Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne zaman ve neden kıriz geldiğini anla ve ona göre önlem al.
Yeni hobiler edin, ilk 20 gün oruç tutulması tavsiye ediliyor oruç tutabilirsin.
Ve siteyi biraz gez cevapların orda.
Forumda Defalarca sürekli bu ve buna benzer sorular soruluyor. İyi araştırmadan, üzerine düşünmeden yardım talep ediyorsunuz. Tekrar sorulduğunda artık kabul etmeyeceğim.
Yine söylüyorum bunun net bir çözümü yok. Biz burada sana ne tavsiyesi versek her şey tamamen sana bağlı. Alışkanlıklarını değiştirmeye çalışacaksın, meşgul olacaksın, disiplinini sağlayıp iradene hakim olacaksın. Pmo'nun seni ne hale getirdiğini fark edeceksin vs. Bu forum bunun için var. Vakit ayır ve düşünerek farket. Yaşadığın şuan ki durumuna "Chaser Effect" deniliyor. 1 hafta sürekli döngü içerisinde mas. yapıyorsun. O 1 haftayı atlatsan deli şehvetin azalacak (tetikleyicilerden uzak kaldığın sürece) Bu durumdan kurtulmalısın.
Düşmanını tanı,senin erekte olmanı sağlayan sebepleri ara.Ayrıca bırakmak için kesin ol.Yani"Ben artık bıraktım bir daha olmayacak"diyebilmen lazım."1 tek bakış atıyım hemen kapatırım" diye bir düşünceye asla kapılma.Son olarak da PBKY kitabını okumani tavsiye ederim
İlk 3 hafta zorlayıcı oluyor zaten. Ondan sonra ufak bir rahatlama yaşarsın. Krizleri atlatmak senin elinde, soğuk duş gibi çözümler bir yere kadar işe yarıyor.