Katılıyorum, başaracağımYaz rehaveti çoğunlukla hiçbir şey yapmadan geçirdiğimiz bir zaman dilimiyle sonuçlanmakta. Okul açılışı ve yılbaşı gibi zamanlara tüm hedeflerimizi sığdırmaya çalışıyoruz, sonra da kısa zamanda kendimizi tekrar mağaramızda buluyoruz.
Ancak değişim, en beklenmedik zamanda gelir.
Zor zamanlar, güçlü insanları yaratır.
Yazın tam ortasında, sizi kendi hayatlarınız için mücadeleye çağırıyorum. Ağustos ayında çalışan karınca olmadıkça, sıcaktan pörsük peltelere dönmüş insanların arasında dik durup, istediğimiz hayat ve gerçekleştirilmesi gereken hayaller için elimizden geleni yapmadıkça sıcaktan çok pişmanlıklarımızla kavrulmaya devam edeceğiz.
Ekli dosyayı görüntüle 2291
Temmuz’dan itibaren hayatlarımızda yeni bir başlangıç yapacağız.
İstemediğimiz şeylere artık geri dönmeyeceğiz.
Sahip olduğumuz kudreti tekrardan keşfedeceğiz.
Bunu da önce kendimize ardından da buradaki diğer insanlara destek olarak yapacağız. Pozitif bir rekabet ile.
İlk olarak 1 Temmuz – 1 Eylül arasında enerjisini yenilemek ve istedikleri hobilerine ve hedeflerine başlamak isteyenlerle dayanışma içerisinde bir sürece gireceğiz.
Süreci tamamlayanlar içerisinden, yeni enerjisi ve alışkanlıklarıyla birlikte mezuniyete ulaşmak isteyenlerle birlikte 90 günü tamamlayacağız ve bu siteye borçlu olduğumuz mezuniyet yazılarımızı yayınlayacağız. Bu aşamada bazılarımız yeni hayatına doğru yol alırken, onları tüm iyi dileklerimizle uğurlayacağız.
Ardından sürecini daimi hale getirmek isteyen, buraya yeni katılacak olanlara ilham olmaya devam edecek olan ve bu sitede şu ana kadar yapılmış en uzun meydan okumanın kahramanlarından biri olmak isteyenlerle birlikte Sona Kalan Kazanır sürecine başlayacağız.
Gerçekten kendisine inananları aramıza bekliyoruz.
“Katılıyorum, başaracağım.” yazarak aramıza katılabilirsiniz. 1 Temmuz’a kadar katılım süresi devam edecektir.
Her ay başında devam edenlerin sürecinin nasıl gittiğini ve deneyimlerini anlattığı kısa bir yazı paylaşmaları gerekmektedir.
Katılanlar ayrıca bu süreç içerisinde başlamak veya geliştirmek istedikleri bir hobi veya hedeflerini yazarlarsa katılımcı listesinde isimlerinin yanına ekleyeceğim. Zorunlu olmasa da sürecin anlamlı hale gelmesi açısından şiddetle tavsiye edilmektedir.