Evet, bu gün bri az iyi geçti düne göre. Sabah vaktinde uyandım. Bir az gerginlik vardı, hafiften beynimde düşünceler kaynıyordu. Sonra Sherlock Holmes kitabı dinledim. Ama yine abartdım. İlave olarakdan, hata yaparak sabah yeniden 30 dakika divanda uyudum. Sonra ise kalkıp matematik çalışdım. Sinirlerim gerildi ve zar zor bitirip üniversiteye gitdim. Giderkense kendimi sakinleştirdim. İlk önce Sherlock Holmes dinlemenin kurallara aykırı bir tarafı yoktu. İkincisi çalışırken sürekli zekamı aşağlıyorum, Einstein-la mükayese ediyorum. Daha o seviyyeye ulaşmama çok zaman var, o yüzden çalışırken sadece Matematiğe odaklanmak ve anlamak gerek. Bir konuyu çok fazla zamanda anlayamazsamsa, bir az erteleyip, sonra geri dönmek (başka konudan o konuya). Asla ve asla yatakta ders çalışma, çok dikkat dağıtır. Üniversitede kendimi zorlayıp bir az ders çalışdım. Her ne kadar verimsiz olsada, esas mesele disiplinli şekilde çalışmak ve buna odaklanıcam. Gerisi şimdilik kalsın. Eve dönerken başka bir hatada yaparak müzik dinledim. Gereksiz düşünce dünyasına götürüyor beni ve kulaklarıma pek faydalı değil. Ama genel olarak bu gün hayal dünyasıyla savaşdım ve kendimi kontrol altıma almayı başardım kısmen.
Bu günki en büyük sorun Krizlerdi. Krizlerin gücü artdı. Dün gece neredeyse bir kriz tuzağına düşücektim. Mental yorğunluktan olduğunu düşünüyorum şimdilik. Çok dikkatli olmam gerek.
Bu günün başarı oranı 75%. Kritik çizgideyiz artık. Altında değilim. Ama bunu sürekli olarak başarmam gerek.
117. Gün
Stressli Dönem
Disiplin Süreci 1. Gün
Bu günki en büyük sorun Krizlerdi. Krizlerin gücü artdı. Dün gece neredeyse bir kriz tuzağına düşücektim. Mental yorğunluktan olduğunu düşünüyorum şimdilik. Çok dikkatli olmam gerek.
Bu günün başarı oranı 75%. Kritik çizgideyiz artık. Altında değilim. Ama bunu sürekli olarak başarmam gerek.
117. Gün
Stressli Dönem
Disiplin Süreci 1. Gün