79% Başarılı !
Description
Evet. bu gün düne göre iyiydi. Sabah zamanında kalktım, ama yorgunluktan yeniden uyudum. Gece geç uyumuştum ve zaten küçük sınavım vardı diye ekstra dinlenmenin zararı olmayacağını düşündüm. Kuralı bozdum, ama yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Üniversite için sabah ders çalışırken ve üniversitede çalışırken bir az zorlandım ve gerginlik artdı. Kendini mutsuz ve depresif hissediyordum. Çalışamadığımı ve başarısız olucağımı düşünüyordum. Ama bir taraftanda bunun bir illüzyon olduğu gerçeğini kendime hatırlatıp onunla savaşıyordum. Neticede sınav kolay oldu, ben geçtim ve bir anda ruh halim düzelmeye başladı. Bu gibi durumlarda kötü hissetme neden kaynaklanırsa kaynaklansın odağı korumak gerek, bu gün bunu öğrendim. Rasyonel düşünmek çok önemli. Eve gelince ise kendime akşam dinlenme izni verdim, programda çalışmak olsada. Bir kaç gün sonra 3 sınav var ve bir az dinç olmam gerek. Bu kararında yanlış olduğunu düşünmüyorum. Bu hafta sonunda neden bir kaç günlük psikolojik bir çöküş yaşadığımı ve bunu nasıl yendiğimi analiz edicem. Ya da başarısız olucam. Müzik1 kuralını tam bozmasamda, kurala uydum diyemem, ama düne göre ilerleme kaydettim. Telefona bakma kuralıda aynı şekilde.Bu gün kriz neredeyse yoktu. Sadece uykuda bir şeyler olduğunu hatırlıyorum gece. Ama rüyadamıydı yoksa ne hatırlamıyorum, dünle aynı şekilde, ama daha az hatırlıyorum. Ama gerçekse çok tehlikeli bir şeyler oldu. Günlük stressi kontrol altına almak ve çok dikkatli olmak gerek.
Mistakes
- Verimsiz Çalışdım, Zaman Kaybettim
- Sürekli Bir Şeyler Düşünüyorum. Bunlar Zararlı ve Hayat Kalitesini Bozuyor.
- Telefon Kuralını Bozdum - Düne göre daha az
- Sosyal İletişim Kuralını Bozdum
- Stressin Kontrolünü Kısmen Günortasında Kaybettim
- Keman Derslerine Başlayamadım
Successes
- Duyğularımı Kontrol Etmeyi Başardım - Çabaladım
Zincir
159. GünDisiplin Dönemi
Disiplin Süreci 29. Gün
Disiplin
Kurallar
Son düzenleme: