Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

2023’Te Tekrar Monk Mode / Ludwig

Ludwig

Deneyimli Üye
-1-

- uzun suredir bir kriz yendigim olmamisti. gercekten 10 uzerinden 3 puanini genel bir kriz skalasi icinde vermis olsam ve bence ileride daha siddetli krizler yasayacagimi dusunsem de benim icin iyi bir basari. belki iki yildir bir kriz yenemedim.
- 30 dk once uyandigimda ereksiyon halindeydim. buna ragmen canim pmo istemiyordu. bu bir gelisme. bagimliligim ufak ufak azalmaya basliyor.
- krizi yenmek bana ozguven, ozsaygi ve ozsevgi katti. ciddi bir karaktersel tatmin yasadim diyebilirim. insanlarla olan iletisimim de simdiden guclenmeye basladi.
- bunu 1. gun etkisi olarak gormuyorum. daha cok bir krizi yenmenin akla verdigi psikolojik etkiye bagliyor ve bunu hissedebiliyorum.
- geceleri uyuyamiyorum. acaba pmo bagimliligi ile ilgili bir sey mi, saat 10 gibi yattim ve biraz once kalktim. ilginc.

Ludwig

Deneyimli Üye
bilgisayar oynasam mi yoksa oynamayi biraksam mi? tekrar uyumayi dusunmuyorum. bu kadar zaman boyunca aslinda kitap okumak cok ilgi cekici gelse de bu perhizi yapabilecek miyim bilmiyorum. oyun bagimliligi benim icin oldukca zararli oldu acaba sinir koyabilir miyim? bu gece oynamaya karar verdim.

Ludwig

Deneyimli Üye
su anda yasamak asiri keyif veriyor. Allaha cani gonulden hamd edebiliyorum. bu muthis hissettiriyor. bir mumin icin gercekten kiymetli.

hedef: namazlarin duzensiz, namazlarini aksatmaman gerekiyor.

Ludwig

Deneyimli Üye
2.KRIZ

- 4-5 saattir oyun oynuyorum ve oyun durtuselligimi kesinlikle arttiriyor. bu nedenle su an guclu bir kriz icerisindeyim. yine bir pmo unlusunu dusunuyorum ve onu ciplak gormek istiyorum.
- bu kriz de surecimi bozmak ve ertelemek istiyorum, sonra devam ederim bosver diyorum kendi kendime...
- bacaklarim titriyor. algim kapaniyor, mucadele etmek zorundayim.
- dogrusu kendimi rehavete kaptirdim oldukca, bu nedenle bu krize girdim.

yapilacaklar;
- notlarini oku
- gokyuzunu izle ve nefes egzersizi yap

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6