Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Basit Günlük

sigmaman

Yeni Üye
Elbette. Sadece dayanıklı olmak lazım. Bazen istikrar gözümüze tekrara düşmek, ve s. gibi gözüküyor. Lakin, her kaybetmenin arkasında bir sebep vardır. Sorunu çözünedek deneme-yanılma yapmalı ve bunun içinde istikrarlı olmak gerek.
Bugün itibarıyla flatlineye girdim sabah ereksiyonlari falan bitti çok nötr hissediyorum gün 21

Start

Yoda
Bugün itibarıyla flatlineye girdim sabah ereksiyonlari falan bitti çok nötr hissediyorum gün 21
Genel bir düzenli gün ve rutin olmasına dikkat et. Flatline zamanı boşlukta olmak yerine, minimum da olsa gün içerisinde belirli bir düzen olsun: sabah kalkma, rutin, minimum ders ve ya kitap, ve s. sana kalmış burası. Lakin, flatlinedakı zor zamanlarda günlük düzeni bozar, boşluğa düşersen, krizler güçlenmeye başlar.

Start

Yoda

15% Başarı - Chaser Zamanları

Bu gün pek bir şey yazmıycam. Tavizleri ve krizlerle savaşmak çok zor. Gece denendi, iyi denemeydi, ama başarılamadı. Taviz krizleri çok güçlü. Sadece şunu bil bu gün: gece bu krizler yeniden ve çok şiddetli gelicek, ama hepsi sahte, bir kere geçtin mi bitiyorlar. Bu taviz krizleri ile savaşamazsan sürecin anlamı yok.

Timeline
11. Gün
İlk Kırılma Günleri

sigmaman

Yeni Üye
Z
Genel bir düzenli gün ve rutin olmasına dikkat et. Flatline zamanı boşlukta olmak yerine, minimum da olsa gün içerisinde belirli bir düzen olsun: sabah kalkma, rutin, minimum ders ve ya kitap, ve s. sana kalmış burası. Lakin, flatlinedakı zor zamanlarda günlük düzeni bozar, boşluğa düşersen, krizler güçlenmeye başlar.
Haklısın Zorda olsa kitap okumak antrenman yapmak gibi eylemlerimi sürdürücem

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6