30% Başarı - Çok Büyük Tehlike!
Description
Evet, bu. gün bütün süreçteki en tehlikeli günlerden biriydi. Nedeni krizle ilgili. Sabah zamanında uyandım. Üzerimde bir korku ve stress vardı. Çok tehlikeli bir durumdu, bunu engelleyemezsem devamının şiddetli bir şekilde geliceğini biliyordum. İlk olarak hiç bir ani duyğusal değişime ve hisse güvenmiyceyimi sürekli kendime tekrarladım. Bir strateji belirledim ve diger bütün zamanlarda bu hissleri ve korkuyu görmezden gelerek güne odaklanmaya başladım. Genel olarak gün başarılı geçti. Sabah ders çalışdım. Öğlen ve akşamda. Hepsini bitiremedim. Ama şu an başım ağrıyor ve yorğunum. Başka sebepleride var ama. Genel olarak bütün kurallara neredeyse tam uydum ve ufak uymazlıklarıda telafi etdim. Genel bir düzen sağladım. Son zamanlardakı duyğusal çöküş artık sürece direkt etki etmeye başladı. Günlük stressimi artırıyor ve irademi zayıflatıyor, böylece krizlere karşı zayıf kalıyorum. Öte yandan tenbellikde başlamıştı. Bu gün genel olarak düzeni kurdum, ama esas mesele devam etdirmek. Basit ve uyğulanabilir bir şekilde 2 hafta bu düzeni devam etdiricem ve en ufak tehtid yarata bilecek her şeyi yasaklıycam. Dünki strateji devam ediyor. Tehlikeli bir dönem. Çok dikkatli olmak gerek.
Bu gün kriz neredeyse gelmedi, sadece bir kaç saniyelik bir şeylerden tetiklenmiş gibi oldum, ama hemen yendim. Lakin gece çok tehlikeli olaylar oldu. Gece bir az uyanık oldum ve yüzüstü yatdım, yarı-bilinçsizdim, ama çok tehlikeli bir durumdu. Sonrasında ise tamamen uyandım, kalktım ve geri geldim. Bu zaman uyku tamamen kaçmıştı, bende bir anlık, sanki yarı-uykuya hazırlanmış gibi olarak, yüzüstü uzandım. Beynim stressli ve yorğundu, buna karşı koyamadı. İnanılmaz tehlikeli bir hataydı bu. Bir kaç saniye ve ya dakika sonra aniden kendime geldim ve normal olarak uyumaya çalışdım. Çok zorlandım, üzerimde yüzüstü yatmağa karşı güçlü bir baskı vardı. Stress-de giderek artıyordu. Ama zorlanarakda olsa direndim ve sonunda öyle uykuya daldım. Bunun sebebi gün içerisindeki stressin fazla olmasıydı. Bunun için plan yaptım ve önlemleri aldım. Yarın da genel olarak notlarımı bir tekrarlayıp, yeni bir acil durum stratejisi oluşturucam. Düşünce ve s. bir şeyler olmasa da, beynimin uzun süre sonra o hazzı geri istemesi bir başlanğıç yarata bilir. Güçlü bir başlanğıç. Üstelik, bu gibi kriz bir kaç gece daha üst-üstü gelirse irade dayanamaz. Zor bir dönem olucak. Çok dikkatli olmak gerek.
Mistakes
- Hayal dünyasına daldım
- Özsayğı sorunları yaratan davranışlar var
Successes
Zincir
210. Gün
Duyğusal Zorluk Dönemi
Acil Durum Dönemi - 0. Gün
Kurallar