Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Son Günlük

UBERMAN

Son Alkimist
12 Şubat 2025 (19.00) -SON SÜREÇ-
0. Gün

Semen Retention'a başlıyorum. Eski günlük çok cevaplardan dolayı karmaşık olmuştu. Bu yeni süreçte daha farklı bir politika izleyeceğim.

Tamamladığım günlere "✅" işareti koyacağım ve 90 güne ulaşınca gün saymayı bırakacağım.

Bu şekilde yeni günlüğe başlamış oldum. Hepimizin süreci daim olsun

Edit: Bu aralar chaser effect yaşadığımdan dolayı süreci sürekli bozuyorum.

Son düzenleme:

UBERMAN

Son Alkimist
12 Şubat 2025 (19.00) itibaren pmo, cinsel ilişki, sigara, sosyal medya, kumarı ve şekeri kesinkes bıraktım.

İki yıllık büyük veri analistliği bölümünü bitirene kadar bu şekilde devam edeceğim ardından pmoyu bırakmış olduktan sonra evlenip cinsel ilişkiye sınırlamayı kaldıracağım...

Son düzenleme:

UBERMAN

Son Alkimist
Chaser effectten çıkmayı hedefleyerek yeni sürece başlıyorum.

Günüm genellikle evde geçiyor ve sınava hazırlanıyorum. Artık kalan 128 günde TYT adına harikalar oluşturup bu işi alnımın hakkıyla yerine getirmek hedeflerimden birisi.

Hedeflerimden diğeri ise 128 günlük bir süreç - yani TYT'ye kadar- oluşturmak.

Kısacası, İŞTE BAŞLIYORUZ! (12 Şubat 2025)

UBERMAN

Son Alkimist
Ders çalışmak çok ağır geliyor. Ayrıca bu sene obp puanım kırılıyor. Biliyorum bunu demek istemezdim ama artık tükendim gibi... Konuştuğum bir kıza ders çalıştığımı ve üniversiteye başlayıp bıraktığımı söyleyince seninle hiçbir kız evlenmek istemez dedi. Ben de bayağı bunu kafama taktım. Fakat durum şu: kızlar konusunda bayağı beceriksizim. Bu konuştuğum kızı elimden kaçırdım zaten. Çevremde konuşup tanışabileceğim bir kız da yok.

KPSS'de 79,79 puan almıştım. Artık bir memuriyet gelirse ona gitmeye çalışacağım. Artık 21 yaşına geldik. Bir yapay zeka mühendisliği hayali uğruna 2 yıl daha kaybedemem gibi duruyor. Keşke hayallerimin peşinde gitseydim diyeceğimi çok iyi biliyorum. Ama hayatımı garanti altına almalıyım.

Sizin bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum. 21 yaşında konfor alanında durmaktan sıkılmış birisiyim. Dersleri de artık kafam kaldırmıyor. Nasıl yapacağım?

Deku

Merkür Yolcusu
Bence senin için önemsiz insanlar seni böyle kötü etkilememeli. 21 yaş geç değil ben de 25 yaşındayım bu sene üniversiteyi bitireceğim. Birçok arkadaşım da var 25-28 yaş arası mezun olan. Tamam dezavantaj olarak hayata geç atılıyoruz ama çok da kötü dibin dibi bir durumda olmuyoruz. Oyüzden tavsiyem 4 ay boyunca elinden geleni yap. Her gün bayılana kadar çalış. Kütüphanelerde çalış hatta karşı cinsle iletişime de geçebilme imkanın olur. Şunu da ekliyim eğer memurluk oluyorsa kesinlikle memurluktan devam et. Tekniker olarak atanıp okulu bitirdiğinde mühendisliğe de terfi edebilirsin. 4 ay boyunca sana moral bozmak yasak dostum. Belkide şuanda tam yükseleceğin evredesin ve canını önemsiz şeylere takıyorsun.

UBERMAN

Son Alkimist
Bence senin için önemsiz insanlar seni böyle kötü etkilememeli. 21 yaş geç değil ben de 25 yaşındayım bu sene üniversiteyi bitireceğim. Birçok arkadaşım da var 25-28 yaş arası mezun olan. Tamam dezavantaj olarak hayata geç atılıyoruz ama çok da kötü dibin dibi bir durumda olmuyoruz. Oyüzden tavsiyem 4 ay boyunca elinden geleni yap. Her gün bayılana kadar çalış. Kütüphanelerde çalış hatta karşı cinsle iletişime de geçebilme imkanın olur. Şunu da ekliyim eğer memurluk oluyorsa kesinlikle memurluktan devam et. Tekniker olarak atanıp okulu bitirdiğinde mühendisliğe de terfi edebilirsin. 4 ay boyunca sana moral bozmak yasak dostum. Belkide şuanda tam yükseleceğin evredesin ve canını önemsiz şeylere takıyorsun.
Haklısın vallahi, şu an memurlukta zabıt katipliğine hazırlanmayı düşünüyordum. 21 yaşında geç kalmış olmadığımı zannetsem bile memuriyet daha iyi gibi gözüküyor.

UBERMAN

Son Alkimist
9. Gün ✅ Söyleşisi:

F klavye eğitimine başladım.3-4 ay içerisinde adliyede alım olacak. Ona hazırlanıyorum. Dün yakın arkadaşımla 2 kızla beraber kafede oturduk. Güzel geçti. Instagram hesabını aldım. Dün geceden beridir istek duruyor. :)

UBERMAN

Son Alkimist
Semen Retention: 12. Gün ✅
Sigara 0. Gün
Şeker 0. Gün

Sigara ve şekeri kesinkes bırakacağım. İşkur gençlik programı bana çıktı bu arada. Eğer olursa oradan devam edeceğim.

UBERMAN

Son Alkimist
13. Gün ✅
Sigara 0. Gün
Şeker 0. Gün

Şeker ve sigarayı bugün kullandım maalesef ki...

UBERMAN

Son Alkimist
Semen Retention 14. Gün ✅
Sigara 0. Gün
Şeker 0. Gün
Kumar 0. Gün

Bugün kumar bağımlılığım tekrardan ateşlendi. Ramazan'a da az kaldı. Artık kendimi bir monk moduna koymam lazım

UBERMAN

Son Alkimist
Semen Retention 15. Gün ✅
Sigara 0. Gün
Şeker 0. Gün
Kumar 1. Gün ✅

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6