda yoktu neverfap ama şuan *ok gibi hissediyorum bu hisstende kurtulamıyorum o yüzden gene burdayım bu şaçma kısır döngüden çok sıkıldım nefes alamıyorum artık sarjörümdeki son mermiyi kullanma zamanı geldi ruhum çok yorgun ama bunu yapmak zorundayım tekrardan karanlığa gömülmemek için

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6