Metal Yorgun
Deneyimli Üye
* dün krize girdim. uyumadan hemen önce, aklıma p*rno yıldızları geldi. ilk başlarda çok silik bir biçimde gelen düşünceler, zamanla daha keskinleşti. acayipti çünkü ben uzun bir zamandır, bu kadar iştahlı olarak bir kadın vücuduna özlem çektiğimi hatırlamıyorum. 1 aya yakındır, tetikleyicilerden bile etkilenmiyordum. bu seferki çok basit dahi olsa bir krizdi ve uyudum. rüyamda aklıma gelen p*rno yıldızlarını gördüm. sanki bir p*rno sitesi açmışım ve p*rnolara bakıyormuşum gibi. sonra rüyalandım. tetikleyicilerden çok az etkileniyordum.
* libidomun geldiğini son 1 haftadır hissediyordum zaten. yine de bana yük olacak bir biçimde gelmiyordu. PMO bağımlısı olduğum zamanlardaki o cinselliğin sürekli akla gelmesi hali olmuyor. cinsellik çok az akla geliyor. libido=azgınlık olarak algılamamak lazım.
* libidomun gelmesiyle bugün 3 saat ders çalıştım. sonrasında başım çok ağrıdı bırakmak zorunda kaldım. uzun zamandır böyle odaklanmamıştım. sanırım flatlinedan yavaş yavaş çıkıyorum.
* testesteronumda dengesiz olmakla beraber yer yer, arttı. testesteronum artınca kendimi batmanin gotham city'ye bir gökdelenden bakarken hissettiği gibi hissediyorum ve kimseye kendimi kanıtlayasım gelmiyor, hatta bugün bir insan bana, sen insanları çok rahat harcarsın dedi. bense buna karşı hiçbir açıklama yapma gereği duymadım. evet dedim sadece. acılara karşı oldukça dayanıklı hissediyorum birde.
* odaklandığım zaman süper bir odaklanma yaşadım arkadaşlar. başka hiçbir şey düşünmeden bir işin içinde kaybolduğunuzu düşünün. bunu daha sık olmakla beraber yaşamaya başladım. bu hissi şöyle tarif edebilirim. bir denizde dalmak gibi. her şeyi unutuyorsunuz ve tamamen yaptığınız işe odaklanıyorsunuz.
* çok huzurluyum. mutsuz olduğum bir günde bile. sürekli enerji doluyum. kendimi şöyle hissediyorum. hayat bana bir kapı bile değil, ufacık bir aralık dahi açsa onu mükemmel değerlendirerek hayatımı mükemmelleştireceğimi hissediyorum.
* ahiret hayatımı, sanırım nf sayesinde kurtardım. artık günahlar daha uzak geliyor bana, günah işlememek için ayrıca bir enerji harcamıyorum. sevaplar ise daha cezbedici geliyorlar. dini olarak da kendimi kanıtlama ihtiyacından kurtuldum. hatta dini düşüncemin anlaşılmasını bile istemiyorum arkadaş ortamlarında. ayrıca vicdanımı çok temiz hissediyorum.
* kızlar, kızlar... kızlarla aram çok iyi, bana tüm merhamet ve şefkat duygularını hissettiriyorlar. bana oldukça iyi davranıyorlar yani. erkeklerle aramdaki sürtüşmeler daha fazla kızlarla olanlara göre fakat, biz erkeklerle de aram oldukça iyi.
* bir erkek olarak cinsiyetime büyük saygı duymaya başladım.
* şu anda maskülen hissediyorum.
* her gün rüya görüyorum. her gün çok uzun rüyalar görüyorum. rüyalarım direk bilinçaltımın yansıması oluyor. rüyalardan uyanınca kendimi çok huzurlu hissediyorum.
* beynim kişisel gelişimim için, enerjisini o kadar iyi harcıyor ki. sanki beynim tetikte bekliyor, beni aşağıya çeken en ufak bir durum görür görmez, o meseleyi hallettiriyor bana, bu yüzden depresif olamıyorum. sürekli savaşmak savaşmak istiyorum. bazen beynim, zor gördüğü durumların üstesinden gelmek için bana rüya gördürüyor. bu rüyalar neticesinde uykudan uyandığım zaman kendimi daha güçlü hissediyorum. sanki rüyalarımda tramvalarımdan kurtuluyorum. bu rüya görme durumuna dini yaşantımda katkı sağlıyor olabilir.
* nf yaparak, hiç bir kayba uğradığımı hissetmiyorum. 1.gününden bu güne kadar. sürecimin içinde geçirdiğim her gün ayrı altın değerinde benim için. tekrar olsa tekrar yaparım. sancılıydı, ezildiğimi hissettiğim zamanlar oldu, hissetmediğim zamanlar oldu, insanlara durumumu halimi anlatamadığım zamanlar oldu, evet, çok acı çektim. bununla beraber bu acılardan o kadar keyif aldım ki! aptal ekranlarda, türlü aptallıklar yapan, o aptal kız/erkek sürüsünün, aptal suratlarına bakarak, kendimi aptallaştıran PMO keyfinden 1687432598726598 kat daha fazla bir keyif. sürecimin 1.günümden 89. günüme kadar her gün PMO'dan nefret ettim. en mutlu olduğum zamanlarda bile gözlerimi gökyüzüne diktim ve PMO'dan nefret ediyorum dedim. her gün tazeledim nefreti. bilerek unutmadım. arkadaşlar, şu an 89. gündeyim. ben her gün PMO'yu hatırladım. her gün süreçte olduğumu hatırladım. nefretimi taze tutmak için.
* kadın düşkünlüğüm azaldı. belki yoktur. kızlar ilgi gösterince şımarmıyorum. bir ortama kız girince, o kızın ilgisini çekmek için fazladan efor sarfetmiyorum. kızları takıntı haline de getirmiyorum. bazen düşüşler yaşıyorum elbette, kendimi hiçbir zaman uyuşturmadığım için, her düştüğümde daha güçlü kalkıyorum. kızlar konusunda düştükçe güçleniyorum. mesela bir kızla flörleşiyordum. kıza kendimi övmeye çalışmadım. ben şöyleyim ben böyleyim tarzı konuşmalarda bulunmadım. kız benim hakkımda konuştuğunda bile, konuyu değiştirmesini rica ettim. ayrıca, tam tersi bencilce düşünmek yerine kızı koruma içgüdüsünü çok derinden hissettim. üzülmemesi için vs. onu sarıp sarmalamayı istemiştim.
* hedeflerim ders çalışma sürelerimi arttırmak ve böylece daha başarılı bir insan olmak. daha disiplinli, düzenli olmak, yararlı prensipler ve alışkanlıklar edinmek.