Sigmaburda821
Ay Yolcusu
.
Son düzenleme:
Uyuşturucu ve sigara bağımlılığı da aynı değil mi uyuşturucu veya sigara içerken bir insan neşeli mi olur yoksa anlık haz mı alır? Sana yapmak istediğin için yapıyomuşsun gibi gözükse de işin aslı beyninin pmo yoksunluğunu kısa süreliğine de olsa dindirmek istemesidir. Sürekli ayağında ayağını çok rahatsız eden bir ayakkabıyla gezdiğini düşün, pm yaptığın zaman o ayakkabıyı bir süreliğine çıkartırsın ve rahatlarsın. Sonra gene o rahatsız ayakkabıyı giyip yoluna devam edersin. Pm yapmayı bıraktığındaysa bir süre sonra yeni ve rahat bir ayakkabın olacak çıkartmaya ve rahatlamaya ihtiyaç duymayacaksın. E tabi çalılıklara dikenliklere ( tetikleyicilere bakmak vb.) girersen o ayakkabı da bir süre sonra rahatsız hale gelecektir. Meselenin özünün bu olduğunu düşünüyorum. Pbky kitabını da okumadıysan okumanı tavsiye ederim.Az önce relaps oldum m yapmadım ama p izledim ve şöyle düşündüm bu o kadar büyük birşey değil yani onun yüzünden forumlar açılacak tartışmalar yapılacak hatta birbirimize düşülecek birşey değil freedom modeli ile ilgili konuya bakın adeta savaş alanı sebebi p ve m p nedir iki tane insan cinsel ilişkiye giriyor bunu izleyen insanlarda karşı cinsin cinsel organlarını görmüş oluyor ve sesin de etkisi var ne oluyor uyarılıyor sonra m yapıyor ve zevk alıyor ve bitti ama şuan ne oradaki olay nede alınan zevk gözümde eskisi kadar büyük görünmüyor daha önce yaptığım tespit hala geçerli ben zevk alacağım için değil yapmak istediğim için yapıyorum garip bir şey bu pm hem çok küçük hemde çok büyük. yüksek dopamin salgılatıyor ama yüksek mutluluk vermiyor ben mesela pmo yaparken mi daha mutluyum oyunda istediğim bir karakteri kazanınca mı oyunda istediğim bir karakteri kazanınca daha mutlu oluyorum hoşuma giden bir kızla sohbet ederken daha mutlu hissediyorum bu sadece haz veriyor ama içinde neşe yok bunu kolayca bırakabilmemiz gerekiyordu ama olmuyor neden...