Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Zafer Yolculuğu

UBERMAN

Zafer Yolcusu
0. Gün: Günlüğe Geri Dönüş: 25.12.2024 (11.00)
Günlüğe geri dönüyorum... Tek sorun gün saymak değilmiş onu çok iyi anladım. Şu an chaser effecteyim. Relapse raporu vermek üzücü ve size verdiğim sözü tutmamam anlamına geliyor. Ders çalışmak beni biraz zorluyor fakat sosyal medya hesaplarımı sildiğim için kendimi çok yalnız hissediyorum. Artık günlük formatını da şu şekilde değiştireceğim:

ÖRN.
semen retention ✅
xx saat ders çalışıldı. ✅
şeker tüketilmedi. ✅
sigara içilmedi ✅

3 dakika soğuk duş ✅

Bu şekilde her gün rapor vererek devam edeceğim. Aşağıya bıraktığım checkpointlerde ise yaşadığım değişimleri not alacağım. Kendinize iyi bakın.

1. Gün: Gücün İlk Adımı
3. Gün: Sabır ve Dayanıklılık
7. Gün: Azim Ateşi
10. Gün: Zihinsel Şafak
15. Gün: İrade Kalesi
21. Gün: Ruhun Dirilişi
30. Gün: Beşinci Zaferin Şafağı
40. Gün: Güçlerin Birleşimi
50. Gün: Sabır Çemberi
60. Gün: Ruhani Güç Patlaması
70. Gün: Enerji Harmanı
81. Gün: Mutlak Öz Güven
90. Gün: Zaferin Taçlandığı Gün
90+: Sonsuz Güç ve Bilgelik

kafkaslı23

Merkür Yolcusu
0. Gün: Günlüğe Geri Dönüş: 25.12.2024 (11.00)
Günlüğe geri dönüyorum... Tek sorun gün saymak değilmiş onu çok iyi anladım. Şu an chaser effecteyim. Relapse raporu vermek üzücü ve size verdiğim sözü tutmamam anlamına geliyor. Ders çalışmak beni biraz zorluyor fakat sosyal medya hesaplarımı sildiğim için kendimi çok yalnız hissediyorum. Artık günlük formatını da şu şekilde değiştireceğim:

ÖRN.
semen retention ✅
xx saat ders çalışıldı. ✅
şeker tüketilmedi. ✅
sigara içilmedi ✅

3 dakika soğuk duş ✅

Bu şekilde her gün rapor vererek devam edeceğim. Aşağıya bıraktığım checkpointlerde ise yaşadığım değişimleri not alacağım. Kendinize iyi bakın.

1. Gün: Gücün İlk Adımı
3. Gün: Sabır ve Dayanıklılık
7. Gün: Azim Ateşi
10. Gün: Zihinsel Şafak
15. Gün: İrade Kalesi
21. Gün: Ruhun Dirilişi
30. Gün: Beşinci Zaferin Şafağı
40. Gün: Güçlerin Birleşimi
50. Gün: Sabır Çemberi
60. Gün: Ruhani Güç Patlaması
70. Gün: Enerji Harmanı
81. Gün: Mutlak Öz Güven
90. Gün: Zaferin Taçlandığı Gün
90+: Sonsuz Güç ve Bilgelik
Dostum bu örneklerin yanına içerik tüketmeyi spor yapmayı ve kitap okumayı koyarsan mükemmel olur bence sürecimiz daim olsun

UBERMAN

Zafer Yolcusu
Zafer Yolculuğu tamamlanmadan bitmiştir.

Bu yolcuğa başlamak beni heyecanlandırsa da artık başarılı olamadığımdan dolayı bitti. Bunlarla beraber yaşadığım ihanetler ve kahpelikler benim belimin doğrulmasına fırsat vermedi.

Bu sürece defalarca başladım ve defalarca başarısız oldum. Artık nofap, neverfap ve semen retention kavramları hayatımda olmayacak. Günlüğe de bu sefer kesinlikle bırakıyorum. Belki gün gelir bir mezuniyet yazısı yazarım diyordum. Fakat artık kimsenin bana güvenmesini geçtim ben bile kendime güvenmiyorum...

Bu bir veda yazısıdır ve öyle de kalacak. Demek ki düşündüğüm gibi biri olamayacağım. Ve neverfap'in tüm faydalarına elvada diyorum. Son olarak siz siz olun asla kimseye güvenmeyin...

Userx

...

Bu yolcuğa başlamak beni heyecanlandırsa da artık başarılı olamadığımdan dolayı bitti. Bunlarla beraber yaşadığım ihanetler ve kahpelikler benim belimin doğrulmasına fırsat vermedi.

Bu sürece defalarca başladım ve defalarca başarısız oldum. Artık nofap, neverfap ve semen retention kavramları hayatımda olmayacak. Günlüğe de bu sefer kesinlikle bırakıyorum. Belki gün gelir bir mezuniyet yazısı yazarım diyordum. Fakat artık kimsenin bana güvenmesini geçtim ben bile kendime güvenmiyorum...

Bu bir veda yazısıdır ve öyle de kalacak. Demek ki düşündüğüm gibi biri olamayacağım. Ve neverfap'in tüm faydalarına elvada diyorum. Son olarak siz siz olun asla kimseye güvenmeyin...
bozsan bile dünyanın sonuymuş gibi düşünme, nofap i takıntı haline getirdiğini düşünüyorum,mükemmel olmaya çalışıyorsun ama bu imkansız,bakış açını değiştirmen lazım diye düşünüyorum, gününü doldurursan pmo aklına nadiren gelir,o kadar yoğun ol ki pmo yu unut düşünecek fırsatın bile olmasın boş durma , kendine güven pes etme herkes bunları yaşıyor , çoğumuzun iradesi çok güçlü değil zamanla gelişecek şeyler bence,kendine iyi bak...

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye

Hayat inişler ve çıkışlar ile doludur. Fark ettim çok fazla darbe yemişsin ama bir durup düşünmek iyi olacaktır. Bence detaylıca bir analiz yap. Kafan sakin olsun.

Son düzenleme:

UBERMAN

Zafer Yolcusu
Kararımda kararlıyım dostlarım. Artık çoğu şey hem benim açımdan hem de babamın açısından bitti. Maalesef her şeyi burada anlatamıyorum. Kendinize iyi bakın.

Userx

...
Kararımda kararlıyım dostlarım. Artık çoğu şey hem benim açımdan hem de babamın açısından bitti. Maalesef her şeyi burada anlatamıyorum. Kendinize iyi bakın.
seni çok iyi anlıyorum , benimde yaşadığım anlatamadığım şeyler var hayat inişli çıkışlı, bazen iyi bazen kötü ama hiçbir şey sonsuz değil bunlar da geçecek sabret dostum...

kafkaslı23

Merkür Yolcusu
Hz. Ali sorar: “Bahsettiğin dertler sen doğduğunda var mıydı?’ Hayır yoktu, ‘Peki, öldüğünde seninle gelecekler mi?” Yine “Hayır” der sahabi. Hz Ali (ra) sahabiye gülümser ve şöyle der: “O zaman dün seninle olmayan, yarın da olmayacak dert için üzülme.
Dostum neverfapte başarılı olmak kolay değildir
Zorlukun beraberiyle getirdiği herzaman bir güzellik vardır zaten güzellik olmasaydı o zorluk olmazdı
Sen sanettiginden daha güçlüsün ve daha potansiyelli birisin
Bende neverfapte başlamadan önce emin ol ki herkesle aram kötüydü ama başarılı olunca hepsiyle aram çok iyi oldu sanki hiç kötü olmamışızda ezelden beri samimiyiz o insanlarla ve aynı insanlar
Sabret geçicek hepsi bunlar sadece sabır ve emek vermek kendini geliştirmek
Eminimki 3 ay çok değil 3 ay mücadele edersen 3 ay sonra bile kendini bile tanıyamazsın okadar iyi olacaksın
Kötü alışkanlıklar malesef iyileşmesi zaman alıyor yavaş iyileşiyor ama sabredersek herşey daha güzel olacak sürecimiz daim olsun

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6