Yine yine yine ,bıktım artık . Tek zevk kaynağımın bu olması onun dışında günlük hayatta hiçbir hobimin olmaması yüzünden yine bozdum . Aslında spor yapıyorum gym'de ama 3 ay geçmesine gelişmeyi hissedemiyorum.
Yeni hobi edinemiyorum ve mezun yks'li olarak b*k gibi bi hayatım var hayatım dershane ev ve masa üzerine kurulu arada bi telefona bakıyorum ondan sonra bi tetikleyici görünce devamı geliyor. Berbat bi irade kontrolüm var . Daha o ilk gördüğüm fotoda bunun olacağını biliyordum. Dedim ki kesin yine bozucam ve bu günlüğe söylenicem . Ve hayatımda daha da berbat olacak , ama kendimi tutamıyorum..
Neyse buraya kadar kötü şeyler yeterli.
Ne yaptım değil, ne yapacağım:
Meditasyon yapacağım .
Spora devam edeceğim.
Günlük yazacağım .
Plan yapacağım .
Kendime de zaman ayıracağım.
İnsanlara iyi davranacağım .
Kendime değer vereceğim .
Uykumu düzene sokacağım .
Mastürbasyon'un bana 2 dk'lık zevk dışında hiçbir faydası olmadığını ve en az 2 hafta kendime gelemediğimi hatırlayacağım .
Bunlar yeterli yine hedefler kuruldu . Bunlar her zaman kuruluyor önemli olan bu sefer oldu diyebilmekte .
Umarım bu *sefer* olur .
3 yıl önce 15 yaşında asla mastürbasyon yapmam hem bilimsel zararlı ,hem dinen sakıncalı diyen biriyken şimdi burada "deneyimli üye" ve kurtulamayan aptalın teki haline geldim .
Asla ,asla demeyin .
Güzel geri dönüşler yapacağım . Şuan motive gibi bu yazıları yazdım ama aslında kötü bir psikolojideyim . Bacak ağrısı , titreme, beyin sisi , odaklanma sorunu ,stres , pişmanlık , çaresizlik . Tüm duygularım tek bedende .
Ama olacak bu günlüğü hala ilk günden beri silmedim . Çünkü bir gün bu günlüğün yazarı KURTULDUM ve her şeye değdi diyecek .