Evet, dün ondan önceki günün aynısıydı. Detaylı yazamıycam, ama trende ders çalışmayı başardım. İstediğim kadar değildi, lakin bir şeyler başardım. Bu gün zamanında kalktım. Sabah yeniden kanepede uyudum. Buna bir kural gerek. Artık sadece 35 dakika sabah uykusuna izin var. Bu gün dersleri iyi çalışdım. Ama üzerimde bir mutsuzluk var. Müzik1 kuralını bozdum. Bu çok kötü ve tehlikeli. Şahsi meselelerden dolayıda gerginim. Bütün bunlar sürece negativ olarak etki ede bilir. Dikkatli olmak gerek. Ama genel olarak çalışamayı başardım. Sınav zamanı, uyku düzeninde son 2 gündür bozulma oldu. Geç uyudum ve uyuycam. Ama yarın bu durumu düzelticem. Ya da başarısız olucam. Yarında bu genel mutsuzluk devam ederse bir çözüm bulmak gerekicek. Şimdide gerek, ama belki kendiliyinden azalır. Bazen bazı sorunları zaman düzeltir. Ama çoğu zaman değil.
Krizler azaldı, ama garipleşti. Terminatör izledikden sonra o sahne aklıma geliyor. Ama sırf krizi hatırladığım için geliyor, yani bir arzu olarak gelmiyor. Ama bu tehlikeli bir tuzak ve sonu çok kötü ola bilir. Dikkatli olmak gerek. Buna rağmen Terminatör bir kez daha izledim. Orda beni çeken bir şeyler vardı. Bunun o sahne olduğunu sanmıştım, ama sahneni hemen geçtim ve ya hiç ya da çok az etkilendim. Yine de tehlikeli. Eğer yarın bunun bir tehlike olduğunu görürsem, yasaklamak gerek. Gece krizleri tahmin ediyorum ki olmuyor, çünki geceni pek hatırlamıyorum. Ama genel olarak şahsi durumumda sürece zarar vere bilir ve çok dikkatli olmak gerek. Her zaman. Artık geçen seferki tehlikeli anlara karşı daha çok farkındalık sahibiyim.
Bu günün başarı oranı 80%. Müzik1 kuralını bozdum. Genel olarak bir gerginlik ve mutsuzluk var. Uyku düzeni korumak gerek. Sürece en ufak tehtid oluşturacak her şeye karşı dikkatli olmak gerek.
142 - 143. Günler
Stressli Dönem
Disiplin Süreci 12 - 13. Günler
Krizler azaldı, ama garipleşti. Terminatör izledikden sonra o sahne aklıma geliyor. Ama sırf krizi hatırladığım için geliyor, yani bir arzu olarak gelmiyor. Ama bu tehlikeli bir tuzak ve sonu çok kötü ola bilir. Dikkatli olmak gerek. Buna rağmen Terminatör bir kez daha izledim. Orda beni çeken bir şeyler vardı. Bunun o sahne olduğunu sanmıştım, ama sahneni hemen geçtim ve ya hiç ya da çok az etkilendim. Yine de tehlikeli. Eğer yarın bunun bir tehlike olduğunu görürsem, yasaklamak gerek. Gece krizleri tahmin ediyorum ki olmuyor, çünki geceni pek hatırlamıyorum. Ama genel olarak şahsi durumumda sürece zarar vere bilir ve çok dikkatli olmak gerek. Her zaman. Artık geçen seferki tehlikeli anlara karşı daha çok farkındalık sahibiyim.
Bu günün başarı oranı 80%. Müzik1 kuralını bozdum. Genel olarak bir gerginlik ve mutsuzluk var. Uyku düzeni korumak gerek. Sürece en ufak tehtid oluşturacak her şeye karşı dikkatli olmak gerek.
142 - 143. Günler
Stressli Dönem
Disiplin Süreci 12 - 13. Günler