önsöz:
yazı saçma sapan duruyor. estetik açısından çok noksanlı fakat, elimden bu geliyor dostlarım. beyin fonksiyonu olarak kötü haldeyim.
dostlar, buraya bir tavsiye bırakmak istiyorum. bu tavsiye net olucak. direk kısa bir paragraf. bu tavsiyeye uyduğunuz zaman pmo'yu bırakacaksınız.
öncekilerden farklı, ciddi, dikkate alınmak istediğim bir yazı yazdım. lütfen birden fazla kez, tane tane okuyunuz. bu yazıyı tüm ciddiyetinizle okumanızı rica ediyorum ben ciddiyetle yazdım. moda girmeniz açısından matrix videosunu açın pür dikkat sonuna kadar izleyin. müziği de açmanızı tavsiye ediyorum.
yazıya başlamadan önce video:
daha iyi bir etki için müzik :
%100 ihtimalle pmo'yu bırakacaksınız . bu tavsiyede gaza getiren sözler olmayacak, düşünce, fikir belirten bir yazı da olmayacak. sadece size ne yapmanız gerektiğini söyleyeceğim. tavsiyeyi 2'ye ayırmayı düşünüyorum. ilk tavsiye herkese hitap eden bir tavsiye olacak, pmo'yu bırakma yöntemi olacak arkadaşlar. 2. tavsiyeyse, pmo bırakmada, süreçte sizi daha da rahatlacak, (kendim de bu sürece başlamadan önce yaptığım bir katalizör olacak aslında). 1. tavsiyedeki yöntemin garanti sonuç verebilmesi için, 2. tavsiyeyi isteyen uygulayabilir şeklinde olacak.
* bu tavsiyeyi 90. günde mezun olduktan sonra vereceğim.
*
bu tavsiyeyle size pmo'yu bırakmayı vaad ediyorum. en kestirme, en kısa yoldan hem de. pmo hakkında okuduğunuz hiç bir şeye zıt olmayacak. sıradan vaad verenlerden farklı olduğumu tavsiyeyi siz de uyguladıktan sonra fark edeceksiniz.
* 2. tavsiyeyse biraz, aykırı bir tavsiye. 2. biraz isteğe bağlı.
* kafamda bu tavsiyeleri netleştirdim.
* bu tavsiyeleri neden şimdi vermiyorsun diyebilirsiniz. bunun 2 temel sebebi var; 1- flatlineda olmam, kafamın çorba gibi olması, düşündükleri buraya rahat bir biçimde aktramamam. 2- bu tavsiyelerin, doğru olduğunu size mezun olarak kanıtlamak isriyorum. daha mezun olamamış bir insan olarak, size mezun olmanın kısa yolunu vermem oldukça saçma olur.
* bu tavsiyelerin, kesin sonuç alabilmesi için, bana kesinlikle güvenmeniz lazım. zor bir şey de değil. saçma da değil. hatta siz bunu neden yapmadım da diyeceksiniz.
* bu tavsiye, gece 2'de aklıma geldi, aklıma geldiği gibi icraate geçirmek için bu yazıyı yazıyorum, yoksa halim vaktim pek müsait değil. zira önceki yazılarımı okudum. sonra da şöyle dedim, neden buraya,
pmo hakkında kesin sonuç alınacak, mükemmel bir yöntem bırakıyorum. böylece, benim faydalandığım bu yöntemden herkes faydalanır. bu yöntemin ne kadar garantici olduğunu sizler de yazılarımda gördünüz ve göreceksiniz. bakın benim en rahat geçen sürecim bu (22 aydır yapıyorum. 22 aydaki tüm süreçlerimden bahsediyorum). açık konuşuyorum.sürecimi
bozmayacağım. bundan eminim evet. size de bozmamanız için bu yöntemi aktaracağım. bu topluluğa derin bir katkım olsun istiyorum sadece. çünkü benim pmo'yla allahın izniyle işim bitti arkadaşlar yanlış anlama olmasın kafada bitirdim tarzı aptalca bir şey değil, neyse ilerde anlayacaksınız. neredeyse 2 yıldır uğraşıyorum. pmo hakkında video, yazı, makale her şeyi okudum.
bütün başaranların da bu yöntem sayesinde başardığına eminim. 2. vereceğim tavsiye, hah tamam kafa çalıştı bir an. 1=>yöntem/2=>tavsiye. 2. vereceğim tavsiyeyi her bırakanın yaptığını düşünmüyorum. daha isteğe bağlı, olacak. hatta 2. tavsiye baya bir saçma olacak.
* zaten bu başlıkta inş. 90. günümden sonra muhteşem yazılarla süsleyeceğim. kafaya oturdu her şey dostlarım. yazacaklarım, konular her şey hazır. o zaman bu kardeşinizde dopamin de olacak, cümbüşü o zaman izleyin siz. hatta finallerim de bitmiş olacak. gün harcayacağım buraya gün !
*
söz veriyorum. babamın çocuğuyum sözüm senettir. bu başlığa gelen, p***o ve masturbasyonu bırakmaya karar vermiş, kadın/erkek, BU BAĞIMLILIĞI BIRAKACAK. bunun en büyük kanıtı benim ;
1-aşırı bağımlıyım. haftada en az 2-3 gece sabaha kadar izlediğim olurdu. haftada her gün izlerdim. (nf ile tanışmadan önce)
2-sürecimin, diğer ki süreçlere göre çok daha rahat geçmesi. (yaklaşık 22 aydır deniyorum)
3-yöntemin basit olması ve aslında sizin bu yöntemi zamanında uygulamış olmanız. sadece tekrar uygulayacaksınız.
bunu bedava yapacağım. sırf kişisel tatmin için. aslında bedava değil bunu yaparken keyif alacağım aynı zamanda. düzeltiyorum, bunu karşılığında yalnızca keyif almak için yapacağım.
her zaman, pmo hakkında bilinçlendiri bir yazı yazmayı istemiştim. belki bu nasip olmuştur. bu konu başlığımızda yapacaklarım şu inş :
1-) 0-90 arası olan karanlık tarafı aydınlatmak. 0-90 gün arasında neler oluyor ? insan ne yaşıyor bu 0-90 gün arasında. bunu da gün gün yazarak yaptım. (bozduktan sonra bile durdu süreçlerim burada, aslında hedefim o zamanlar da buydu zaten)
2-) bilgilendirici ve bilinçlendirici yazılar. bunu mezun olduktan sonra yapacağım. çok sıkı tecrübelere dayanan yazılar olacaklar ve çok büyük etkileri olacağını düşünüyorum.
3-) bahsettiğim, yöntem ve tavsiye olacak. bununla beraber de bağımlılığımıza öldürücü darbeyi vuracağız inş.
dipnot: 1. madde motivasyonuyla buraya yazdığım yazıların çok saçma ve uzun olduğunu düşünebilirsiniz. buna rağmen okumanız gerek. çünkü amacım saçma olması zaten, zira bu süreçte yoksunluk evrelerinde aklımıza gelen düşünceler çoğu saçma, duymadıysan bağırıyorum SAÇMA. SAÇMAAAAAAAAAA.
buradaki 0-90 arasındaki yazılarımı okuyan insanlar, kendilerini süreç içerisinde yalnız hissetmezler. saçma düşüncelerin nasıl gelip gidebileceğini bizzat görürler. ben buraya, parmağımı kaldırma mecalim yokken sırf bu düşünceyle gelip yazdım. faydalı olacağından emin olduğum düşüncesiyle.
zira bu forumda gördüğüm en büyük eksik insanların yalnızca, etkilerden bahsetmesi ya da birinin sürecini bozup kendini yalnız hissetmesi sebebiyle, buraya atıyorum 60.günde bozduğunu yazıp yanlışlarını listelemesi.
ya da bir kişinin, günlük yazması fakat, içeriğinin günlükle alakalı olmaması, yaşadıkları zorlukları paylaşmamaları. günlüklerde ayrıntı olmaması. biz okurların da okurken samimi bir hissiyat alamayışımız.
dipnot 2 : şizo gibi görünebilirim. bende biraz şizofrenlik olduğundan şüpheleniyorum zaten. şayet olurda buraya çok güzel şeyler yazarsam ve bu başlık ünlü olursa, yöntemime laf atanlar olacaktır. ,kararlı olan arkadaşların, bu yönteme inanmalarını istiyorum. kesinlikle başarılı sonuç alacağınızdan da şüphe duymamanızı istiyorum. çünkü ben bu yöntemi vererek, yalnızca sizin akılsız başınıza sağlam bir yumruk atıcam ve siz kendinize geleceksiniz.
kendiniz olduğunuz zaman başarıyla mezun olacaksınız inş.
şunu da ekleyeyim buraya, bu yöntem size basit kaçabilir, ya bu muydu vs. diyebilirsiniz. zaten bu yöntem basit bir yöntem. fakat uygulanmayan bir yöntem. ben 22 ayda bu yöntemi neredeyse hiç uygulamadım.
bu yazıyı okuyanlar yalnızca bu konunun altına 40 gün sonra dönsünler. ve tavsiyeyle beraber yöntemimi okusunlar.
mezuniyete henüz 40 günüm varken, burada böyle artistik yapmak da ayrı bir mesele de. allah yanıltmasın.zaten ben bu süreci evlenene kadar devam ettireceğim, yaşım 23, allah beni yanıltmasın sevgili kardeşlerim haydi sağlıcakla.