18/10/2024
neverfap sürecim devam ediyor. Kızlarla alakalı etkileşimlerim oldu, bu süreçte kızlara bakış açım değişti ve onlarla bir asker arkadaşı gibi konuşur hale geldim. Artık çok daha rahat bir şekilde sohbet edebiliyorum. Bunun sonucunda, sınıfta hiç beklemediğim bir kız bana Instagram'dan yazdı. Bu kız, kendini geliştirmeye çalışan, 'iyi aile kızı' diyebileceğimiz biri ve arkadaşlarımdan kimse bu durumu beklemiyordu.
Bunun dışında, kızlarla çok rahat konuşuyorum ve onları bir cinsel obje olarak görmekten ziyade eski bir asker arkadaşı gibi sohbet ediyorum. bir kaç kızla sürekli olarak göz teması kurduğum anlar oluyor. Tabii ki sınıfın popüler adamı olmadım ve olmak da istemiyorum; fakat yine de bu durum bana bir özgüven kazandırdı. Yine de arada mesafeler oluyor ama genelde erkeklerle takılıyorum kızlarla sohbet sarmıyor.
Bu kızla ortak noktamız çok az, ben de ilişki istemiyorum açıkçası. Ancak, birkaç kez buluşup bu durumla ilgili ne hissettiğimi anlamam gerektiğini düşünüyorum.
Diğer yandan, telefon alışkanlığım yeniden artmış durumda. Şeker, soğuk duş gibi alışkanlıklara devam ediyorum. Bir ara müzik dinleme alışkanlığımı bozdum. Beynimin sessizleştiğini hissediyorum ama bazı şarkılar aklımda kalınca, dönüp dolaşıp zihnimden atamıyorum."