Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kendi Ritmim

pïras

Satürn Yolcusu
Biliyorum biraz yanlış anlaşılacak ama eğer maddi durumun varsa mutlaka profesyonel destek al.Bu hem seni motive eder hem de profesyonel birinden destek almak sürecini daha iyi yönetmeni sağlar.
Ne yanlış anlaşılması yoldaş, burda birbirimize yardım ediyoruz.herkes birbirlerine tecrübelerini aktarıyor.bu sürecimde konfor alanından tamamıyla uzak durarak yürütüyorum.eğer bu halde olmama rağmen dürtülerimi kontrol edemeyip eve gelir gelmez pmo yaparsam.o zaman destek almayı düşünebilirim.sürecin daim olsun.😁💪

Son düzenleme:

kral6666

Yoda
Ne yanlış anlaşılması yoldaş, burda birbirimize yardım ediyoruz.herkes birbirlerine tecrübelerini aktarıyor.bu sürecimde konfor alanından tamamıyla uzak durarak yürütüyorum.eğer bu halde olmama rağmen dürtülerimi kontrol edemeyip eve gelir gelmez pmo yaparsam.o zaman destek almayı düşünebilirim.sürecin daim olsun.😁💪
Doğru karar yoldaşım.O zaman bende 34 günlük süreç yaptıktan sonra relapse olunca artık destek alma zamanı dedim.Seninde sürecin daim olsun.

pïras

Satürn Yolcusu
27/11/2024

Konfor alanından uzaklaşıp başladığım bu sürecimde tamamıyla 0 krizle ilerliyorum. İlk günler pek fazla kütüphaneye gitmeden arkadaşlarla takıldım.üniversitede sabahtan akşama kadar kalmaya alışmak için yavaş yavaş tam anlamıyla ısındım.okuldan 11 de çıkıyorum.12 de uyuyorum. 6.55 de kalkıyorum.7.10 da sabah yürüyüşüne gidiyorum.8.20 civarlarında geliyorum.direk okula gidip bütün günümü okulda geçiriyorum.ve 0 krizle keşke daha önce yapsaydım.konfor alanından uzaklaşmayı,geç olsun güç olmasın.ilk günler zorladı.ama gün ortasında çok uykum geldi bazen okulda ders sırasında uyuduğum oldu. Yavaş yavaş geçecektir.ailemde çok garip karşıladılar.zamanımın çoğunu evde geçiriyordum.akıl sağlığıma baya iyi geldi.okulda durmak.sadece bir arkadaşımla gelecek hakkında konuştuk.biraz moralim bozuldu.o arkadaşımdan uzaklaşacağım biraz yaşantı ve gelecek düşünceleri olumsuz ve beni etkiliyor.süreciniz daim olsun. Bide en güzeli evde yemek yapmak durumunda kalmıyorum artık yemeği hazır direk yemekhaneden almak çok iyi bir şey.

Gaucho

Yoda
Brom kaç gündür bir şey yazmıyorsun süreç nasıl gidiyor ?

pïras

Satürn Yolcusu
Yoldaş süreç çok iyi ilerliyor.konfor alanından tamamıyla uzaktayım.eve gram girmiyorum.yatmak haricinde oyüzden şuana kadar hiç kriz yaşamadım. Sabah derse giriyorum akşam 23.00 e kadar bütün gün kütüphanede kalıyorum odama da yatmak haricinde asla girmeyi düşünmüyorum.senin sürecini de takip ediyorum hep beraber başaracağız.💪
Brom kaç gündür bir şey yazmıyorsun süreç nasıl gidiyor ?

pïras

Satürn Yolcusu
3/12/2024

Gün saymadan devam ettiğim bu süreçte rüyalanma yaşadım, vücut yavaştan kendine geliyor, sadece çok uykusuz kalıyorum bu aralar. Sabah sporu da son 2-3 gündür yapmıyorum. Okul bu aralar bir iki tık zorlamaya başladı, ödevlerden kaynaklı ama önemli değil. Her şeye rağmen acıyla dans etmeye devam. Sadece yarın bir 9 saat uyuyacağım. Süreçte bir kere krize girdim, hiç yataktan kalkasım yoktu. Bugün okula geç gidiyim diye kendimi kandırdım, Instagram'a daldım, 1-2 saat reels izlemişim. Kendimi Instagram'daki tetikleyici reels'lere bakarken buldum, bu olay 2-3 gün önceydi. Sonra Neverfaba girdim, kendime geldim.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6