Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

İleri günlere nasıl çıkabilirim ?

Komutan4534

Yeni Üye
Katılım
4 Şub 2021
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puanları
1
Arkadaşlar benim sürecimde 3,4,5,6,7. Günler çok zor geçiyor.Lütfen sürecime yararlı olacak şeyleri yazın.Buna çok ihtiyacım var.
 

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
1,085
Tepki puanı
2,933
Puanları
180
Forumda Defalarca sürekli bu ve buna benzer sorular soruluyor. İyi araştırmadan, üzerine düşünmeden yardım talep ediyorsunuz. Tekrar sorulduğunda artık kabul etmeyeceğim.

Yine söylüyorum bunun net bir çözümü yok. Biz burada sana ne tavsiyesi versek her şey tamamen sana bağlı. Alışkanlıklarını değiştirmeye çalışacaksın, meşgul olacaksın, disiplinini sağlayıp iradene hakim olacaksın. Pmo'nun seni ne hale getirdiğini fark edeceksin vs. Bu forum bunun için var. Vakit ayır ve düşünerek farket. Yaşadığın şuan ki durumuna "Chaser Effect" deniliyor. 1 hafta sürekli döngü içerisinde mas. yapıyorsun. O 1 haftayı atlatsan deli şehvetin azalacak (tetikleyicilerden uzak kaldığın sürece) Bu durumdan kurtulmalısın.

Şu konulara da mutlaka göz at.
Chaser Effect den nasıl çıkılabilir?
Nofapa dayanamama sıkıntısı
Nofapte başarı için 4 şart
 

Luxx

Merkür Yolcusu
Katılım
12 Kas 2020
Mesajlar
140
Tepki puanı
212
Puanları
58
Düşmanını tanı,senin erekte olmanı sağlayan sebepleri ara.Ayrıca bırakmak için kesin ol.Yani"Ben artık bıraktım bir daha olmayacak"diyebilmen lazım."1 tek bakış atıyım hemen kapatırım" diye bir düşünceye asla kapılma.Son olarak da PBKY kitabını okumani tavsiye ederim
 

promanskins

Mars Yolcusu
Katılım
27 Ocak 2021
Mesajlar
76
Tepki puanı
120
Puanları
39
İlk 3 hafta zorlayıcı oluyor zaten. Ondan sonra ufak bir rahatlama yaşarsın. Krizleri atlatmak senin elinde, soğuk duş gibi çözümler bir yere kadar işe yarıyor.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst