wou
Venüs Yolcusu
Peki dostum bilimsel aciklamalari olmayan şeylere itibar etmeyelim oyle bisey olsa bilim bunu aciklardi diyosun yaDeğerli dostum, bunlar sadece insan tecrübesi herhangi bir bilimsel açıklama değil olamaz da. İnsan neye itibar edip etmeyeceğini kendi seçebilir bu kimseyi ilgilendirmez o kişi neye isterse uygular. Birçok insanın etki görmesi doğru bir korelasyon değildir ve bir şeyi açıklamada yetersizdir. Eğer her etki gördüğünüz şeylere "ah evet adamım doğru yoldayız" kafa yapısında olacaksanız bilimi, bu alanda uğraşanları ve bilimsel çalışmaları umursamayın, karar sizin.
Bilim masturbasyonun haftada 1 i makbuldur tarzi aciklamalara sahip urologlar bunu söylüyor bunlar bilimden uzak mi bunlara itibar edelim hadi o zaman
O zaman neden neverfap diye bi forum var dememiz gerekmez mi
Biz demekki bazi seyleri bilim aciklamasa bile kendimizce deneyip faydasini gordugumuz icin yapmiyo muyuz?Aciklar misin bunu
Ben senle zitlasmak için soylemiyorum yanlış anlama ama bazi seylerin calismalari sanki bilerek yapilmiyor bilerek goz onunde degilmis gibi gosteriliyor.