defiantwarrior
Yoda
Ekran süremi kontrol ettim hocam 48 dakika görünüyor. O kadar nasıl oluyor anlamadım. Bilgisayar ekranında biraz tıklama sorunlarım oluyor bir an aklıma bir şey geliyor onun da çözümünü arıyorum.Selamün aleyküm dostum monk modedeyken günde kaç saat telefon kullanıyorsun
Motive ediyorsunuz çok sağ olun. Desteğinizin aynısını ben de sizin için taşıyorum. Çıtayı 2-3 kademe daha yükseltebilirsem benim için daha konforlu olacak. Bugünün raporuna 2 kural ekledim.Takdire şayan Başarılarınızın devamlılığını dilerim
Hem nofap hem monk mode hem iki öğün yemek işini nasıl yapıyorsun dostum,bu kadar çok süreci aynı anda yürütmek iradeni zorlamıyor mu11 Mayıs 2024, Cumartesi
Ekli dosyayı görüntüle 1808
Galiba belli bir gelişim eşiğine gelindiğinde insan için gerçek tatmin sağlanıyor. Başlangıçta bunları yapmanın kendimi sıkmaktan başka bir işe yaramayacağını beynimin bir kısmı söylüyordu. Frontal lobum geliştikçe ve dopamin sistemim toparlandıkça gelişimin kendisinin bana iyi geldiğini hissediyorum. İrade gücü, tüm dış etkenler ve tüm engeller sana boşver ne olacak sanki düşüncesini aşılamaya çalışsa da iç sesin-takıntılı düşüncelerin kendini bile parçalasa da sen yapmaya devam ettiğinde gerçek meditasyonu sağlıyorsun. Basit olan bir şeyde uzmanlaşma metodu bana iyi geliyor. Çok karmaşa yapmıyor. Analog bir düzenle ileri doğru yol almaya gayret ediyorum.Hem nofap hem monk mode hem iki öğün yemek işini nasıl yapıyorsun dostum,bu kadar çok süreci aynı anda yürütmek iradeni zorlamıyor mu
Sürecin başında bunların tamamını değil kısım kısım yapıyordum çabaladıkça 2-3-4 işte de süreklilik sağlamaya başladım.Hem nofap hem monk mode hem iki öğün yemek işini nasıl yapıyorsun dostum,bu kadar çok süreci aynı anda yürütmek iradeni zorlamıyor mu