Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

1 Temmuz – 1 Eylül Meydan Okuması (Ve Ötesi)

Velvet

Yeni Üye
“Katılıyorum, başaracağım.” Duygusal olarak daha kontrollü, daha motive bir birey olabilmek adına...

notfapper

Yeni Fapstronot
Katılıyorum başaracağım (hedefim satranç hobim de kendimi geliştirmek 90 gün boyunca en azından 1200 kuvvet puanını geçmek)

Reverse Flash

Yeni Üye
Yaz rehaveti çoğunlukla hiçbir şey yapmadan geçirdiğimiz bir zaman dilimiyle sonuçlanmakta. Okul açılışı ve yılbaşı gibi zamanlara tüm hedeflerimizi sığdırmaya çalışıyoruz, sonra da kısa zamanda kendimizi tekrar mağaramızda buluyoruz.

Ancak değişim, en beklenmedik zamanda gelir.

Zor zamanlar, güçlü insanları yaratır.

Yazın tam ortasında, sizi kendi hayatlarınız için mücadeleye çağırıyorum. Ağustos ayında çalışan karınca olmadıkça, sıcaktan pörsük peltelere dönmüş insanların arasında dik durup, istediğimiz hayat ve gerçekleştirilmesi gereken hayaller için elimizden geleni yapmadıkça sıcaktan çok pişmanlıklarımızla kavrulmaya devam edeceğiz.

Ekli dosyayı görüntüle 2291

Temmuz’dan itibaren hayatlarımızda yeni bir başlangıç yapacağız.

İstemediğimiz şeylere artık geri dönmeyeceğiz.

Sahip olduğumuz kudreti tekrardan keşfedeceğiz.

Bunu da önce kendimize ardından da buradaki diğer insanlara destek olarak yapacağız. Pozitif bir rekabet ile.

İlk olarak 1 Temmuz – 1 Eylül arasında enerjisini yenilemek ve istedikleri hobilerine ve hedeflerine başlamak isteyenlerle dayanışma içerisinde bir sürece gireceğiz.

Süreci tamamlayanlar içerisinden, yeni enerjisi ve alışkanlıklarıyla birlikte mezuniyete ulaşmak isteyenlerle birlikte 90 günü tamamlayacağız ve bu siteye borçlu olduğumuz mezuniyet yazılarımızı yayınlayacağız. Bu aşamada bazılarımız yeni hayatına doğru yol alırken, onları tüm iyi dileklerimizle uğurlayacağız.

Ardından sürecini daimi hale getirmek isteyen, buraya yeni katılacak olanlara ilham olmaya devam edecek olan ve bu sitede şu ana kadar yapılmış en uzun meydan okumanın kahramanlarından biri olmak isteyenlerle birlikte Sona Kalan Kazanır sürecine başlayacağız.

Gerçekten kendisine inananları aramıza bekliyoruz.

“Katılıyorum, başaracağım.” yazarak aramıza katılabilirsiniz. 1 Temmuz’a kadar katılım süresi devam edecektir.

Her ay başında devam edenlerin sürecinin nasıl gittiğini ve deneyimlerini anlattığı kısa bir yazı paylaşmaları gerekmektedir.

Katılanlar ayrıca bu süreç içerisinde başlamak veya geliştirmek istedikleri bir hobi veya hedeflerini yazarlarsa katılımcı listesinde isimlerinin yanına ekleyeceğim. Zorunlu olmasa da sürecin anlamlı hale gelmesi açısından şiddetle tavsiye edilmektedir.
Katılıyorum, başaracağım

Chumyuk

Fapichulo
Katılım sayısı şu an için güzel ilerlemekte, ancak herhangi bir hedef veya uğraş belirlemeden sürece başlamanın Neverfap yaklaşımı açısından eksiklik oluşturacağı düşüncesindeyim. Önümüzde daha 5 gün var, katılımcılardan kendilerine faydalı olacağını düşündükleri bir hedef veya uğraşı konusunda biraz düşünmelerini rica ediyorum.
Yeni yaşantımız için küçük bir adım daha atalım.

quiss

Yeni Fapstronot
Katılıyorum, başaracağım. İstediğim şey uğraştığım müzik enstrümanında gelişmek ve buna dair düzenli çalışmayı sürdürmek. Hayatıma düzen getirmek (uyku düzeni, sosyal medya kullanımı, spor)

PowerSlave

Yeni Fapstronot
Katılıyorum. Bu süre içinde hedeflerim spor yapma, meditasyon, kitap okuma ve günlük tutma alışkanlıklarını kazanmak.
Başaracağım.

Son düzenleme:

jixed

Yeni Üye
Katılıyorum.
Hedeflerim ders,spor,ibadet.
Mideye düşkünlükten,uykuya düşkünlükten,şehvete düşkünlükten kurtulmak.
Sürekli bir şeyler yapacağım diyip,bir sürü program hazırlayıp hiçbirine de doğru düzgün uymayıp daha dibe batmaktan bıktım.
Harekete geçmek istiyorum.
Başarmayanın da erkekliği batsın.

hakan_

Yeni Üye
Katılcağımı belirtmiştim, hedef berlirtmedim.
Kişisel gelişim kitaplarından 3 adet bitirmek ,
çalıştığım iki alandan evden çalışma gerektiren işimde erteleme alışkanlığımı ve son gün iş tamamlama alışkanlığımı bırakmak,
daha fazla sosyal olup arkadaş çevremi genişletmek hedefimdir.

agaste

Yeni Üye
Katılıyorum. Hedefim; ekran süresini azaltmak derslerime yoğunlaşıp düzene sokmak ve Spor disiplini oluşturmak

Trashsx

Yeni Fapstronot
Katılıyorum, başaracağıma, başaracağımıza da kesinlikle sonuna kadar inanıyorum. Bu yaz boyunca hiç boş zamanım olmayacak şekilde, zamanımı kendimi geliştirmeye yönelik faaliyetlerle değerlendireceğim. Her daim bi işle meşgul olacağım, boş oturmayı kendime kesinlikle yasaklayacağım. Benim daha doğrusu birçok insanın en büyük tetikleyicisi telefon. Acil aramalar dışında yalnızca sabah 1 kere akşam 1 kere olmak üzere bakmaya, gerekmedikçe bakmamaya özen göstereceğim, telefonu hayatımdan çıkarmış gibi davranacağım.(Zaten sosyal medya filan yok sadece en temel uygulamalar var bankacılık, operatör vs.) Özetle bu yaz kendimi teknolojinin olumsuz tarafından arındırıp dolu dolu geçirmeye gayret edeceğim. Sürecimiz daim olsun, başarılar...

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6