9 Aralık 2024 (21.00) Relapse (Chaser Effect):
Evet dostlar, eski hâlime geri döndüm. Eskisi gibi boş boş mahallede gezen, geçmişte yaptığım hatalar yüzünden kendimi hırpalayan hâlime geri döndüm. Bugün sigara da içtim...
Bugün mastürbasyon yapacağımı biliyordum. Çünkü kötüyüm ve beni dolandıran kişi yüzünden yaşamak dâhi istemiyorum. 15 günlük sürecimde bununla baş edebliyordum. Genciz, diriyiz ve hallederiz diyordum.
PMO yaptığımdan dolayı -eskisi gibi- psikolojik olarak yıkıldım. Beni dolandıran kişiye yazınca benle dalga geçiyor ve pişkin pişkin cevaplar veriyor.
Benim kesinlikle pmo'yu hayatımdan çıkarmam lazım. Aksi takdirde bu depresif halden çıkamayacağım.
2. Zafer Yolculuğu da başarısız oldu. Bu son diyip 3. Zafer Yolculuğu'na gireceğim.
Checkpointler:
0. Gün: Yeni Umut Kıvılcımı
1. Gün: Yeniden Diriliş
3. Gün: Sabır ve Sefer
7. Gün: Güç Toplanışı
10. Gün: Hata Dersleri
15. Gün: İrade Şöleni
21. Gün: Öz Güven Tepesi
30. Gün: Üçüncü Zaferin Şafağı
40. Gün: Ruhun Yeniden Doğuşu
50. Gün: Güçlü İrade Dalgası
60. Gün: Üçüncü Büyük Zafer
70. Gün: Saf Enerji Akışı
81. Gün: Zihnin Zaferi
90. Gün: Mutlak İrade
90+: Zaferin Sonsuzluğu
Evet dostlar, eski hâlime geri döndüm. Eskisi gibi boş boş mahallede gezen, geçmişte yaptığım hatalar yüzünden kendimi hırpalayan hâlime geri döndüm. Bugün sigara da içtim...
Bugün mastürbasyon yapacağımı biliyordum. Çünkü kötüyüm ve beni dolandıran kişi yüzünden yaşamak dâhi istemiyorum. 15 günlük sürecimde bununla baş edebliyordum. Genciz, diriyiz ve hallederiz diyordum.
PMO yaptığımdan dolayı -eskisi gibi- psikolojik olarak yıkıldım. Beni dolandıran kişiye yazınca benle dalga geçiyor ve pişkin pişkin cevaplar veriyor.
Benim kesinlikle pmo'yu hayatımdan çıkarmam lazım. Aksi takdirde bu depresif halden çıkamayacağım.
2. Zafer Yolculuğu da başarısız oldu. Bu son diyip 3. Zafer Yolculuğu'na gireceğim.
Checkpointler:
0. Gün: Yeni Umut Kıvılcımı
1. Gün: Yeniden Diriliş
3. Gün: Sabır ve Sefer
7. Gün: Güç Toplanışı
10. Gün: Hata Dersleri
15. Gün: İrade Şöleni
21. Gün: Öz Güven Tepesi
30. Gün: Üçüncü Zaferin Şafağı
40. Gün: Ruhun Yeniden Doğuşu
50. Gün: Güçlü İrade Dalgası
60. Gün: Üçüncü Büyük Zafer