Evet, bu gün gelişme var. Sabah zamanında kalktım. Ama bir az yorgundum, 90 dakikalık döngüde bir az bozulma olmuştu. O yüzden sabah yemekden sonra 40 dakika falan uyudum. Derse 1 saat geç başladım. Ama iyi çalıştım. Bütün işleri bitiremedim, ama en azından ders çalışdım. Mesaj kutusunu düne göre az kontrol etdim, 1 defa, ama yine de hataydı. İletişim kuralını bozdum ve bu çok kötü. Günortasında çalışmaya başlarken iyice yorgun ve halsizdim, beynim öğrenmeye ve çalışmaya isyan ediyordu, sinir krizi şeklinde. Ama ben bu sefer bu duruma hazırlıklıydım ve kendimi kontrol etdim, zorladım ve çalışmaya devam etdim. 45 dakika aralıklarla. 15 dakikalık molada telefon falan baktım, ama esas olarak keman çaldım. 2 döngü sonra düzeldi her şey ve sinir krizi geçti, kendimi zorlamam işe yaradı. Bütün planladığım dersleri bitiremedim, ama çalıştım. Bir döngü daha çalıştım ve sonra yemek yedim. Şimdi keman çalıp, bu yazıyı yazıyorum. Sinir krizi bitdi neredeyse, büyük bir zaferdi bu. Ama tek seferlik, şimdilik. Önümüzdeki günlerde de gelicek ve ben her zaman buna hazırlıklı olmalı, kişisel algılamamalı ve mücadele etmeliyim. Eger çok ama çok zorlanırsam sadece 15-20 dakikalık molalar izin var. Film ve s. katiyyen olmaz.
Krizler hala var ve çok tehlikeli. Ama dün özel uyarıya dikkat etdim. Gece stress geldi, krizin getirdiyi stress, kaybetme korkusu. Ama rasyonel deüşünceye geri dönmeyi ve korkuyu yenmeyi başardım. Bu gün korku olmadı, neredeyse. Ama krizler geldi. Sık-sık eski görüntüler zihnimde canlandı ve hepsini yendim. 10 saniye-den fazla süren olmamışdım. 99%-u 5 saniye bile olmadı. Gelişme ise, uyarıyı dikkate almam ve en ufak kriz yarata bilecek şeylerden kaçmam oldu. Yarın Agora filmini izleyip izlememe kısmında kararsızım. Karar verdim. Hayır, daha erken. Ne olursa olsun gelicek haftanın pazar gününe kadar Agora filmini izlemek yasak ve bu kural değiştirilemez. Bu durum düzelmeden olmaz. Bu kuralı çiğnemek süreci büyük tehlikeye atar. Bunu unutmamak gerek. Yoksa beyin insanı kandıra biliyor. Krizlere çok dikkat ediyorum ve analiz ediyorum, bakalım azalıcakmı.
Bu günün başarı oranı 82%.
133. Gün
Stressli Dönem
Disiplin Süreci 3. Gün