Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Dışarıdaki Tetikleyicilere Karşı Nasıl Bir Önlem Alıyorsunuz?

bekodsi

Ay Yolcusu
Katılım
26 May 2021
Mesajlar
49
Tepki puanı
76
Puanları
21
Tüm olabilecek tetikleyici faktörlerini hayatımdan çıkardım sosyal medya vs. Fakat dışarısı da bayağı bir tetikleyici yuvası haline gelmiş diye düşünüyorum. İnsanlar resmen incecik bir kumaş parçasını üstlerine "kıyafet" diye geçirip çıkıyorlar. Bakma o zaman diyenleri duyar gibiyim. Zaten bakmıyorum... fakat yoldan yururken bir anda karşına çıkıyor , bir yere giriyorsun orda konuştuğun kişi bu şekilde vs. Bir kere bakınca da ipin ucu kopuyor benim için maalesef. Önerileriniz nedir?
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
1,085
Tepki puanı
2,936
Puanları
180
Forumda bolca konusu açılmış ve tavsiyeler verilmiş bir mesele.


Lütfen hazır soru-cevapcılığa alışmayınız. Foruma vakit ayırınız, sorunuza dair forumda bilgi-tavsiye var mı diye kontrol ediniz. Örnek alınsın diye kabul ediyorum.
 

bekodsi

Ay Yolcusu
Katılım
26 May 2021
Mesajlar
49
Tepki puanı
76
Puanları
21
Evet dikkat ettim gönderilere ve gönderilerde herkesin söylediği sıradan yorumlardan başka farklı birşey görmedim.Zaten orda söylenenlerin hepsini biliyoruz... üstüne üstlük kamu spotu adı altında tetikleyici etkisi olan bir içeriğe maruz kaldım.Youtube kanalındaki paylaşımlarda tetikleyici bulunmasın diye bu kadar hassas davranılmasına rağmen bir gönderi bu denli hassas görüntüler içeriğin paylaşılması ve siz "moderatörlerin" bunu görmezden gelmeside çok başarılı olmuş cidden.Daha önce aynı şekilde başlıklar açılmış olabilir ama insanların başlıklardaki yorumların hep birbirinin aynısı olduğu için yeni başlıklar açıp yeni kullanıcıların düşüncelerine ulaşmak istemeleri yanlış birşey olamaz.Bence hazır soru-cevapçılık bir insanın yeni konu açması değil açılan konulara genel olarak verilen cevapların hep basit ve herkesin zaten bildiği şeyler olması.Ve tabiki yeni başlık açıldığını farkeden moderatörün direk bu yorumu belirtmesi.Kamu spotu içersede tetikleyici içeriklere dikkat edilmesinide ekstra arz ederim.
 

Moony

Venüs Yolcusu
Katılım
18 Eyl 2021
Mesajlar
59
Tepki puanı
84
Puanları
21
Dostum şuna bir bak belki istediğin gibi değişik öneriler olan bir yazı olabilir.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst