Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Terminatör Olacağım

Bu markalar genel olarak iyi markalar ama mesela serumları iyidir iki markanın da mesela la Rocheun Mela b3 serumu yerine purito %10 niasinamid %6 txa serumu daha iyi olabilir la Roche ne kadar etkili bilmiyorum ama puritonun iyi olduğunu biliyorum
Kanka neredeyse 3 katı fazla fiyat daha kalitelidir bence ve bana iyi geliyor beğendim la roche ürünlerini.

17. Gün : Günaydın efendim keyfimi kaçıran oelere boydan giriyim.
Süreç boyunca çok kaliteli uyuyorum.
Yine makine gibi uyandım şöyle aynaya bir baktım elime yüzüme kan gelmiş.
Saat 21.00 gene geldiler bana a**.

Son düzenleme:
18. Gün: Oğlum çok yoruluyorum lan iş çok ağır.
Gün içinde ufak krizler geçiriyorum ama alıştım artık.
Cildimde ve sosyal ilişkilerimde uçurum fark var.
22.36 boşalmadan bi yataydık hayırlısıyla.

Son düzenleme:
19. Gün: Hergün dünden daha iyiye devam.
Saat 21.48 ilk defa bozmayı düşündüm ama tutuyorum şuan kendimi.
Rahatını kaybedince kendini bulacaksın, ne kötü bir gündü a**.

Son düzenleme:
20. Gün: Bir değişiklik yoktu. Biraz keyifsizlik sadece.
İnsanlara yaşadıklarını anlatmak seni daha kötü bir hale sokuyor. Ailenize eşinize dostunuza her olan biteni anlatmayın…

Son düzenleme:
21. Gün: Bugün tenimin ve terimin kokusu bi enteresan geldi. Daha erkeksi gibi.
Saat 22.12 yatağa kadar gittim relapse olacaktım ciddi bir şekilde bozuyordum birden vazgeçtim.
Sürecini paylaşan arkadaşlarınkini okuyunca 20. Günde 28. Günde falan nasıl bozuyorlar o kadar uğraşmışlar diyordum anlık geldi birden. Vallahi gidiyordu.

Son düzenleme:
22. Gün: Hayat o kadar üstüme geliyorki.
Üzülüyorum, sinirleniyorum ama eskisi gibi bunlarla kalmıyorum. Savaşıyorum, korkmuyorum, duygularımı yönetiyorum.
Belkide bu sürecin faydalarından en büyüğüde bu mental tarafı oldu.
Yel kayadan toz alır.
Alayınıza yeterim sırayla gelin.

Son düzenleme:
23. Gün: Ara ara diyorumki kendime ula 23 gün geçmiş nasıl dayandın o kadar zaman helal olsun. Relapse olmak isteyipte engel olunca ve yapmayınca can barı bir kademe daha doluyor. Bugün akşam yine bir 31 girişimi olacaktı engelledik çok şükür.

Son düzenleme:
24. Gün: Sıradan bigündü bir değişiklik hissetmedim. Mental olarak dışarıya karşı sağlamlığı artırmaya devam ediyorum.

Son düzenleme:
25. Gün: 12 saat mesai yapıyorum çok ağır bir işte. Birde üstüne antremana gidiyorum. Yarın için yemek hazırlıyorum, cilt bakımı derken psikolojik problemlerime vaktim kalmıyorum. Çok yoruluyorum ama fiziksel yorgunluğu ruhsal zihinsel yorgunluğa tercih ederim.
Nofap için bişeyler diyecek olursam cildim her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor bakımdan mı bilmiyorum ve o kadar yorulmama rağmen antremanlar sert güzel bitiyor.

Son düzenleme:
26. Gün: Dünden iyi yarından kötü.
Günaydın efendim güneş kremi sürmeyi ve iki yüzlü piçlerden uzak durmayı ihmal etmeyin.

27. Gün: saat 21.52 ne zamana kadar böyle geçecek uzun bir süre oldu zaten bir seferlik yapayım birdaha yapmam hiçmi boşalmıycam yada zevk almıycam gibi şeyler kafamı çok meşgul ediyor şuan bozdum bozacaktım. Neredeyse 1 ay oldu ama hala karşı cinsle alakalı bir aksiyon almadım.

Son düzenleme:
28. Gün: Dünün ereksiyon yorğunluğu bedenen ve zihnen biraz kendini gösterdi bu sabah kalkınca ama toparladım. Sabah 8 de uyandığımdan beri daha hala inmedi bende biraz inceledim ve sanki kanlanması yani ereksiyon olması eskiye göre daha kaliteli ve büyük gözüküyor umarım bu durum ağrı yapmaz

Son düzenleme:
29. Gün: Yarın 30 gün olacak ve bir güncelleme yazısı yazacağım bugün sesimin dahada kalınlaştığını hissettim. Ve yorulmuyorum bir türlü o kadar çalışıp birde spora gitmeme ev işlerine rağmen. Kendimi çok mutlu hissediyorum ve o gün içerisinde birbirini tutmayab sayısız ruhsal duygu dalgalanmaları yok oldu ve yediğim içtiğimden daha fazla tat almaya başladım.

Son düzenleme:
30. Gün: Büyük gün geldi çattı günaydın arkadaşlar gün sonunda bu süreç hakkında güzel bir 1 ay güncellemesi yazacağım.
Bugün parfüm deodorant vs sıkmadım insanlar sürekli gelip parfüm ne kullandığımı sorup kokladılar falan birbirlerinden habersiz birşey kullanmadım diyorum koridor bile kokuyor vs dediler anlam veremedim dün terimde bir meyvemsi koku hissetmiştim süreçle alakası varmı bilmiyorum.
30. Günde güncelleme:
-Öncelikle sosyal fobi ve kaygı stres ciddi anlamda gitti.
-Ciddi bir özgüven artışı oldu.
-Gün içindeki sayısız ruhsal değişim dalgalanması sona erdi.
-En önemlilerinden biri stres anını yönetebilme ve olaylara ve kişilere tepkisiz kalabilme özelliği kazandım.
-Ailemle aram düzeldi uzun süredir babamla küstüm.
-Antreman verimi kalitesi, gücüm arttı ve formda değişiklikler meydana geldi.
-Cildimde uçurum fark var sivilcelerim kayboldu cilt tonum eşitlendi lekeler azaldı yüzüm daha canlı ve pürüzsüz oldu.(cilt bakımı yaptım bu süre zarfında.)
-Yüz hatlarımda ciddi keskinleşmeler oldu.(Süreçten biraz önce definasyona başlamıştım.)
-Uyku kalitem arttı çok daha dinç ve mutlu uyanıyorum.
-İnsanlarla olan problemlerimin bir çoğunun benden kaynaklandığını farkettim.
-Dopamin reseptörlerimin biraz kendine geldiğini hissediyorum. Hayattaki bazı kaçırdığım anları gördüm daha fazla dikkat ettiğimi gördüm yaşamaktan yediğimden içtiğimden zevk alıyorum.
-Anda kalmayı ve anı farketmeyi ki bu çok önemli su bile içerken bir yavaş yavaş farkına vararak için ne dediğimi anlayacaksınız.
Süreçte 3 kere falan orta şiddetli atak geçirdim ama kısa süreliydi ve yenebildiğim için daha dirayetli oldum bir sonraki gün.
-Sesim çok ciddi şekilde kalınlaştı.
- Kuruntumu bilmiyorum ama bazı denk geldiğim kadınların bakışları üzerimde gibi hissediyorum yada öyleydi ben kafamı kaldırıp etrafa bakmadığım için farketmiyordum.
-Tenimde ve terimde farklı bir koku var gibi hissediyorum.
-Sürece başladığımda bir flatline vardı fakat ortalardan sonra ereksiyon eskiye göre daha kuvvetli bir şekilde geri geldi.
-Süreç içerisindeyken kötü bir dırumla karşı karşı kaldım bilmediğim bir atölyeye çok zor bir işe gönderildim arkadaşımın beni satmasıyla, ruhen ve bedenen çok yorulacak olmama rağmen kendi içimdeki güç ile beslenerek daha farklı biri haline dönüştüm iyiki yaşamışım diyorum.Akşama kadar 12 saat sayısız tüfekle uğraşmama rağmen birde eve gelip yemek ev işi birde spor cilt bakımı falan yorulmuyorum. Bide anlamadım bu kadar aksiyondan yorgunlukta malzeme nasıl hala dimdik anlamadım.

Bunların haricinde bana bir zararı oldu sadece;
Karşı cins ile alakalı konfor alanına daha çok itti beni çünkü nasıl olsa bunada dayanabiliyorum iyi madem bir süre daha böyle devam edeyim kafası oldu. Ama ilerleyen zamanlarda mast yapmadıkça ister istemez bir iletişim kurmak zorunda olacağımı düşünüyorum.

Okuyan arkaşlar yorumlarınızı bekliyorum…

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6