ben süreçte 103. gündeyim ama yaklaşık 7-8 defa rüyalandım semen retention olmuş mudur?Semen geridönüşümü yaklaşık 81 günde oluyor. Bahsettiğin rüyalanmaya sebep olacak kadar sperm birikmesini genel olarak süreçlerimde 12-15. günler arasında oluyor. Bu günlerde bütün süreçlerimde rüyalanmıştım.
Bu konuyu bildiğimi düşünüyordum fakat sen bu soruyu sorunca bir şüpheye düştüm. Ben olduğu kanısındayım çünkü rüyalanmada hepsi değil fazlalık kısmının doğal yollarla atıldığını biliyorum fakat Umut Bural süreçlerini anlatırken semen geri dönüşümünün hiçbir şekilde boşalmamak(rüyalanma dahil) ile olduğunu yazdığını hatırlar gibi oldum. Bu konuyu tam bilen arkadaşlar yardımcı olsun.ben süreçte 103. gündeyim ama yaklaşık 7-8 defa rüyalandım semen retention olmuş mudur?
semen retention benimde bildiğim hiçbir sekilde boşalmamak(rüyalanmada dahil) ama sen öyle diyince yinede bi soruyum dedimBu konuyu bildiğimi düşünüyordum fakat sen bu soruyu sorunca bir şüpheye düştüm. Ben olduğu kanısındayım çünkü rüyalanmada hepsi değil fazlalık kısmının doğal yollarla atıldığını biliyorum fakat Umut Bural süreçlerini anlatırken semen geri dönüşümünün hiçbir şekilde boşalmamak(rüyalanma dahil) ile olduğunu yazdığını hatırlar gibi oldum. Bu konuyu tam bilen arkadaşlar yardımcı olsun.
Sürekli gusül abdesti alman gerekiyor o zaman hocam? Yanlış mı biliyorum. Ben sürekli rüyalandım hafta da bir veya 10 günde bir ondan dolayı idrarla gelmiyor sanırım.Ortalama 2 haftadır büyük ihtimalle. Çünkü vücut sperm fazlalığı olduğu zaman artık onu rüyalanma ya da idrar yoluyla atmaya başlıyor, ben sürecimin 2.haftasından beri idrara çıktığımda meni geliyor bazen az bazen çok.
Sağ tarafa uyuduğum bir 20 günlük süreç var idi bu süreçte hiç rüyalanmadım. Belki cinsellikten uzak rüyalanmış da olabilirim geceleri kurumuş da olabilir. Fakat sabah kalktığımda ıslaklık yok.Bu konuyu bildiğimi düşünüyordum fakat sen bu soruyu sorunca bir şüpheye düştüm. Ben olduğu kanısındayım çünkü rüyalanmada hepsi değil fazlalık kısmının doğal yollarla atıldığını biliyorum fakat Umut Bural süreçlerini anlatırken semen geri dönüşümünün hiçbir şekilde boşalmamak(rüyalanma dahil) ile olduğunu yazdığını hatırlar gibi oldum. Bu konuyu tam bilen arkadaşlar yardımcı olsun.
Ya valla çok geldiği zaman alıyorum da az geldiğinde almıyorum. Zaten artık azalmaya başladı. İlk zamanlar her hafta 3-4 gün idrarda illa ki geliyordu, şimdi nihayet haftada 1'e indi.Sürekli gusül abdesti alman gerekiyor o zaman hocam? Yanlış mı biliyorum. Ben sürekli rüyalandım hafta da bir veya 10 günde bir ondan dolayı idrarla gelmiyor sanırım.
mezi veya vedi olabilir hocam. Ayırt edemiyor olabilir misiniz?Ya valla çok geldiği zaman alıyorum da az geldiğinde almıyorum. Zaten artık azalmaya başladı. İlk zamanlar her hafta 3-4 gün idrarda illa ki geliyordu, şimdi nihayet haftada 1'e indi.
Dostum, internetten araştırdım. Şehvet dışı idrarla gelen meni gusül abdesti gerektirmiyormuş.Sürekli gusül abdesti alman gerekiyor o zaman hocam? Yanlış mı biliyorum. Ben sürekli rüyalandım hafta da bir veya 10 günde bir ondan dolayı idrarla gelmiyor sanırım.
Meziyi biliyorum gelen şey o değil. Mezi sıvısı PMO'yu andıracak görüntülere uzun süre baktıkça geliyor biliyorsunuz. Bu gelen sıvı baya bembeyaz, yoğun bir sıvı yani. Bu bağımlılıkla yıllardır iç içeyiz, ayırabiliyorum.mezi veya vedi olabilir hocam. Ayırt edemiyor olabilir misiniz?
Bende birkaç defa oldu fakat vedi idi. Çok fazla tuvalet tutunca ihtiyaç giderdiğinizde gelen rahatlama hissi ile geliyor vedi. Yapışkan, bulanık ve beyazımsı bir şey.Meziyi biliyorum gelen şey o değil. Mezi sıvısı PMO'yu andıracak görüntülere uzun süre baktıkça geliyor biliyorsunuz. Bu gelen sıvı baya bembeyaz, yoğun bir sıvı yani. Bu bağımlılıkla yıllardır iç içeyiz, ayırabiliyorum.
Evet semen geri dönüşümü için hiç boşalmamak gerekir. Umut Bural'da 6-7 ay boyunca boşalmadığını söylemişti. Zaten o vücutta geri dönüşüme uğramasa Umut Bural'ın üreme sisteminde bir sıkıntı olurdu herhalde.Bu konuyu bildiğimi düşünüyordum fakat sen bu soruyu sorunca bir şüpheye düştüm. Ben olduğu kanısındayım çünkü rüyalanmada hepsi değil fazlalık kısmının doğal yollarla atıldığını biliyorum fakat Umut Bural süreçlerini anlatırken semen geri dönüşümünün hiçbir şekilde boşalmamak(rüyalanma dahil) ile olduğunu yazdığını hatırlar gibi oldum. Bu konuyu tam bilen arkadaşlar yardımcı olsun.
Hiç boşalmamak nasıl mümkün olabilir ki ?Evet semen geri dönüşümü için hiç boşalmamak gerekir. Umut Bural'da 6-7 ay boyunca boşalmadığını söylemişti. Zaten o vücutta geri dönüşüme uğramasa Umut Bural'ın üreme sisteminde bir sıkıntı olurdu herhalde.
Cinsel ilişkiye girme, mastürbasyon yapma ve rüyalanmaya karşı önlem al. Daha detaylı Umut Bural cevap verirse daha iyi anlarsın çevrimiçi yetkililer arasında gözüküyordu umarım görür.Hiç boşalmamak nasıl mümkün olabilir ki ?
Teşekkür ederim ama ben boşaldığımız zaman sperm ile beraber prostat sıvısını da attığımızı biliyorum ve bu sıvı atılmazsa prostat kanseri yaptığını duymuştum ama doğru mudur değil midir bir fikrim yokCinsel ilişkiye girme, mastürbasyon yapma ve rüyalanmaya karşı önlem al. Daha detaylı Umut Bural cevap verirse daha iyi anlarsın çevrimiçi yetkililer arasında gözüküyordu umarım görür.
Dediğim gibi kendisinde hiç bir sıkıntısı olmadığını söylemişti. Prostat sıvısı attığımızı da ilk defa duydum.Teşekkür ederim ama ben boşaldığımız zaman sperm ile beraber prostat sıvısını da attığımızı biliyorum ve bu sıvı atılmazsa prostat kanseri yaptığını duymuştum ama doğru mudur değil midir bir fikrim yok