Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Zafer Yolculuğu

UBERMAN

Zafer Yolcusu
4. Gün 2. Güncelleme:
Kavga ettim. Biliyorum bana yakışan bir şey değil. Fakat öyle gerekiyordu. Saygı önemli bir kavramdır. Gereksiz insanlarda bulunmuyor. Testis bölgesinde biraz ağrı var. Muhtemelen kavga ederken oldu. Ama kavga ederken paslandığımı anladım. Kaç yıl oldu kavga etmiyorum. Belki en son kavgamı 6 yıl önce ettim. Dövüş sporlarına gitmem iyi olacak. Böyle çakkallara karşı savunmamız olsun.

Userx

...
4. Gün 2. Güncelleme:
Kavga ettim. Biliyorum bana yakışan bir şey değil. Fakat öyle gerekiyordu. Saygı önemli bir kavramdır. Gereksiz insanlarda bulunmuyor. Testis bölgesinde biraz ağrı var. Muhtemelen kavga ederken oldu. Ama kavga ederken paslandığımı anladım. Kaç yıl oldu kavga etmiyorum. Belki en son kavgamı 6 yıl önce ettim. Dövüş sporlarına gitmem iyi olacak. Böyle çakkallara karşı savunmamız olsun.
başına çok olay geliyor galiba

UBERMAN

Zafer Yolcusu
başına çok olay geliyor galiba
Evet dostum, biraz çalkantılı bir hayat yaşıyorum bu aralar. Ama n'apalım... Artık gece dışarı çıkmayı bırakmış oldum. Kahve kültürü olan bir yerdeyim. Gece erkekler okey oynuyor. Bundan sonra gerek yok. Zaten amacımız diğer insanlardan farklı olmak.

Userx

...
Evet dostum, biraz çalkantılı bir hayat yaşıyorum bu aralar. Ama n'apalım... Artık gece dışarı çıkmayı bırakmış oldum. Kahve kültürü olan bir yerdeyim. Gece erkekler okey oynuyor. Bundan sonra gerek yok. Zaten amacımız diğer insanlardan farklı olmak.
çıkma bence de gerekmedikçe, hani korkak olmaktan vs. değil de boşuna stres yani,kavgalarda kazansan bile o günler travma gibi oluyor, stresten bunalıyorsun çok gerkesiz bir şey ,zaten kavgacı değiliz ama elin gereksizi gelip bulaşıyor günün zehir oluyor, birde etraf çok tehlikeli olmaya başladı, silahlanma arttı herkes umursamaz olmuş, keyiflerine göre adam öldürüyorlar, senin bi amacın var yaşamak istiyorsun hedeflerin var ama o adam anlık yaşıyor hayvandan farkı yok, temel ihtiyaçlarını zar zor karşılıyor, ölürsem ölürüm kalırsam kalırım kafasındalar, en azından giderken yanımda birini götüreyim diyorlar, kimisi cezaevine girmeyi havalı sanıyor çok beyinsiz dolu ülke, uyuşturucu içenlerin sayısı arttı vs. sonumuz ne olacak bilmiyorum...

UBERMAN

Zafer Yolcusu
Relapse (18 Aralık 2024) 21:00
Dostlarım, günlük tutmaya uzun bir ara veriyorum. Çünkü gün saymak gerçekten sürecimi bozmama bahane doğuruyor.

Günlüğümü bu zamana kadar takip eden herkese çok teşekkür ederim. Mezuniyet yazımda görüşmek üzere…

Userx

...
Dostlarım, günlük tutmaya uzun bir ara veriyorum. Çünkü gün saymak gerçekten sürecimi bozmama bahane doğuruyor.

Günlüğümü bu zamana kadar takip eden herkese çok teşekkür ederim. Mezuniyet yazımda görüşmek üzere…
Kendini olabildiğince meşgul et, sabırlı ol dostum. Görüşürüz...

kafkaslı23

Mars Yolcusu

Mezuniyet yazını sabırsızlıkla bekliyorum bizleri fazla bekletme dostum görüşürüz

Userx

...

Bunları izle bence dostum tekrardan farkındalık kazanmanı sağlar.

UBERMAN

Zafer Yolcusu
21 Aralık 2024 (21.30)
Monk mode'e (rahip moduna) girdiğimi belirtmek istiyorum. Artık uzak duracağım şeyler ise şunlar:

- PMO (kesinkes yasak)
- Sigara (kesinkes yasak)
- Şeker: Çikolata, baklava vb. şeker içeren her şeyden uzak duracağım.
- Alkol (arada sırada içerdim. buna da kesinkes yasak ibaresini koyuyorum.)
- Kumar ve kahvede hesabına oynanan olan şeyleri hayatımda istemiyorum.
- Akıllı telefon... Tuşlu telefona geçtim.
- Sosyal medya... whatsapp dışında olan şeyleri kökten sileceğim. (sildim de)
- Gereksiz sosyalleşme

Peki neler hayatımda olacak:

- Ders çalışma (çalışma süremi 14 saate çıkaracağım.)
- 8 saat uyku (22.00'da yatıp 06.00 kalkma)
- Geriye kalan 2 saatte de temel ihtiyaçlarımı gidereceğim (yemek vb.)
- Aile evinden çıkmayacağım. (Konfor alanı gibi gözükse de evi kendime hapis yapacağım)
- Her günümü planlayacağım. (Hangi konuyu çalışacağımı vb.)
- 3 dakika soğuk duş

Bu düzeni mezuniyet yazıma kadar ardından sınava 1 ay kalaya kadar sürdüreceğim.

Bu zorlu düzene alışmak biraz zaman alacak. İlerlememi de sizinle bu günlükten paylaşmayacağım. 21 Mart 2025'te tekrar görüşeceğiz.

Sürecimiz daim olsun.

Son düzenleme:

ibendobekindabuns

Merkür Yolcusu
Uygulanamayacak bir program seçmişsin yüksek ihtimal ( %99 ) başarısız olacaksın, daha uygulanabilir programlar yap ya da iyice bat?

ibendobekindabuns

Merkür Yolcusu
Ayrıca bir anda boşluğa da düşebilirsin tümünü kesince bunların yerini sağlıklı alışkanlıklarla da doldur yoksa günde kalır sana 5-6 saat boş zaman o zaman naneyi yersin

UBERMAN

Zafer Yolcusu
dediklerin doğru ve mantıklı geldi. Şu aralar ders çalışmaktan başka bir şey yapamıyorum. Bundan dolayı 5-6 saat boş zaman bile bırakmıyorum ders programlarımda. önerilerin için teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerim...

UBERMAN

Zafer Yolcusu

Meyhanede çalışırken plakta denk geldiğim bir müziktir. Duyunca altın bulmuşa dönmüştüm.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6