Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Terminatör Olacağım

Bu markalar genel olarak iyi markalar ama mesela serumları iyidir iki markanın da mesela la Rocheun Mela b3 serumu yerine purito %10 niasinamid %6 txa serumu daha iyi olabilir la Roche ne kadar etkili bilmiyorum ama puritonun iyi olduğunu biliyorum
Kanka neredeyse 3 katı fazla fiyat daha kalitelidir bence ve bana iyi geliyor beğendim la roche ürünlerini.

17. Gün : Günaydın efendim keyfimi kaçıran oelere boydan giriyim.
Süreç boyunca çok kaliteli uyuyorum.
Yine makine gibi uyandım şöyle aynaya bir baktım elime yüzüme kan gelmiş.
Saat 21.00 gene geldiler bana a**.

Son düzenleme:
18. Gün: Oğlum çok yoruluyorum lan iş çok ağır.
Gün içinde ufak krizler geçiriyorum ama alıştım artık.
Cildimde ve sosyal ilişkilerimde uçurum fark var.
22.36 boşalmadan bi yataydık hayırlısıyla.

Son düzenleme:
19. Gün: Hergün dünden daha iyiye devam.
Saat 21.48 ilk defa bozmayı düşündüm ama tutuyorum şuan kendimi.
Rahatını kaybedince kendini bulacaksın, ne kötü bir gündü a**.

Son düzenleme:
20. Gün: Bir değişiklik yoktu. Biraz keyifsizlik sadece.
İnsanlara yaşadıklarını anlatmak seni daha kötü bir hale sokuyor. Ailenize eşinize dostunuza her olan biteni anlatmayın…

Son düzenleme:
21. Gün: Bugün tenimin ve terimin kokusu bi enteresan geldi. Daha erkeksi gibi.
Saat 22.12 yatağa kadar gittim relapse olacaktım ciddi bir şekilde bozuyordum birden vazgeçtim.
Sürecini paylaşan arkadaşlarınkini okuyunca 20. Günde 28. Günde falan nasıl bozuyorlar o kadar uğraşmışlar diyordum anlık geldi birden. Vallahi gidiyordu.

Son düzenleme:
22. Gün: Hayat o kadar üstüme geliyorki.
Üzülüyorum, sinirleniyorum ama eskisi gibi bunlarla kalmıyorum. Savaşıyorum, korkmuyorum, duygularımı yönetiyorum.
Belkide bu sürecin faydalarından en büyüğüde bu mental tarafı oldu.
Yel kayadan toz alır.
Alayınıza yeterim sırayla gelin.

Son düzenleme:
23. Gün: Ara ara diyorumki kendime ula 23 gün geçmiş nasıl dayandın o kadar zaman helal olsun. Relapse olmak isteyipte engel olunca ve yapmayınca can barı bir kademe daha doluyor. Bugün akşam yine bir 31 girişimi olacaktı engelledik çok şükür.

Son düzenleme:
24. Gün: Sıradan bigündü bir değişiklik hissetmedim. Mental olarak dışarıya karşı sağlamlığı artırmaya devam ediyorum.

Son düzenleme:
25. Gün: 12 saat mesai yapıyorum çok ağır bir işte. Birde üstüne antremana gidiyorum. Yarın için yemek hazırlıyorum, cilt bakımı derken psikolojik problemlerime vaktim kalmıyorum. Çok yoruluyorum ama fiziksel yorgunluğu ruhsal zihinsel yorgunluğa tercih ederim.
Nofap için bişeyler diyecek olursam cildim her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor bakımdan mı bilmiyorum ve o kadar yorulmama rağmen antremanlar sert güzel bitiyor.

Son düzenleme:
26. Gün: Dünden iyi yarından kötü.
Günaydın efendim güneş kremi sürmeyi ve iki yüzlü piçlerden uzak durmayı ihmal etmeyin.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6